А Тоше не.todor73 написа:karaj be botzo, zasega i toj ne ti otstqpva, kato bannat teb, trebe i nego da bannat![]()
Аз спазвам правилата на форума въпреки че не съм модератор. :idea:
Bate, ti pyk kakvo znaesh za kanadcite?????bateto написа:Mи незнам как може редови канадец ,ако има желание да имигрира в България ,както ние сме имигрирали в Канада как ще го направи ,като няма откъде да извади едни 15-20К кеш ,ако не е кредитната карта .Редови канадец такива пари каш не е виждал и на снимка през жижота си ,та камо ли да си позволи имиграция.Не може да си продаде и къщата за да се финансира ,щото и тя не е негова/освен ако не е към пенсионна възраст/,та даже и да изгори; мостовете; след себе си.
Имаше един филм хит на времето ,който е актуален за всички времена и цивилизации-;Богат,беден;
Аха, гледам канадските колеги - живи да ги оплачеш. Карат Лади четворки, правят уиски-менте в мазетата и всяка седмица ми искат по $20 назаем да купат хляб за циганчетата (пардон, канадчетата). И ма слушат с отворени усти и ей-такива-големи-очи като им разправям че всеки в България носи по 15-20К кеш, ей-така за всеки случай, ако има нещо интересно в магазина.bateto написа:Mи незнам как може редови канадец ,ако има желание да имигрира в България ,както ние сме имигрирали в Канада как ще го направи ,като няма откъде да извади едни 15-20К кеш ,ако не е кредитната карта .Редови канадец такива пари каш не е виждал и на снимка през жижота си ,та камо ли да си позволи имиграция.Не може да си продаде и къщата за да се финансира ,щото и тя не е негова/освен ако не е към пенсионна възраст/,та даже и да изгори; мостовете; след себе си.
A kak shte si prodadesh kashtata pri polojenie,che tia e sobstvenost na bankata?gez написа:Bate, ti pyk kakvo znaesh za kanadcite?????bateto написа:Mи незнам как може редови канадец ,ако има желание да имигрира в България ,както ние сме имигрирали в Канада как ще го направи ,като няма откъде да извади едни 15-20К кеш ,ако не е кредитната карта .Редови канадец такива пари каш не е виждал и на снимка през жижота си ,та камо ли да си позволи имиграция.Не може да си продаде и къщата за да се финансира ,щото и тя не е негова/освен ако не е към пенсионна възраст/,та даже и да изгори; мостовете; след себе си.
Имаше един филм хит на времето ,който е актуален за всички времена и цивилизации-;Богат,беден;
I kak pyk v Kanada da ne mojesh da si prodadesh kashtata???![]()
![]()
Bilo tq tvoq ili na izplashtane...
![]()
![]()
Pak te pitam - ti siguren li si na koi sviat si??? Na koi sviat jiveesh???
Хора всякакви. Вкусове също.Момкото написа:Аз пак пазнавам един човек българин или канадец вие определете.
Дошъл е с родителите си в Канада, когато е бил на 5-6 годинки.
Пораснал и се е образовал в Канада и тъкмо когато станал на 29 години и ще трябвало да започне да бере плодовете от труда си,
решил да се пробва в България. Но България така му харесала, че вече не ще и да чуе за Канада.
Този човек вече не можеш да го върнеш в Канада.
Коментарите оставам на вас.
Нямам никакъв проблем да продадеш къщата тя не е на банката, а е залог за заема. Само след като я продадеш трябва върнеш на банката, това което е останало да и дължиш. А средният канадец наистина няма 20К кеш в джоба си. Обикновено парите са инвестирани в нещо.bliasaka написа:
A kak shte si prodadesh kashtata pri polojenie,che tia e sobstvenost na bankata?A taka e v 90% ot sluchaite tuk. I kak srednia kanadec shte izvadi 15-20 K kesh?
![]()
Che az neshto ne se seshtam.
Извод:Аз пак пазнавам един човек българин или канадец вие определете.
Дошъл е с родителите си в Канада, когато е бил на 5-6 годинки.
Пораснал и се е образовал в Канада и тъкмо когато станал на 29 години и ще трябвало да започне да бере плодовете от труда си,
решил да се пробва в България. Но България така му харесала, че вече не ще и да чуе за Канада.
Този човек вече не можеш да го върнеш в Канада.
Коментарите оставам на вас.