Резултатите в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Botzo

Мнение от Botzo »

kaleko написа:...Царя направи чудеса да накара хората да са по активни.....
Да съгласен съм. То самият той е едно чудо ненагледно направи изборите на цирк. Който гласува ще има мобифон + 10 лева ако вота е за него и литър мляко ако спечели.
Това успя да му роди главата след 4 години едно голямо нищо.
Suny

Мнение от Suny »

:shock: :shock: Въпрос на гледна точка ,убеждения и лично мнение.И на мен ми е много чудно това.
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

bliasaka написа:Гледам избирателната активност в ТО и се чудя как може да има хора тук,които да гласуват за комунистите. :? Хем си в Канада,хем искаш комунисти на власт.Еба ти кво просто говедо трябва да си да го направиш.
Елементарно Уотсън, някои са дошли с дебелите пачки подарени от мама и тате, а сега познай мама и тате кви са на цвят :D
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Няма какво да се чудим, резултатите са налице, каквото си надробим, ще си го сърбаме.
Въпросът е, с какво ще си го забъркаме това дето ще сърбаме. Формулата е наяве, ще гледаме резултатите после.
Suny

Мнение от Suny »

Ако принципа на гласоподавателите е бил да изберем по-малкото зло,ето ти на резултати сега.А бе, всичките са изроди,няма един свестен политик в България.
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Пак опряхме до това, че е въпрос на лична гледна точка, и резултата ето ти го.
Chanliev
Обратна връзка:

Мнение от Chanliev »

Не знам за вас, но мен лично царистите ме изгониха от България конкретно и точно. Не може стопански субект който е на печалба с постояно нарастване да кажеш, че тези хора който работят не са компетентни. Какво им е компетентното на тях. Продължиха това което други започнаха, ако беше ЦАРЯ затворил тези предприятия друго щяхте да говорите. А Виденов като не посмя, видя се какво направи. Предприятия които нямат никаква стойност и само със задължения, но хубавите си работят нали.

На здраве за изборите :beer: :beer: :beer:
Живей както желаеш, но не пречи.
bateto

Мнение от bateto »

Иван Костов какво наследи.
-Валутен борд след 3000% инфлация изяла и последните спестявяния ня българина
-Изкуственно създадени банки изто4или националния кяпитал ,впоследствие раздали го на комунисти4еските мекерета и обявили фалит
-Заплати от 10 долара и пенсии от 3
-Запо4ната и забата4ена приватизация-хиляди губещи предприятия су4ещи пари от държавата и генериращи инфлация
-Действащи мутри,рекет,мусколи,насилие,Илия Павлов и криещи се зад тях комунисти и 4енгета ебавали и ебаващи майката на целия български народ
-Тотален отказ на разбеснелите се комуняги за 4ленство в НАТО и европейска интеграция
-Страх и отказ от същите тия комунисти4ески задници да предприемат радикални реформи по структоирането на държавата като една действаща пазарна икономика .
Преска4ам фактите ,как се пребори с вси4ки тия проблеми и докъде стигня,предполагам сте интелигентни хора със силна памет и не е нужно да жи ги припомням.
Тежкото наследство го наследи именно Костов ,а не Симеон,колкото и някои да са с къса памет или така да им се иска,за да оправдаят меко казано неуспехите на своя фаворит.Симеон стартира при крайно благоприятна ситуация,туширани,неотрализирни проблеми от правителството на Костов,всенародна подкрепа и любоф,изразена в подарената му от несъборяемо парламентарно мнозинство,подарено му от Костов ,който си плати за твърдите,непопулярни и неподлежащи на отлагане мери които предприе.И какво направи,предполагам резултата от изборите е оценка за неговата работа.
Към естоянова,нещта в Бг. са на това дередже заради хората като теб с подобно мислене.Изборът ви се определя от ли4ният моментен интерес,вие не поддържате кауза и теория ,а се въртите според фурнаджийска лопата,интереът ви може дя бъде задоволен от две или няколко кебап4ета.
За да не зву4а заядливо и първосигнално искам да споделя,4е от мерките на Костовото правителство съм нй засегнат и потърпевш.Доста години се занимавах с търговия естественно в сивата и 4аст и бях много доволен от мътната вода ,но Костов слои ред и правилв ,като се запо4не от изискванията за регистрация на фирми,та до касовите апарати и контрола от страна на данъ4ни и други финансови органи.Казано на смилаем език-еба ни майката на бизнеса ,но заради накърняването на моите ли4ни интереси трябва ли да застана с/у истината ,4е за да съществува и функционира една държава трябва има ред и закони които да се спазват.
Ако не беше Костов ,а си продължаваше старата безхаберна система движена от всякакъв вид боклуци и аз щях да си вея байрака и нямаше и през умът ми да мине за имиграция,е по тая логика трябва ли да си дам гласа за хората които ебаха майката на България и целия български народ ,щото при тях си бях най на далавера ,трябва ли да стана един от тях.
Моралните ми ценности и 4овешки ка4ества са нещо по стойностнно на което да държа ,ако ги предам трябва да стана и аз мръсен комунист или олигофрен мислещ не с горната си а с другта глава.
Pincher

