Машина за хляб

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

ssttoo написа:само за протокола да отбеУежа, че в Макси има чудни франзелки (багетки) за по 59 цента парчето (франзелката, багетката). Топли, там ги правят. ...
Ne ni vavejdai v zabluda :evil: gadovete gi uweli4iha na 69 centa :evil: Amam sa si werno gotini i topli4ki, az dokato se razhojdam iz Maxi-to, iziajdam 1/2. Kak hubawo hrupa kori4kataaaa, oh... okapah se :)
Обичам да преча
bateto

Мнение от bateto »

Лошото им е че докато ги донесеш в къщи вече са за изхвърляне или годни за сухар.Де да беше така и със суровите луканки.
Nalex

Мнение от Nalex »

Един приятел от китайската народна партия ми каза, че евтините и марковите машини за хляб ги правили в една съща фабрика в Китай.Фундаменталната разлика е, че ги правели на различни етажи.Днес пробвахме машината в една моя коронна дисциплина- приготвяне на пица.Работи си супер.А ако не ми хареса- в рамките на една година, когато си поискам мога да им я засиля обратно.Така, че нищо не губя.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ммммм, окапах се направо. .. И ние се каним да купуваме такова чудо, но нещо все не е на първи план. Обаче всеки път, като ям такъв хляб или (както в случая), видя, решавам, че още тия дни отиваме да я взимаме.
Обичам да преча
Alina

Мнение от Alina »

Марк, ама той пресен-пресен, още пари. :lol:

Браво, майстор си.

Като чета и гледам снимчици, и аз се включвам в отбора на Анито - вероятно скоро ще си намеря повод да си купя и аз такава машинка. Че с тоя дунапрен... вече... почти спрях да ям хляб. Само шоколад и торти маам :lol: Кофти :cry:
Alina
Заключено