Какво трябва и какво не трябва да правим по време на интервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Jane, ako ne si vijdala niakoi da reve ot smiah - ela i ma vij! Ne stiga tova, ami kolegata do men se chudi kakvo stava, a na men mi ide da se prekaturia ot stola i da ritam s kraka vuv vazduha!!!
Mai poniakoga, kogato pred nas stoi izpitanie, e hubavo da ni se sluchi neshto (bez fatalni posledici, no na koeto posle vsichki da se posmeem), ta da otklonim vnimanieto ot problem No1...
Za nasheto interviu - az i drug pat sum kazvala - interviuirashtata mai beshe nova i trepereshe kato list, milata...Niamahme nikakvi problemi, samo deto az rakomahah kato viaturna melnica, koeto hich ne mi e v stila! Taman prednata vecher se zubeh zlobno na muja mi i mu razpraviah - samo da sum te vidiala da si miatash racete kato motovilki (toi puk mnogo obicha da jestikulira) - shte te smachkam!...
Mnogo e vajno chovek da umee da se vladee i da si krie emociite na podobni interviuta. Da e estestven, a ne da govori s tarjestveno-treptiasht glasec i da ne misli za krainia rezultat tochno v tozi moment - po-skoro moje da se mechtae za burzoto prikluchvane na celata istoria...az taka pravia kato hodia na zabolekar, shtot mnogo me e strah - ama znam, che shte svurshi! :wink:
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Alina

Мнение от Alina »

Ох, и аз паднах от смях. Евала, имаш талант да разказваш. Ако искаш, пусни в клуб Ала-Бала още някоя весела история.

:lol: :lol:
Alina
Заключено