Не съм се правил...Ivan1007 написа: Вече знаеш как да се праиш на маймуна и да се изкараш бежанец.

Не съм се правил...Ivan1007 написа: Вече знаеш как да се праиш на маймуна и да се изкараш бежанец.
Централните тротоари и пешеходни зони по цял свят са последно убежище, където има слаба вероятност да те нападнат. Това става по страничните улички, кварталите, селата...prace написа:Иначе по тъмно не е опасно да се разхождаш по центъра на София.
ПРЕД блока, през лятото, когато е светло до късно е нелеп пример за безопасност. Не казвам, че в горичката зад блока е много опасно, ако някой иска да нападне дете, ще го чака там.prace написа:Дори и в нашия краен квартал децата играят късно навън пред блока през лятото.
Я виж в гугъла колко "странична уличка" е Young street в Торонтоablood написа:Централните тротоари и пешеходни зони по цял свят са последно убежище, където има слаба вероятност да те нападнат. Това става по страничните улички, кварталите, селата...prace написа:Иначе по тъмно не е опасно да се разхождаш по центъра на София.
Pyrelight написа:Тъй като темата е за Канада и аз да кажа.
Аз знам за българи в Монреал, които живееха с манталитета на повечето писатели в този форум, че от нас българите по-велики и
по-свестни няма. В резултат на това ограничаваха връзките си с други хора. Ние сме над всички и всичко разбира се!
Най-добрите им приятели и авери по маса бяха също българи, естествено. Децата им израстнаха заедно. Едното момче стана наркодилър и направи другото наркоман, нали бяха все заедно...
А сега, де? С какво Канада е виновна в случая?
Ти съвсем си изперкал на тръстиката. За чии дремеш тук в 12:30, пак ли нощна ?Pavel M написа: на 5 нейни граждани ,ако 2ма ми посочиш които да не употребяват дрога или други психотропни субстанции и вещества обещавам да те черпя една баничка с боза
пиша от работа.от известно време карам само нощни смени надзирател на затвора,а денем спяroumensp написа:Ти съвсем си изперкал на тръстиката. За чии дремеш тук в 12:30, пак ли нощна ?Pavel M написа: на 5 нейни граждани ,ако 2ма ми посочиш които да не употребяват дрога или други психотропни субстанции и вещества обещавам да те черпя една баничка с боза
Централния Софийски. Цанил се е за чистачка там.roumensp написа:Кой затвор, Истанбулския ли ? Или ти не си оня Гринго ?
не позна.главен надзирател следящ за реда и поведението на обитателите в Психиатричното Отделение на BGCanada.Prison.ComPyrelight написа:Централния Софийски. Цанил се е за чистачка там.roumensp написа:Кой затвор, Истанбулския ли ? Или ти не си оня Гринго ?
нека да не споменаваме колко отвлечени деца има в канада, докато се прибират от училище в квартала.ablood написа:Централните тротоари и пешеходни зони по цял свят са последно убежище, където има слаба вероятност да те нападнат. Това става по страничните улички, кварталите, селата...prace написа:Иначе по тъмно не е опасно да се разхождаш по центъра на София.
ПРЕД блока, през лятото, когато е светло до късно е нелеп пример за безопасност. Не казвам, че в горичката зад блока е много опасно, ако някой иска да нападне дете, ще го чака там.prace написа:Дори и в нашия краен квартал децата играят късно навън пред блока през лятото.
Смъртоносните инциденти се случват предимно на връщане от училище на улицата, игра по строежи, запустели заводи, реки... Приятелка на жена ми загуби сина си, докато се шляел из неохранявано депо.
Спомени де! Ама без да помпаш статистиката с отвличания от родител след развод.prace написа: нека да не споменаваме колко отвлечени деца има в канада, докато се прибират от училище в квартала.
Тука можеш да прочетеш за изчезнали деца във вашата държава. Чети и брой. Ти си ги разпределяй колко са отвлечени от родителите и колко са изчезнали както са си играли или разхождали навън.ablood написа:Спомени де! Ама без да помпаш статистиката с отвличания от родител след развод.prace написа: нека да не споменаваме колко отвлечени деца има в канада, докато се прибират от училище в квартала.