Ми аз да се включа.
Значи има едни други тестове -социалогически. Абсолютно безвредни ако не броим пристрастяването да ходиш на подобни тестове

.Към икономическата катедрата на МкГилл мисля че бяха.Плащат на изследване т.е ако им трябваш за 1 час -25 ,за 3 ч. на две ходения дават 50.Парите са в брой в плик.Навремето преди 2 години бая тестове направихме ,накрая взеха да отказват да ни взимат че проучванията им ставали малко едностранни.И не знам кой вярва на социологически проучвания като знам как ги правят

.
Състоят се в това че отиваш гледаш няколко реклами и след това обясняваш какви чуства си изпитвал.А спомням си едно за сравнение между киселото мляко и шоколада.Трябваше да избираме коя марка е кисело мляко коя шоколад.Е аз тогава хич не ги знаех и голямо чудене падна.Бяха изтъпанчили само канадски марки.
Такива обяви има на последните страници на MIRROR и HOUR (безплатните вестници).За тези който работет в заводи е добре да проверяват също ,понякога правят изследвания как се отразява такава работа на психиката на човек,за тях вече дават малко повечко пари ,виждала съм обява за 300 долара,мисля че пак са в брой и трябва да ходиш няколко пъти.А преди време имаше една как се отразява 40 часовата работа на човек и даваха 500 долара за да ходиш да се обясняваш.На такавива не съм ходила,но една даскълка по френски правеше това за заводите .Ами попълваш поредица от няколко въпросника.
Естествено не става дума за много пари ,но вие само ходите да си говорите с някой и е все едно безплатен урок по език. )