това ми харесва - сега съм сигурен че не съм в Каната щото не съм идиот;)САМИ СИ НАПРАВЕТ ИЗВОДА ЗАЩО НЕ ВИ ВЪРВИ ТАМ КЪДЕТО И ИДИОТИТЕ СЕ СПРАВЯТ
Канада, каквато я видях
- mborodin
- Обратна връзка:
Темата съм я чел когато излезе но не знам дали съживилия я е същия .. както и да е.
На такива криви хора дето са избягали от БГ защото им е било криво там и като са дошли тук пак им е криво и като (ако) са се върнали обратно пак име е криво и пишат тия неща .... бля-бля
И на луната да идете пак няма да ви харесва.
На такива криви хора дето са избягали от БГ защото им е било криво там и като са дошли тук пак им е криво и като (ако) са се върнали обратно пак име е криво и пишат тия неща .... бля-бля
И на луната да идете пак няма да ви харесва.

-
-
- Обратна връзка:
Е да, но не е и 34хил годишно, нали. За данъци не мога да споря.Pepon написа:35$/час е около 70к годишно. За да вземаш 10к на месец часовата ти ставка трябва да е минимум 60$/час. На тези пари после има и доста удръжки, не е като данъчния рай БГ с 10% плосък данък.mikemastercorp написа:Аз пък познавам българи, които взимат дори по 35$ на час.
Az znam che ti znaesh che az znam 

Re: ehooooo
Баси!icecream написа:абе имам много познати там които работят готина работа в Canada, АМА явно тя не е за всеки, какво искам да кажа ли:
защо си мислите, че като завършите някакъв измислен университет във БГ със странна специализация, заминете в CANADA без реален опит и стаж някои ще ви обърне внимание на специалист които не е работил и ден като това което е учил.
Ами върнете се, в БГ щом толкова искате. Ядете супер колбваси (натъпкани с хартия, кебабчета, хляб с хлебарки и неивещен пълнеж на корем, защото др. няма), Редете на опашки пред йпто си и сте чакате евентуално ако сте в болнични до 3 години някой да ви ги плати, ама като са накеф, обикаляите улиците но-внимавайте да не се спанете в някоя плочка, че те повечето се държат на магия, трошете си колите в дупките по улиците, в случай ще сте събрали достатъчно пари да си го позволите, теглете жилищни кредити които не знам дали и вниците няма да ги плащат по цени повисоки от канадските, а с качество на индианска бърлога.
мога и още да пиша но стига засега.
ЯВНО ИМА ХОРА КОИТО КОИТО НЕ СА ГОТОВИ ДА МИНАТ НА ПОВИСОКО НИВО В ЖИВОТА ЗАЩОТО КАКВО Е ДА ОТИДЕШ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА И РЕВЕШ ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ОПРАВИШ, АМИ ЯВНО ПРИЧИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ...
ДОБРИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ С ОПИТ ОТДАВНА РАБОТЯТ ЗА ПО 10000 ДОЛАРА В CANADA, И ДИНСТВЕНОТО ОТ КОЕТО СЕ ОПЛАКВАТ Е СТУДА.
САМИ СИ НАПРАВЕТ ИЗВОДА ЗАЩО НЕ ВИ ВЪРВИ ТАМ КЪДЕТО И ИДИОТИТЕ СЕ СПРАВЯТ.
Що огракахте човека бе?
Всичко си е баш така !
Ние тука дойдохме трима приятели. И тримата работим по спецялноста си. Абе то който си го може си го може. Обаче няма значение дипломите.Важното е стажа и опита и най-вече кво си можеш и колко си работен и мотивиран.
Айде за мен да не говоря, че ще прозвучи като хвалба, ама да вземем единия ми приятел.
Човекът има просто дарба за комуникация.То още в БГ, които го познаваше нищо не можеше да му откаже. Толкова е изразителен и целенасочен , а и логичен и последователен, а и емоционално убедителен. Съвършен специялист. Толкова голям професионалист, че на заден план остава слабия му френски (Трима даскали идват у тях да го учат само да им звънне

