Здравей,
сега не се жалвай във форума ами отиди във Sir George William`s и намери секретарката която ти е дала този отговор.
Само че направи това след като , много умно ти го писа Мария, си говорил с шефа на програмата.
Няма правило което да те спре да учиш същата степен 2 пъти. Мога да дам и примери за хора които го правят.
Отказ от университет!Ама какъв?...
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
От всичко, което съм видяла и чула дотук, справка с това какво си учил по всеки предмет е необходима, само ако ще имаш претенции да ти признават кредити.
Преди да тръгнем от България, нямах представа за какво точно ще ми трябва това, но го прочетохме в брошурките, които дават след интервюто и се опретнахме с мъжа ми да си ги извадим. Даже и с връзки (в моя случай) това се оказа невъзможно. Затова седнахме, изровихме конспектите и си ги направихме сами. За което нямаше конспект: свободно съчинение
Добре, че не ги преведохме да се ръсим и с пари (освен с време и нерви до момента).
С моя мъж, в Уни Лавал (Квебек) директора на програмата (БАК жени меканик) беше супер категоричен: не можем да направим приравняване, ако почвате БАК, почвате от 0
и си го карате целия. Запишете се метриз! Или кандидатствайте в Ордера и те ще ви кажат какви изпити да приравните. И точка. Тогава никой тук не знаеше, че все пак има такова животно (приравняване) в УЛавал и затова не сме и настоявали. Може да е било за хубаво обаче
(още не се знае).
Ира, да внеса едно уточнение: Тодор 73 не е в нашия ордер, неговите са други луди
А за това, че и кебекарите държали изпити като нас пред Ордата, не е баш тъй: държат само етиката на инженера, другото са си го учили тук и никой не им го оспорва.
Преди да тръгнем от България, нямах представа за какво точно ще ми трябва това, но го прочетохме в брошурките, които дават след интервюто и се опретнахме с мъжа ми да си ги извадим. Даже и с връзки (в моя случай) това се оказа невъзможно. Затова седнахме, изровихме конспектите и си ги направихме сами. За което нямаше конспект: свободно съчинение

С моя мъж, в Уни Лавал (Квебек) директора на програмата (БАК жени меканик) беше супер категоричен: не можем да направим приравняване, ако почвате БАК, почвате от 0

Ира, да внеса едно уточнение: Тодор 73 не е в нашия ордер, неговите са други луди

Обичам да преча
Re: Отказ от университет!Ама какъв?...
Еми Митак не е нормално, но да не забравяме че гора всякакви билото в Канада, Бг или Киргистан. Няма да се отчайваш и прави каквото те съветва Canuck-amitko pitko написа:...Та питам аз това според вас нормално ли е? За мене не е....
Re: Отказ от университет!Ама какъв?...
... това не се зачита ...