Мнение от Pincher »

bravo bate,
evala ti pravia. kaza go tochno i iasno. napravo v desiatka s edin iztrel.
mnogo si prav. 100 procenta istina. istinata triabva da e naiave. taka se vijdat kirlivite rizi. naroda moje da si izvleche pouka, ako e dostatachno razumen i dobre informiran i da napravi svoia izbor. izborat e iasen, vaprosat e kak shte se deistva i nai-veche v kakva posoka i s kakvi sredstva. i umnata. mislete predi da deistvate.
:beer: :beer: :beer:
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Аз също бях по времето на Костов в сферата на бизнеса драги Бате, но да ти кажа, не съм със същите тез впечатления, които ти имаш от управлението на Костов.
Всички знаем за големите подкупи, за неправомерното наказване на фирми, вършещи си добре работата, и за нелоялната конкуренция. За какъв ред и за каква оправия говорите, като всичко беше тогава в огромен хаос.
Едно е да искаш да постигнеш нещо, а друго е да ли правиш изобщо нещо, за да го постигнеш.
И се оказа при управлението на Костов, че се говореше, а се вършеха други неща, мръсни и долни, едрите фирми, на които се позволи да бъдат управлявани от мутри, нагълтаха дребните. А тези в администрацията работеха за управляващите, като постепенно дребните риби се притискаха, за да се покаже на народа видите ли върши се нещо в таз държава.
И ето го резултата накрая, управлението на Костов се провали, защото управлява некадърно. И той си заслужи тази позиция сега в момента.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Bateto е прав :beer: .
Не за всичко но за основното. Симеон не е направил нищо повече от който и да било на неговото място, от кумова срама, докато си прибере имотите, дето не са негови а подарени на дядо му по заповед на Европата от държавица, която не може да стои без цар, пък бил той и испаногерманец. Настръхвам още от възмущение, а всички комунисти-идеалисти и партизани от онива време, а и Ботев и левски, като сме ги заспоменавали, се обръщат в гроба откакто е дошъл да "помага". Самото му присъствие е срамно и обидно, той няма българска кръв. Ако случайно го изпуснем и си отиде някой ден царистите може би ще си внесат някой друг обеднял Сакс-Кобурггот, Стюард, Медичи или който и да е, ма цар да е. Някой да видя доказателства за ценз и образование, някой да чу две свързани изречения, да видя изпълнено обещание ? А лобито кой го видя. Голям лапнищаран и идолопоклонник е българина, затова всеки изтупан и сладкодумен измамник може да си направи сдружение с гръмко име и ще го видим на другите избори. А Костов да продължава да се сърди и да се прави на велик, "аз на този въпрос отговорих", аз не съм казвал това, а онова", и измрънка нещо дето не остана в България човек дето може да го изслуша и да се помъчи да му схване смисъла. Нема нерви електората за него. И аз немам нерви. Знам че не е хубаво да не се гласува, но незнам за кой да си дам гласеца дето не е маскара. Просто не можах да се прежаля да участвам в поредния фарс, по добре да знам че нямам пръст в това.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Точно по комунистически ми звучи вашето изказване, но какво и да е.Това е лично ваше мнение.
Нали комунистите изгониха царските особи, даже се опитаха и българските турци да изгонят.
Точно по комунистически стил, да изгоним, всички, които не са българи. Така е станало и по онова комунистическо време и в Египет, като комунистите изгонили краля от италианско потекло, и всички англичани, француци, и всички, които са християни.
Много ми е познато това, навсякъде комунистите едни и същи и все още ги има.
Този национализъм убива цивилизованото управление. И затова няма да се оправим никога.
А що се отнася до Царя, невиждам какво Ви дразни това, че не е израстнал в България.
bateto

Мнение от bateto »

Аз съм склонен да възприема връщането на имотите на Симеон по истори4еска даденост и логика,но защо той за да си ги полу4и плати цената да се заиграе с пала4ите на баща си.Тоя факт ме кара да го умножа по нула и да го разделя на две кто ли4ност ,оттам и невъзможността ми да го призная като държавник.
Също по тая логика към хората против връщането на имотите на така наре4ената царска особа един въпрос :
-На каква истори4еска и наследственна основа останаха имотите на неправомерно придобилите ги,не по принципа на пазарната икономика лидери и всякъкви мекерета на комунисти4еската върхушка и техните родове и наследници.
Ако погледнем под този ъгъл нещата най малкото което за да има справедливост би било те да бъдат лишени от тях,нещо като реституция с обратна посока ,да не говорим ,4е те като хора подиграли се със съдбите и живота на нашите родители и пра родители най малкото за назидание трябваше да търкат за нзидание наровете в някоя килия.
По тая логика както се изрази До4о Булгуров от Селянина с колелото-зна4и ку4ета и котки може ,а прасета неможе.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Погледнете делата на комунистите и тези от /СДС/ и ще видите, какво се оказва всъщност. Комунистите отнемат собственост, СДС връщат. Какъв е резултата, за всичко се натопява изгоненият от комунистите.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Абе хора, ние сме демократична държава, защо трябва да търсим сметка на някого за нещо, което е било преди негово. Погледнете другите страни, всички си имат исторически личности, което и до днес са си запазили титлите, и се ползват с уважение и подкрепе от поданиците на дадената държава. Защо само ние ние неможем да приемем, че това, което стана с връщането на Царя е нормално.
Заключено