търсене на работа от българия

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Je n'ai pas compris.

По системата Панорама отрицателната форма се учи в 1-во ниво, за кофи не знам.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Leni написа:Tutankamon napisa:
Je n'ai compri pas!
Taman shteshe da popitam Tutankamon tova compri v koe vreme i 4islo e, 4e az s moite poznaniq po frenski mislq 4e e compris a neshto temata e reznata.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ммммммдааа.
И мен ме резнаха даже.
Познай заради кой Лени.
Док.......
TROUBLEMAKER
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Eh, ama sme tsare na razvodniavaneto na temi...to ne biaha halmove, Kostko, frenska gramatika...mai niama da e losho kolektivno da se izvinim na Uilia za pristapite ni na praznodumstvo...

Haide sas zdrave...
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

BabaPena написа:ne biaha halmove, Kostko, ..
ami няма как- Costco e култово "заведение" и предполагам че тя не знае за кво иде реч :D само старите форумни кучета си знаем....
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

BabaPena написа:Eh, ama sme tsare na razvodniavaneto na temi...to ne biaha halmove, Kostko, frenska gramatika...mai niama da e losho kolektivno da se izvinim na Uilia za pristapite ni na praznodumstvo...

Haide sas zdrave...
Баба Пено,с цялото ми уважение към теб мога ли да кажа,че съм готов да поема цялата политическа и морална отговорност за това заради което бяхми заличени.Но.......през цялото време единственото което ме е водило в миналата разправия е доброто на кандидат емигрантите.
Някои ...не искам дори да ги наричам хора прекаляват със "съветите" си към бъдещите емигранти.Това се дискутираше преди два дни от пловдивската група.
Лошото е,че има много други хорица които нямат възможност да разберат истината и допълнително се стресират от плямпането на някои със сигурност комплексари.Колко било трудно интервюто и колко бил тежък животът в Ка.Абе не е лесно ама и не е чак толкова трудно.Просто като навсякъде по света.Борба е........
Истината не е такава скъпи ми кандидат емигранти.Учете си езика и не се вслушвайте в думите на някои особено словоохотливи форумци!Нямам право да цитирам имена щото те ще ревнат в хор с/у мен,че съм ги обидил и нарушавам правилата на форума.
Всичко ще бъде наред.Просто правете това което е необходимо........а именно учете езика.Това е основния определящ фактор.
Винаги на Вашите услуги:
Док.......
TROUBLEMAKER
alumette
Обратна връзка:

Мнение от alumette »

foxxbatter написа:
sasho71 написа:после по стълбицата Assistant, Associate, Full Professsor, Professor Emeritus i ......Costco :D
:D :D :D може да пропусне някои степени, но Костко няма да пропусне 8)
Леле мале, то голям смях паднал тук покрай физиците, пък аз да не забележа :).
Интересно ми е французите какво правят - тези които са правили PhD във Франция, например. Дали и в Quebec минават за "la rase superiore du monde" както в FR?!! Вероятно не, инче трябваше да са .... Costco както са почти всички в FR ;)
Tachez d’être heureux.
Заключено