Другият е по-скоро интровертен. Мрази прожекторите, но е истински артист. Обича своята професия, която е довел до изкуство , но ненавижда славата. Истинско дете в отношенията си с хората, той е много взискателен , когато става въпрос за работа.Магьосник правещ чудеса. В БГ ШЕФА като му кажеше "Искам този да изчезне" и верно го правеше да изчезне. Ама не като ония нещастници в цирка дето като направят кърпичка да изчезне и после я вадят от джоба си. При него хората си изчезват форевър. И вече не можеш ги види.И най-вече нямаш неприятности с тях.
Пиша тука щото разказах на първия за форума и за темата и за всичко и за 10 000 на месец и той вика: "Тия па! Аз плащам по 20 000 на месец на единия от адвокатите.

Не забравяйте корените си!
Корените са като паролата!
Ако я забравите, има начин да ви я припомним!

filipne, жените са първи приятелки!
Те бяха първи кандидати.
Ние сме член-сенейство.
На интервюто сутринта бехме по семейно.
С едното семейство не се получи, но вечерта като се явихме тримата и взехме Сертификати за избор и за комшиите!
Кво да правиш?
Conections!
Как се казваше на български?
Ахааа!
Връзки!
Имаше един филм: "Френска връзка"!
Това не е като френска любов или френски картофки.
Това е просто бизнес.
А и не е верно , че сме борци!
Гребци сме!
И малко културисти!
Ицо Щангата знаеш ли?
Ай ходи учи в унито и нидей бърка в таз каца, че ще се омацаш!
Те бяха първи кандидати.
Ние сме член-сенейство.

На интервюто сутринта бехме по семейно.
С едното семейство не се получи, но вечерта като се явихме тримата и взехме Сертификати за избор и за комшиите!

Кво да правиш?
Conections!
Как се казваше на български?
Ахааа!
Връзки!
Имаше един филм: "Френска връзка"!
Това не е като френска любов или френски картофки.
Това е просто бизнес.

А и не е верно , че сме борци!
Гребци сме!

И малко културисти!
Ицо Щангата знаеш ли?
Ай ходи учи в унито и нидей бърка в таз каца, че ще се омацаш!

Бе то желаещи винаги има! Ама хора , които винаги ще се оправят все недостигат.Кой кафето му горещо, кой пък друго нещо. Например процедурата за избор на по здрави другари годни да бачкат у в фабриката, а не да учат тепърва как се сади пиперо.filipne написа:Ха ха ! Вече и борчета почнаха да пускат ! Здраво са го загазили откъм желаещи

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Мда .. здравите другари, годни за бачкане по фабриките винаги ще се оправят , това си е истина неоспоримаtroll написа:Бе то желаещи винаги има! Ама хора , които винаги ще се оправят все недостигат.Кой кафето му горещо, кой пък друго нещо. Например процедурата за избор на по здрави другари годни да бачкат у в фабриката, а не да учат тепърва как се сади пиперо.filipne написа:Ха ха ! Вече и борчета почнаха да пускат ! Здраво са го загазили откъм желаещи

А аз се канех да заместя Гиика и да споря с теб за връзките!
Ма ти ма срази с един само аргумент!
Тук са на почит хора дето работят!
Във фабрика или на тротоара, във офиса или на коневръза, във форума или в наркообласта.
Хора дето показват резултат!
А анализиращи, обесняващи, изследващи и мрънкащи остават все назад!Както беше и в БГ в живия живот.
Крачка у лево и в първи клас!
Ма ти ма срази с един само аргумент!

Във фабрика или на тротоара, във офиса или на коневръза, във форума или в наркообласта.
А анализиращи, обесняващи, изследващи и мрънкащи остават все назад!Както беше и в БГ в живия живот.

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Има още много до учиш докато стигнеш до виртуозното ниво на безсмисленост в изказванията на Грийка :idea:troll написа:А аз се канех да заместя Гиика и да споря с теб за връзките!
Ма ти ма срази с един само аргумент!![]()
И да, мислещите и анализиращите хич не са на мода . И това съвсем не е плюс !
Впрочем това с резултатите не е абсолютно вярно. Нагледал съм се не незнаещи, неможещи и не правещи почти нищо , таак че по-спокойно с обобщенията.