kurta007,
пускахме произволни диалози с BS Player, Windows media player и Winamp и проблемът си остава...
Дали има някакъв начин да се реши този въпрос
D&K,
не виждам какво мога да направя аз
определено мисля че проблема е във вас
може да опитате 2 неща за които се сещам
преинсталация на звуковите драивери и
сваляне на ново
Все пак ако и тва не помогне качих 1 ниво на друг сървър във рар архив тук Линка е премахнат заради ника "bgmontreal" и безпричиното триене на теми/мнения в негова защита от администраторите на този саит !!!
ако ти работят оттук обади се и ще кача и останалите две нива
но на мен ми намирисва на проблем със звука
Последно промяна от kurta007 на Съб Фев 28, 2009 4:21 am, променено общо 1 път.
kurta007 ти си върха, благодарим за тези самоучители, мъжът ми сега го учи по с желание, иначе хич не му се отваряше учебника и все му се доспиваше :sleep:
сега се надявам слушайки, по да му влиза в главата :noz: :astro:
много са полезни наистина, 10х още веднъж :rotate:
изпратени документи - 28.11.2008
Entrevue de sélection - 15.06.2009 - успешно
Медицински Грийнберг- 01.12.2009
визи - 03.02.2010
полет - 26.04.2010г
kurta007 написа:Нещо изключително добро и по-съвремено
Лично го препоръчвам
Еxtr @ е образователен телевизионен сериал .Създаден e от Канал 4 United Kingdom. Съществуват четири версии направени: за френски, немски, испански и английски език.
Брой епизоди - 30 (английски), 13 (френски, испански, немски)
EXTR @ - една от най-добрите програми за обучение по разговорен френски.
Това е най-съвременния курс на британската телевизия «Shannel 4» за онези, които искат бързо да се научат да разбират и да говорят уверено на френски.
С курса EXTR @ вие ще получите уникалната възможност възможно най-скоро, да увеличите своя речник и да притежавате безупречно произношение.
сериалчето е наистина страхотно, всичко им се разбира и лесно се заучават повечето изрази
kurta007 благодарим :tuut:
изпратени документи - 28.11.2008
Entrevue de sélection - 15.06.2009 - успешно
Медицински Грийнберг- 01.12.2009
визи - 03.02.2010
полет - 26.04.2010г
Линка е премахнат заради ника "bgmontreal" и безпричиното триене на теми/мнения в негова защита от администраторите на този саит !!!
разликата със стария линк които също ще остане активен е че там са само първите 7 серии и че субтитрите в новия линк не са вградени а са отделно и картината е 4:3 а не 16:9
Enjoy
Последно промяна от kurta007 на Съб Фев 28, 2009 4:22 am, променено общо 1 път.