joro написа:NightMartini написа:joro написа:ablood написа:joro написа:
В Америка по 6 души загиват от катастрофи на всеки 5 минути.
Ще оправдаеш ли тази наивна глупост с някакъв източник?
Също така чакаме обяснение на сметката, че било 100 пъти по-евтино да отидеш на море в Гърция, отколкото ние в Куба.
И как "спрелият" според теб автобус се движи на видеото (от което е изваден скрийншота по който съдиш), докато шофьорът прелиства и подписва?
Не виждам смисъл от безсмислени спорове с хейтъри.
Привет Жоро,
Не защитавам Канада и не ми харесва живота в Канада.
Едва ли има някой друг по-добре информиран от мен, за това какво се случва в България. Не искам да влизам в спорове и никога няма да кажа лоша дума против България. Искам само мнение за това видео.
https://www.youtube.com/watch?v=5GbgEn0Bow0"
Нормално, след като за трети път народът избира своите най-добри според него управляващи опозицията да използва какво ли не, за да оплюва тези управляващи. Като не ги бива за нищо друго-ще плюят. А народът не им обръща внимание. Като на Великия протест на българите от чужбина- смешна работа.
https://m.youtube.com/watch?v=oJzLYSAep8M"
Мерси Жоро,
Въпреки, че съм далеч, явно аз обичам повече България от теб, защото съм откровен въпреки болката и разочарованието. Ти си точно като Бойко - лицемерието като форма на живот. Той все иска проблемите да му се махат от главата, все вади уж нашите пари от собствения си джоб. Народът не обръща внимание, защотоe изморен и отчаян и всеки по-отделно търси решение и спасение за себе си - както тази майка, които беше част от протеста, но го остави за да спаси сина и себе си в Холандия. Все повече хора търсят алтернатива на България Жоро. Аз не просто не харасвам Канада, тя ми e като кошмар, но в Канада не бият лекари, няма социално напражение, няма агресия, няма некоректни работодатели. Тук има други проблеми и простотии, но явно с тях се живее по-леко отколкото с българските такива. Единствено човек, които работи в тима на Красен Кралев - така наречената група за формиране на обществено мнение - едиснтвено такъв човек може да пише като теб. Това не е протест на българите в чужбина. Българите в чужбина са заети да се борят с живота. Това е протест на един мързел лицемер, на които му спряха кранчето и сега търси нови начини да се финансира. Единствено имам надежда, че Цветан Василев и дъщерия му могат с делото си да насочат вниманието върху всички тези криминални практики в България. Как и с какви пари Доган стана мажоритарен собственик в ТЕЦ Варна, откъде се появи тази жена, на които продадоха енергото, сега ли разбраха какво правят Ветко и миню - или просто сега някой реши да си вземе част от тях. ГЕРБ не са алтернатива, те са просто най-малкото зло, нищо чудно един ден да се окаже, че са били най-голямото.