pumpy написа:ivalin написа:И аз като Мухътъ ще потвърдя, че има наеми и наеми, кой на какво ще попадне е и изветна доза късмет разбира се, но като цяло е най-вече боравене с информация, а тя се събира с много време и контакти, от небето не пада. И не случайно се казва именно "МОРГИДЖ"...!

Ergo тези дето плащат наеми ЗНАЯТ, а тези които правят инвестиции, другите да им ги изплащат, НЕ ЗНАЯТ....
Само да се чудиш що им е на стотици хиляди собственици и компании да субсидират за своя сметка наема на наемателите си и да трупат загуби година след година......направо "фантазия", но само ако можеш да пиеш толкова, колкото трябва. Ако е греяна ракийка с бай ти Гошо още по-добре.....
А, забравих: и да им плащат сметките за ток и газ, пак на загуба, само и само негово ВЕЛИЧЕСТВО наемателя да си вярва, че е ударил кьоравото.
Пумпъл, от 1000 км си личи че от бизнес нищо не разбираш, ама бъкел !
Ти ако се имаш за кондо или апартаменти компания и мислиш че имаш нещо общо с тях, всички бели гарги у форумо ще паднат от смях
Ако си чувал за преференции и контракти със компании като хайдро и белл ще се светнеш че на хората това им е основен бизнес, а не фантазии като твоето
Само не ти пожелавам тука им викат "професионални тенанти", влизат Септември, плащат първи и последен наем и излизат Юни, през това време ядат пият и се..т за сметка на хазаина, ако си късметлия после ще минеш само с едно боядисване, ама ако са истински боклуци ще си назад с 10 к.
Бани, мани и драйвалове , като са се напивали са ритали стените и са забивали фасове по вратите !
Имах един познат точно с такъв случай, въпреки че имаше залепен нотис от шерифа,та ме вика да му помогна да изхвърля багажа на италианците от бейсмънда, 1 Тв. и 2 чувала дрехи, изобщо не ми дремеше бих един шут на вратата и изхвърлих всичко, човека просто се беше скрил горе във собствената си къща и след 2 месеца я продаде
Та тея компании могат да поемат такива загуби, ама ти бая зъбки ще има да изработиш за оня дето духа
Капиш ?