do chakashtite medicinski

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
qwerty

Мнение от qwerty »

А ние все още си чакаме нито активен статус, нито медицински!!! А така като чета при доста хора след нас има раздвижване.
успех на всички чакащи нещо!
Iveto

Мнение от Iveto »

A vyzmojno li e kato i moeto dosie e ot 18.11 vse oste da ne sa mi razgledali docs (da ne mi e aktiviran statusa) ili e po-dobre da razbera po telefona... ili da chakam... zastoto nikoi ne si e napravil truda da mi otgovori na mail-a, koito im izprastah
Pri on-line proverkata ima li znachenie s malki ili golemi bukvi se pishe i ako ima s kakvi triabva da e spored vas? Thanks!
Аватар
HORNET

Мнение от HORNET »

Спокойно-медицински има!!!
Заведено досие 4.11.2004
Получени медицински-28.02.2005
Напражени медицински-01.03.2005
Отново чакаме......писмо за ВИЗИ..............
poli

Мнение от poli »

И НИЕ СМЕ С ДОСИЕ ОТ 04.11 НО НЯМАМЕ НИТО АКТИВЕН СТАТУС,НИТО МЕДИЦИНСКИ....МНОГО СЕ ПРИТЕСНИХ ВЕЧЕ, ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ИМАМЕ ПРОБЛЕМ
RABO

Мнение от RABO »

Mogebi kupovete s dokumenti v Bukoresh sa do tavanite i zatova stava taka :roll: edni po napred drugi po nazad.
Аватар
POLA

Мнение от POLA »

Според мен няма проблеми просто явно ги пращат "на порции"ако мога така да се изразя, а може би и от пощенските служители зависи-с каква барзина разпределят и описват писмата от чужбина.
Аватар
KohrBros

I az taka!

Мнение от KohrBros »

Zdravejte i az sam zaveden na 04.11 no ni status ni medicinski. Btw vseqka sedmica zvana na G-ja Bahovska i tq vse mi zaqvqva che ne sa obraboteni dokumentite mi:(
qwerty

Мнение от qwerty »

Kakwo stawa be hora? ima li ot nachaloto na noemwri, koito oshte da chakat ili maj nie sme edinstweniq sluchaj!
Molia ako nikoj ima dosie ot nachaloto na noemwri da spodeli kak stoiat neshtata pri nego!
poli

Мнение от poli »

Не сте единствени и ние като вас все още чакаме, само незнам ДОКОГА
Аватар
precious
Обратна връзка:

Мнение от precious »

Привет,
Ние сме с досие от средата на ноември и имаме активен статус от края на февруари, чакаме медицински.
Успех на всички...
:kitty: :cat:
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Получихме гииии! :dance: :dance: :dance: :beer2: :beer2: :beer2:
Току-що.
Досие от 15 ноември.
dudi

Мнение от dudi »

Independent написа:Получихме гииии! :dance: :dance: :dance: :beer2: :beer2: :beer2:
Току-що.
Досие от 15 ноември.
Честито приятел(и)! :beer:
Знаеш ли от кога те дебна :twisted: да напишеш този израз?Нашето досие е заведено също на 15.11.2005.
Успех в следващите стъпки, а ние ще си чакаме.
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

dudi написа: Честито приятел(и)!
Много мерсим за честитото :)
То ние като верни последователи на учението на Мърфи се разболяхме точно когато това би нанесло най-много вреди (така де, забавяния). Та поне една седмица няма да има нищо ново от нас - нещо не ни се ще да ходим на прегледите кихащи и калящи, кой знае какво ще чуят в слушалките и какво ще видят на снимките.
Ооообаче, очаквайте включване веднага щом минем медицинските 8)

А на вас пожелаваме скорошен край на чакането! :thumbsup:
dudi

Мнение от dudi »

Independent написа:
dudi написа: Честито приятел(и)!
Много мерсим за честитото :)
А на вас пожелаваме скорошен край на чакането! :thumbsup:
И ние получихме днес дългоочакваните медицински формуляри :D
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Independent написа: То ние като верни последователи на учението на Мърфи се разболяхме точно когато това би нанесло най-много вреди (така де, забавяния). Та поне една седмица няма да има нищо ново от нас - нещо не ни се ще да ходим на прегледите кихащи и калящи, кой знае какво ще чуят в слушалките и какво ще видят на снимките.
Спокойно, аз вчера минах медицинските почти болен :-) май имах температура (както ми се случва в последните няколко седмици от някакво подло грипче...), но във всички кабинети подпитвах дали аджеба това ще окаже някакво влияние на резултатите от изследванията - всички ми казаха, че няма страшно, те гледат за други неща и няма как да се повлияят от настинка или грип.

Така че не се притеснявайте, дори и кихащи и кашлящи пак ще ви вземат в Канада :-)
Заключено