IELTS. Кой и кога ще се явява?

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
Аватар
EkaterinaSt
Обратна връзка:

Re: IELTS. Кой и кога ще се явява?

Мнение от EkaterinaSt »

Моите въпроси (само това, което помня):

1 част:
Откъде съм
Какво не харесвам в града, в който живея
Ще живея ли още дълго в този град
Любими тв програми
Какво съм обичала да гледам по телевизията като дете
Какво бих искала моите деца да гледат по тв
Какво съм учила в гимназията
Любим предмет
Нелюбим предмет

2 част:
Място далеч от дома, което съм посетила
Кое е мястото
Защо съм ходила
Как съм се транспортирала до там
Как съм се чувствала на това място

3 част:
Транспорт
Смятам ли, че в наши дни хората пътуват повече и защо е така?
Тв и интернет показват много места и нхората като че ли вече гибят интерес да ги посетят
Възрастните или по-младите обичат повече да пътуват
Кой в най-добрия начин да запечаташ спомените си от путъванията /попитаха фотографа :D /

Дамата, която ме изпитва беше много мила и приятна, лъхаше спокойствие от нея. Аз лично съм разочарована малко от себе си, тъй като не успях да вмъкна никакви по-засукани думи и се страхувам, че много ще ми коства това. :(
tonny

Мнение от tonny »

EkaterinaSt написа:Любими тв програми
Това как ти го зададе като favourite programs или favourite channels. Наскоро разбрах, че има доста съществена разлика. :$
Аватар
EkaterinaSt
Обратна връзка:

Мнение от EkaterinaSt »

tonny написа:
EkaterinaSt написа:Любими тв програми
Това как ти го зададе като favourite programs или favourite channels. Наскоро разбрах, че има доста съществена разлика. :$
programs

Ти как се справи? Как се оценяваш, по-добре ли мина от предния път?
kadima

Мнение от kadima »

И аз да се отчета, че ще забравя:
- в кой град живея и защо го харесвам
- смятам ли да оставам там
- с какво облекло ходя на работа, какви дрехи обичам да нося навън и вкъщи и съответно като малка, любими дрехи за различни случай и всичко около облеклото
2 Част
- посещавала ли съм.някакъв курс
- вечерен или дневен
-колко е продължил
Какви преживявания и спомени е оставил, (дежурното в случаите)
3 част
тръгнахме от образованието при възрастните, трябва ли да учат, какви курсове да посещават, защо, тр ли да си плащат сами обучението.
Завършихме с Дали хората уважават професията на учителя, за удовлетворе остта на самите учители и т.н
За мен мина толкова бързо,изобщо не си спомням какви ги говорих, май не съм удовлетворена от себе си :(
Сори, пиша от телефона
tonny

Мнение от tonny »

Аз говоренето ще го взема вероятно. Остана да видим утре. :D
Иначе програмс означава предавания, т.е. любими предавания, а не любими телевизии, както преди си мислех...

Успех на всички утре!
Аватар
EkaterinaSt
Обратна връзка:

Мнение от EkaterinaSt »

tonny написа:Аз говоренето ще го взема вероятно. Остана да видим утре. :D
Иначе програмс означава предавания, т.е. любими предавания, а не любими телевизии, както преди си мислех...

Успех на всички утре!
И аз се зачудих отначало, в крайна сметка казах, че по принцип не гледаме много телевизия у дома, но ско все пак гледам нещо обикновено залагам на някой ситком, което значи че правилно съм схванала въпроса.
Тони, стискам палци да ги разбиеш и утре! :))

Kadima, а дали пък не сме прекалено критични към себе си? :)
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Колко време отнема на резултатите да излязат?
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Leda78

Мнение от Leda78 »

13 дни точно - няма значение работни или не

СТИСКАМ ПАЛЦИ за всички, които са на пангара днес :) :y: :y: :y: Да ги разбиете :rock:
Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears
Аватар
EkaterinaSt
Обратна връзка:

Мнение от EkaterinaSt »

Аз се провалих... не ми стигна времето и съм с половин есе. ;(
Аватар
chegevara

Мнение от chegevara »

и мойто есе беше без едно изречение заключение и ме срязаха
tonny

Мнение от tonny »

EkaterinaSt, защо така, знаеше как протича и как трябва да си разпределиш времето. Темата също беше много приятна сякаш.

Аз имам съмнения само на ридинга, уж най-силната ми част може да се окаже най-слаба този път. Не намерих 2 отговора и това ме панира и се отрази на останалите ми отговори. Ако не сега другия път Бургас, София, дати има. :D

Не съм доволен от организацията за слушането. Уж пишеше Униблан, а предния път бях в голямата зала. Нещо са ги омешали маи. Колоните не бяха много добре позиционирани, но все пак надали на слушането ще ми е проблем оценката.

Кадима ти какво направи?
Аватар
EkaterinaSt
Обратна връзка:

Мнение от EkaterinaSt »

Изгубих повече от предвиденото време с писмото, после се увлякох с есето, беше много интересна темата и накрая не ми остана време да си напиша есето на листа, половината си остана на черновата. Нищо де, не съм паднала духом, ще се явявам пак. Интересно ми е да видя на другите модули как ще ме оценят, на лисънинга и рийдинга очаквам високи оценки, но за спийкинга ще е любопитно.
Leda78

Мнение от Leda78 »

Ееех, Катенце! Защо така... Ама пък може да те оценят на 6... знаеш ли - дано дано

Тони, стига с тия явявания - сега ще го изкараш - ще видиш!
Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears
kadima

Мнение от kadima »

И аз се омотах тотално, чак ме е срам. Есето и писмото бяха неочаквано приятни наистина, писах, но дори нямах време да си ги прочета отново. На лисънинга и аз като тони изпуснах няколко въпроса и се омотах ама писах все някакви отговори. Рийдинг- но комент, каквото такова.
Катете наистина ме гръмна с първите два модула, направи ги за отрицателно време 8) .
Аз ще се запиша отново за първата свободна дата, защото определено не съм доволна от себе си.
Аватар
EkaterinaSt
Обратна връзка:

Мнение от EkaterinaSt »

Аз гледам, че още записват за 2-ри август в Букурещ. Смятам направо да се записвам, според мен няма никакъв шанс с половин есе да имам 6, дори и писмото ми да е за 9-ка /а то не е/. Вие как мислите?

kadima, много ми бяха лесни , чудех се какво да правя да уплътня времето, а накрая на есето какво харакири си направих :D Между другото не бях очарована от "квесторките". Особено дамата, която водеше изпита, почти нищо не й разбирах и много глухо говореше, та през цялото време се напрягах да я разбирам. Тя, не изглежда да знаеше английски на добро ниво...
Публикувай отговор