Алтернативни методи за припечелване

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Optimist Creed

.

Мнение от Optimist Creed »

Veliko написа:Mnogo byrzo se zombira???
Явно на Боцо нещо не му се ходи по фабриките и гледа да свърже двата края докато събере бележки за разходи ,че да излезе на социал.

Ама признавам го, избретателен и решителен човек е. Дано не му стане нещо от тези експириментални лекарства.
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Ognen_led
Обратна връзка:

Re: Алтернативни методи за припечелване

Мнение от Ognen_led »

i каква е цената ако надъня шестица от тототото :D това са бързо спечелени пари[/quote]

Tzenata Sashko e seriozen stress barabar s vsichkite mu posledstvia deto sigurno gi uchish.
LaRue

Мнение от LaRue »

Botzo написа:Печели се средно между 800 и 1700 за по-малко от месец.

Това е нещо като идея за новодошлите. Става дума фирми които се занимават с тестване на нови лекарства за територията на Канада, но вече прилагащи се успешно в други краища на света.
За целта лицето трябва да е между 18 и 53години (като крайната граница доста често варира нагоре или надолу), непушач, и в добро здраве. Задължително трябва да има здравна карта, което ще рече че ако някой има желание ще може да почне едва след като са минали 3 месеца от пристигането в Канада.
Обажда се първо по телефона да си отвори файл (на английски или на френски) след което му се дава ден в който да иде и да направи изследвания за проверка на здравословното състояние. Изследват се кръв и урина.
Боцко, пропуснал си да споменеш една подробност, че докато си в положението на опитна мишка - трябва да стоиш постоянно в болницата :wink:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

LaRue написа:
Botzo написа:Печели се средно между 800 и 1700 за по-малко от месец.

Това е нещо като идея за новодошлите. Става дума фирми които се занимават с тестване на нови лекарства за територията на Канада, но вече прилагащи се успешно в други краища на света.
За целта лицето трябва да е между 18 и 53години (като крайната граница доста често варира нагоре или надолу), непушач, и в добро здраве. Задължително трябва да има здравна карта, което ще рече че ако някой има желание ще може да почне едва след като са минали 3 месеца от пристигането в Канада.
Обажда се първо по телефона да си отвори файл (на английски или на френски) след което му се дава ден в който да иде и да направи изследвания за проверка на здравословното състояние. Изследват се кръв и урина.
Боцко, пропуснал си да споменеш една подробност, че докато си в положението на опитна мишка - трябва да стоиш постоянно в болницата :wink:
Ла Рю,невинаги е така!В някои от компаниите ходиш само за да те натъпчат с медикаменти,а след това те пускат да си ходиш!Един колега имам,който си е правил такива тестове-за 1500$ и казваше,че са му позволявали да си ходи до тях и после пак се е връщал за следващия сеанс!Сега има алергия на устата от тези тестове!1500$=алергия за цял живот(може би)!?
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

Един познат ходи често там и прави нелоша пачка, но се съгласява
да тества само лекарства на таблетки, които или укривал в устата
си и не ги поглъщал или след това си правел "промивка на стомаха".

Боцо, ако пострадаш здравословно твърде много ми се обади, мисля
че имам начини да те изправя на крака, но ще трябва да е поне
няколко седмици преди церемонията в местния cimetiere иначе не
давам гаранция :D
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ми аз да се включа.
Значи има едни други тестове -социалогически. Абсолютно безвредни ако не броим пристрастяването да ходиш на подобни тестове :).Към икономическата катедрата на МкГилл мисля че бяха.Плащат на изследване т.е ако им трябваш за 1 час -25 ,за 3 ч. на две ходения дават 50.Парите са в брой в плик.Навремето преди 2 години бая тестове направихме ,накрая взеха да отказват да ни взимат че проучванията им ставали малко едностранни.И не знам кой вярва на социологически проучвания като знам как ги правят :lol: :lol: .
Състоят се в това че отиваш гледаш няколко реклами и след това обясняваш какви чуства си изпитвал.А спомням си едно за сравнение между киселото мляко и шоколада.Трябваше да избираме коя марка е кисело мляко коя шоколад.Е аз тогава хич не ги знаех и голямо чудене падна.Бяха изтъпанчили само канадски марки.
Такива обяви има на последните страници на MIRROR и HOUR (безплатните вестници).За тези който работет в заводи е добре да проверяват също ,понякога правят изследвания как се отразява такава работа на психиката на човек,за тях вече дават малко повечко пари ,виждала съм обява за 300 долара,мисля че пак са в брой и трябва да ходиш няколко пъти.А преди време имаше една как се отразява 40 часовата работа на човек и даваха 500 долара за да ходиш да се обясняваш.На такавива не съм ходила,но една даскълка по френски правеше това за заводите .Ами попълваш поредица от няколко въпросника.
Естествено не става дума за много пари ,но вие само ходите да си говорите с някой и е все едно безплатен урок по език. )
bateto

