A vyzmojno li e kato i moeto dosie e ot 18.11 vse oste da ne sa mi razgledali docs (da ne mi e aktiviran statusa) ili e po-dobre da razbera po telefona... ili da chakam... zastoto nikoi ne si e napravil truda da mi otgovori na mail-a, koito im izprastah
Pri on-line proverkata ima li znachenie s malki ili golemi bukvi se pishe i ako ima s kakvi triabva da e spored vas? Thanks!
Според мен няма проблеми просто явно ги пращат "на порции"ако мога така да се изразя, а може би и от пощенските служители зависи-с каква барзина разпределят и описват писмата от чужбина.
Zdravejte i az sam zaveden na 04.11 no ni status ni medicinski. Btw vseqka sedmica zvana na G-ja Bahovska i tq vse mi zaqvqva che ne sa obraboteni dokumentite mi:(
Kakwo stawa be hora? ima li ot nachaloto na noemwri, koito oshte da chakat ili maj nie sme edinstweniq sluchaj!
Molia ako nikoj ima dosie ot nachaloto na noemwri da spodeli kak stoiat neshtata pri nego!
Честито приятел(и)!
Знаеш ли от кога те дебна да напишеш този израз?Нашето досие е заведено също на 15.11.2005.
Успех в следващите стъпки, а ние ще си чакаме.
Много мерсим за честитото
То ние като верни последователи на учението на Мърфи се разболяхме точно когато това би нанесло най-много вреди (така де, забавяния). Та поне една седмица няма да има нищо ново от нас - нещо не ни се ще да ходим на прегледите кихащи и калящи, кой знае какво ще чуят в слушалките и какво ще видят на снимките.
Ооообаче, очаквайте включване веднага щом минем медицинските
Independent написа:
То ние като верни последователи на учението на Мърфи се разболяхме точно когато това би нанесло най-много вреди (така де, забавяния). Та поне една седмица няма да има нищо ново от нас - нещо не ни се ще да ходим на прегледите кихащи и калящи, кой знае какво ще чуят в слушалките и какво ще видят на снимките.
Спокойно, аз вчера минах медицинските почти болен май имах температура (както ми се случва в последните няколко седмици от някакво подло грипче...), но във всички кабинети подпитвах дали аджеба това ще окаже някакво влияние на резултатите от изследванията - всички ми казаха, че няма страшно, те гледат за други неща и няма как да се повлияят от настинка или грип.
Така че не се притеснявайте, дори и кихащи и кашлящи пак ще ви вземат в Канада