Щастливи ли сте в Канада?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

Не...не съм щастлива - може да съм финансова по независима, но не ми харесва начина ми на живот тук и дай Боже по скоро да си тръгна за България.
Тук ми харесват едни неща - в Бг - други - но все пак везната натежава за там...

Аз съм като батето :wink:
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Дай боже наистина да си тръгнеш по-рано, че само така се измъчваш. Като усещаш, че не ти е мястото тук, тръгвай си, за какво стойш и ти ли за паспорта или да понаправиш парички.
bateto

Мнение от bateto »

Ти си остроумен,почти като начален педагог.Ами ,ако момичето няма пари за билет как да си тръгне,то това да не ти е метрото шат билетчето за 2,50 и ще те откара на която си станция искаш без доплащане.
Призовах ви и преди,като съветвате поне бъдете полезни ,направете нещо като взаимноспомагателна каса,по тоя начин ще изразите и благотворителноста си към нас измъчващите се.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

bateto написа:Ти си остроумен,почти като начален педагог.Ами ,ако момичето няма пари за билет как да си тръгне,то това да не ти е метрото шат билетчето за 2,50 и ще те откара на която си станция искаш без доплащане.
Призовах ви и преди,като съветвате поне бъдете полезни ,направете нещо като взаимноспомагателна каса,по тоя начин ще изразите и благотворителноста си към нас измъчващите се.
Бате, то хубаво ама като гледам май твоята остроумност е като на начален педагог, при това пред пенсия. :lol:
Тия социали, дето всички говорят за тях, че и живеят доволно с тях, май не стигат за билет до БГ, а? Брех да му се не види, голям проблем :lol:
Бате, не мога да отреча, че всяка вечер здраво ме развличаш и май ще трябва да ти плащам за това, мухахахахаха :lol: :rotfl: :beer:
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Бате, преди да тръгнеш на толкова много километри от родината, би тярбвало да си дадеш сметка за къде тръгваш, щото аз мисля, че тия дето са си мислели, само да пробват дали ще е добре тук, жестоко се лъжат. И мисля май, че и ти си от тях. Ако си си направил добре равносметката, нямаше да мрънкаш сега. Така, че преди да се тръгне се мисли, щото Океана е голям, мен не ме интересува за тези, дето хленчат, ама хич даже, да са мислили.
Това не ВИ е Европа, да сте мислили преди това, има толкова много инфо в нета, за живота отвъд Океана, и ако кажете, че са ви лъгали, логали са ви само ваши сънародници. Щото мен досега правителствената информациа от Канада с нищо не ме е излъгала.
Аз много добре знаех какво ме очаква тук и в най-лошия случай. Така, че аз няма какво акъл да раздавам. То всичко го пише, ама дали има кой да чете незнам.
Днес дори срещнах българи също като мен имигранти, които дойдоха тази зима тук в Монтреал, и те ме увериха, че не се оплакват, доволни са. Казаха, че досега никой не ги нито нагрубил, нито ощетил, доволни са. От хората зависи. А като гледам май само ти се оплакваш, та незнам.
Заключено