Мнение от bateto »

Е ам Ботзо за да ходи на социологически тестове първо трябва да научи френски,на фрмацефтични е къде,къде по лесно затваряш очи и гълташ хапчето.
Botzo

Мнение от Botzo »

Олеле, тук се писало та място не останало.
Май споменах че това не е професия ами начин за изкарване на пари в нужда и когато няма от каде. Спомянах ама нямакой да чете. Май споменах че това са лекарства прилагащи се вече в страни като Германия, Франция та дори и Аржентина (когато жена ми звънна на една неина позната лекарка се оказа че даденото лекарство се използва там повече от година).
Когато отиде точек за опита ми се дава БЕЗПЛАТНО цяла книга за това какво е лекарството, каква е дрогата която съдържа и с това спокойно човек може да научи повече в общодостъпната световна мрежа наречена ИНТЕРНЕТ.
Не виждам с какво трайно може да ми навреди на здравето еднократното пиене на някой аналгитик например или на някой антибиотик.

А и да потретя че да няма пак неразбрали. Това не е постоянна работа ами е за нещо спешно.

п.п. Както казва един мой приятел:
На българина само му дай как да не работи и пари да взима ако може и накрая ще почне и съвети да ти дава.
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Ами то и проституцията за един два пъти няма да навреди. Даже може и да ти е гот.
Твоя приятел е прав!
Хвани работа и остави съветването :wink:

ПП Много щедри тия канадци. Дават по 1500 да експериментират с лекарства дето били вече в Германия и Франция.
Тогава защо е експеримент?
Абе нещо ме загуби
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Botzo

Мнение от Botzo »

bgmontreal написа:Ами то и проституцията за един два пъти няма да навреди....
А тука незнам. Темата беше за лекарствата. Аз от проституция не разбирам ама щом казваш.
Иначе ако не сте разбрали и аз работя. Даже си имам колежка от форума. Ама до тука с личните данни че токувиж пак няклой почнал да ме изнудва с лични съобщения.
buddy

Мнение от buddy »

×óâàõ, ÷å íÿêàêúâ áúëãàðèí â Íþ Éîðê ïðîäàâàë óðèíà íà õîðà ñ àôðî-àìåðèêàíñêè ïðîèçõîä, êîèòî íå óñïÿâàò äà ïðåìèíàò óñïåøíî drug test çà ðàáîòà èëè êàêâîòî è äà å òàì. Ñòðóâàëî 20 êèíòà($) îáà÷å âñè÷êî áèëî ïðîôåñèîíàëíî ïîäãîòâåíî - ïîäõîäÿùî ðåçåðâîàð÷å, óäîáíî çà ïîñòàâÿíå íà ñúîòâåòíîòî ìÿñòî è ò.í. (íàëè ùå òå êàðàò äà èçïðàçâàø äæîáîâåòå ïðåäè òîâà). Àêî ïèåø 1-2 ëèòðà ÷àé, âîäà, êîëà èëè áèðà, ìîæå äà èñêàðàø äîáðè ïàðè.  êðàÿ íà êðàèùàòà äàâàø ãàðàíöèÿ çà ïðîäóêòà. Òîâà å ñàìî îùå åäèí âàðèàíò çà äîïúëíèòåëíè äîõîäè. Ìèñëÿ, ÷å ðàçõîäèòå ñà ìèíèìàëíè. Äîðè äà ñè íà áèðà, íÿìà ðèñêîâå, çàùîòî íå ñúì ÷óâàë íÿêîé áúëãàðèí äà ñå å àëêîõîëèçèðàë îò òàêîâà áåçàëêîõîëíî íåùî.
Botzo

Мнение от Botzo »

А както споменах се дава документация с пълна характеристика на лекарството и ако случайно някой прецени че е опасно може и да се откаже.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

bgmontreal написа:ПП Много щедри тия канадци. Дават по 1500 да експериментират с лекарства дето били вече в Германия и Франция.
Тогава защо е експеримент?
Всяка страна има различни условия, за да се регистрира законово дадено лекарство за продажба. Може би в Канада е лекарства които не са произведени в страната да трябва да имат имат еди-си-колко клинични теста. Лека аналогия - автомобил произведен и пуснат в употреба в Канада може да не покрива изискванията в ЕС и съответно да не се разреши за продажба там.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

miteto написа: Лека аналогия - автомобил произведен и пуснат в употреба в Канада може да не покрива изискванията в ЕС и съответно да не се разреши за продажба там.
аз като гледам май със френските коли така стои въпроса тука :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Botzo

Мнение от Botzo »

miteto написа:...
Всяка страна има различни условия, ...[/quote]
Ми да то е ясно и за децата в 1 ви клас ....... ама нали на някой трибва да им се обяснява повече.
Заключено