Мерси - линковете са публично достъпни и лесни за намиране. И аз постнах линкове болpumpy написа:Ето го линка, на който му се чете - приятно.....
Аз лично, за щастие, съм учил пак в американско училище.

Но разбира се, твое право си е да замълчиш

Мерси - линковете са публично достъпни и лесни за намиране. И аз постнах линкове болpumpy написа:Ето го линка, на който му се чете - приятно.....
Аз лично, за щастие, съм учил пак в американско училище.
Извинявай, не разбрах добре съждението ти - какво училище избра жена ти и какво учи в него, след като твърдиш, че е възможно директно да ти признаят БГ дипломата със всички изпити и направо да вземеш борд изпита? Нейният случай доказва ли тезата ти за директното признаване и ако да, защо е трябвало да учи по-късно?pumpy написа:И двете са напълно възможни и изпълними. Жена ми започна изпита и по-късно избра училището.Ето го линка, на който му се чете - приятно.....
Аз лично, за щастие, съм учил пак в акредитирано американско училище.
Това изобщо не личеше да ти е ясно преди седмица.tanyatais написа: Относно дипломите и квалификациите ни е пределно ясно,че ще мине време и ще се наложи приравняване , акредетиране и навярно учене още, но това е и тук валидно и го правим постоянно.
Би ли прочел постовете ми преди да пишеш ?ablood написа:Това изобщо не личеше да ти е ясно преди седмица.tanyatais написа: Относно дипломите и квалификациите ни е пределно ясно,че ще мине време и ще се наложи приравняване , акредетиране и навярно учене още, но това е и тук валидно и го правим постоянно.
Плановете ти се менят непрекъснато, въпреки, че се изкарваш много подготвена.
tanyatais написа:Би ли прочел постовете ми преди да пишеш ?ablood написа:Това изобщо не личеше да ти е ясно преди седмица.tanyatais написа: Относно дипломите и квалификациите ни е пределно ясно,че ще мине време и ще се наложи приравняване , акредетиране и навярно учене още, но това е и тук валидно и го правим постоянно.
Плановете ти се менят непрекъснато, въпреки, че се изкарваш много подготвена.
Ето нещо интересно за СК:
http://britishexpats.com/articles/canad ... katchewan/"
http://britishexpats.com/articles/canad ... an-living/"
Дейзи- благодаря и успех !
е първият цитат.tanyatais написа:Daisy2 написа:Ivan1007 написа: ....
Имаме и дипломи за акредитация , входни нива за покриване ,. изкарване на набор документи за да може да се работи и т.н. Това са неща,които ще станат след пристигането ни,няма как да са движени от тук
Втори път:)tanyatais написа:Ivan1007 написа:tanyatais написа: Нито в Англия ,нито в БГ (бяхме си за 3 години за да се роди детето ни там ) мъжа ми е стоял без работа повече от 1-1 1/2 месеца макс и нямаме скрупули от нископлатена работа ,докато си изкараме приравняване на дипломи чрез курсове или обучение , необходимият сет документи за правомощие или опит part time докато издържаме семейството си. И в момента завършвам висшето си тук ( дипломиране юни ,2013) ,мъжа ми постоянно изкарва сертификати и проф. дипломи подпомагащи бизнеса му и не виждам защо тази практика трябва да спре веднъж попаднали в Канада. Няма развитие голямо иначе
Така,че съветите ви са приети като валидни относно образованието, живота и работата там
tanyatais написа:Втори път:)tanyatais написа:Ivan1007 написа:tanyatais написа: Нито в Англия ,нито в БГ (бяхме си за 3 години за да се роди детето ни там ) мъжа ми е стоял без работа повече от 1-1 1/2 месеца макс и нямаме скрупули от нископлатена работа ,докато си изкараме приравняване на дипломи чрез курсове или обучение , необходимият сет документи за правомощие или опит part time докато издържаме семейството си. И в момента завършвам висшето си тук ( дипломиране юни ,2013) ,мъжа ми постоянно изкарва сертификати и проф. дипломи подпомагащи бизнеса му и не виждам защо тази практика трябва да спре веднъж попаднали в Канада. Няма развитие голямо иначе
Така,че съветите ви са приети като валидни относно образованието, живота и работата там
а третият ти си го цитирал
Линковете са нови с различни истории ,а не онази з а Стеф,а са специално за СК и за емиграция с малки деца с работни визи.
Аз явноnewcomer написа:tanyatais написа:Втори път:)tanyatais написа:Ivan1007 написа:tanyatais написа: Нито в Англия ,нито в БГ (бяхме си за 3 години за да се роди детето ни там ) мъжа ми е стоял без работа повече от 1-1 1/2 месеца макс и нямаме скрупули от нископлатена работа ,докато си изкараме приравняване на дипломи чрез курсове или обучение , необходимият сет документи за правомощие или опит part time докато издържаме семейството си. И в момента завършвам висшето си тук ( дипломиране юни ,2013) ,мъжа ми постоянно изкарва сертификати и проф. дипломи подпомагащи бизнеса му и не виждам защо тази практика трябва да спре веднъж попаднали в Канада. Няма развитие голямо иначе
а третият ти си го цитирал
Линковете са нови с различни истории ,а не онази з а Стеф,а са специално за СК и за емиграция с малки деца с работни визи.
А това на стр 3 от 07.01.2013
Няма такъв вариант. Учили сме и двамата тук с дипломи признати в англо-говорящите страни тьй като и двете страни са в commonwealth, имаме гражданство тук ,дете ,бизнес ,клинети и няма как да станат тези вариации . Благодаря
КОЙ ГО НАПИСА
Daisy2 написа:Стига, бе хора! Защо я награквате така Таня?! Само защото някакъв предишен форумец ви лази по нервите![]()
One thing at a time! Нека се преборят с влизането и ПР, после ще вървят нататък с какво преценят, че трябва. Ако мъжът й иска да се лицезира като дърводелец, го чака доста работа на място - апрентисшип и изпити. Но е видно, че Таня ги е прочела тези неща.
б.т.в. apple да не е с бан?