САЩ vs. КАНАДА
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Тутанкамон, това е Ави, Ави от Мосад...хе ходи на работа в Вторник
абе не ме питай защо бе човек, просто не ходи. Абе ти чуваш ли ме бе?
А, и недей да казваш на жена си, ирландката.
В никакъв случай. Нито на колагата ти, най добрия ти приятел Джон.
Остави го да гори. Дори и мусулманите не знаят. Ще видиш колко много от тъпите копелета ще изгорят там. Да бе.
Айде шалом и да ме черпиш едно като се видим ок?
абе не ме питай защо бе човек, просто не ходи. Абе ти чуваш ли ме бе?
А, и недей да казваш на жена си, ирландката.
В никакъв случай. Нито на колагата ти, най добрия ти приятел Джон.
Остави го да гори. Дори и мусулманите не знаят. Ще видиш колко много от тъпите копелета ще изгорят там. Да бе.
Айде шалом и да ме черпиш едно като се видим ок?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Re: САЩ vs. КАНАДА
Отплеснахте се някак си от темата.VanBC написа:Защо ще сравняш миячите на чинии? Това ли според теб е крайната цел на имигрантитеsasho71 написа: ... примерно мияч на чинии тука и мияч на чинии в САЩ-къде е по-добре??
Хубаво ви пита ВанБЦ-това ли е имигрантската ви мечта.
А вие говорите за евреи.Тях не ги мислете.Те отдавна са постигнали американ дрийм.
Док.....
TROUBLEMAKER
-
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Eto tozi club v Yahoo pone predi njakolko godini, kogato oshte bjah kandidat-imigrantka, beshe klub na imigrirashtite v Canada amerikanci:
http://groups.yahoo.com/group/acrossthe49thparallel5/
Sega vidjah che designa se e promenil, ama kakvo sa pisali naposledak ne znam.
http://groups.yahoo.com/group/acrossthe49thparallel5/
Sega vidjah che designa se e promenil, ama kakvo sa pisali naposledak ne znam.
-
Муми,абсолютно съм съгласен с теб.Повечето знаем за какво става въпрос.Темата с 09/11 сме я дъвкали много пъти.Знаем,че американците сами си бутнаха двата блока като използваха за черната работа араби чрез ЦРУ контактите.Tutankamon написа:Това го написа ти, а не аз. Аз само написах, че е нямало евреи този ден да са били наработа. Това неозначава, че те са знаели за какво точно не са на работа.
Просто..........няма смисъл да коментираме.И какво от това,че казваш някои истини?
Освен проблеми да си навлечеш нищо повече.
Темата е друга.
Док......
TROUBLEMAKER
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
да има и китайци същоTutankamon написа:KolioBalkanski, а да си чувал случайно, че има и черни, които също са евреи?
да се еврей е религия, не е раса
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
Този път нещо бъркаш.Tutankamon написа:Докторе, темата беше за Америка и Канада. Аз мисля, че в тези си мои постове искам изразя мнението си за Канада, а Кольо си мисли, че ние тука дето сме в Канада лапаме мухи. Така, че нека го оставим да живее спокойно в Америка и с неговата амерканска измислена мечта.
Кольо не живее в Америката а в Ка.
Док....

TROUBLEMAKER
-
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Тутанкамон, не си мисля че лапате мухи, аз само си изразявам мнението като обективен човек. НЕ харесвам пропаганда и ме е яд когато хората и се връзват. Америка има много лши страни но повечето богати еврей живеят там. Много повече канадци емигрират в УС отколкото Американци в КАнада. На всичко отгоре, американците идващи в Канада като цяло са нискообразовани и подбудени от марихуана, бягство от армия и хипи идеали както и за да избегнат строгите закони там. Канадците отиващи надолу от друга страна са умни и способни, образовани и са плюс за тяхното общество.
Да разбирам ли че познаваш всички които са работили в WTC и лично си им се обадил в 7 сутринта на съответния да ги питаш дали ще ходят на работа?Tutankamon написа:Това го написа ти, а не аз. Аз само написах, че е нямало евреи този ден да са били наработа. Това неозначава, че те са знаели за какво точно не са на работа.
Между другото, може би не знаеш, но американците сами са си организирали нападението над Пърл Харбър, подкупвайки японския император с три кашона от първото издание на Талмуда. Пратката обаче закъсняла, защото ги проводили по евреина-викинг Хейердал с Кон Тики, който потеглил в грешна посока и то след края на войната.
Да не говорим за Сталин, който пратил на Хитлер 6 вагона кожи от росомахи и нутрии, за да го убеди да нападне СССР-то. Машинистът на влака, Яков Абрамович, изхвърлил кожите край Висла и се наложило Хитлер да праща Вермахта да ги вземе, та така почнала Втората световна.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001