Виза ... и к'во от това (да разлаеш кучетата)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

:shock:
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

zorina написа:
твърде безуспешни опити за гавра :wink: :o обичам да се гаврят с мен,
Ти, наистина ли обичаш да се гаврят с теб? :shock:
Обикновено на нормалните хора не им е приятно, даже им е гадно и низко, но щом ти казваш... :
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Обича, ама само качествени хора да се гаврят с нея ... Такива от Квебек и от село - ные :lol:
chinois

Мнение от chinois »

:lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Темата за запознанства е по-надолу. Здрасти. :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D :D
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
chinois

Мнение от chinois »

Здрасти! НИкога не съм ползвал таз пущина та не я знам де и.
:lol: :lol:
Galadriel

Мнение от Galadriel »

Това е труден избор - когато си на 42. Наистина зависи какво искаш. Не е въпроса колко е хубаво в Канада и колко не е хубаво в България. Въпросът е готов ли си за нещо ново и това нещо да е ново начало.. някои хора наистина го искат и имат нужда да започнат пак, независимо от възрастта.
zorina

Мнение от zorina »

ilka написа:
zorina написа: илка от квебек??? колко ли човека пишат зад тоя никнейм...... :wink:
хмм, точно един на брой :P
а колкото де селянията, съкровище :P такива като теб, дето говорят за селяния и я мерят по имената :lol: май избиват комплекси 8)
ilke,

какво да направя аз, че ти си си избрала скапан никнейм??????? и , че 101% процента вече имаш комплекс заради това..... казах, смени си го... не става въпрос за комплекси, а за въпрос на вкус, който е индивидуален и се проявява при избора на лично име във виртуалното пространство.... :lol: илче, илче, радвай се че общуваме виртуално, че ако е реално, верно може да добиеш още комплекси :lol: :wink:
zorina

Мнение от zorina »

[quote="chinois"]:lol: :lol: :lol:

chinois премъдри,

това не беше гавра, а чист китайски гърч :) :lol:

ще ти пратя и дна моя снимка да си поиграеш на "Открий разликите" :wink: в случая ще е по-лесно на "приликите" ... :wink: и колкото "прилики откриеш" ще те помоля публично да ги оповестиш :wink: :wink: специално за девойките от Квебек :wink: :wink:
IFF

Мнение от IFF »

Зорке,стига си се зорила да ни показваш колко си напред с материала,че от толкова напъване омириса темата!
zorina

Мнение от zorina »

не аз, а някой друг има неблагоразумието да се заяде с мен :?: :?: , сорри.... :lol:
bateto

Мнение от bateto »

Зорке ама за разлика от Илка Батето звучи добре. :D щото е автентично с оригинала ,който няма нужда да се прикрива под разни по излъскани и напудрени никове прикривайки собственната си същност-мазен ,потен ,похотлив селски тарикат със склонност към силни напитки и леки жени.
Така де по добре е да играем себе си в виртуалния живот за да няма разочаровани в реалния при евентуална среща с някой съфорумник. :wink:
chinois

Мнение от chinois »

zorina написа:
chinois написа::lol: :lol: :lol:

chinois премъдри,

това не беше гавра, а чист китайски гърч :) :lol:

ще ти пратя и дна моя снимка да си поиграеш на "Открий разликите" :wink: в случая ще е по-лесно на "приликите" ... :wink: и колкото "прилики откриеш" ще те помоля публично да ги оповестиш :wink: :wink: специално за девойките от Квебек :wink: :wink:
На zorina озарената, поздрав!
Намирам кебекарските девойки от бг произход за достатъчно грациозни и като ги гледам как прескачат големите кебекарски преспи се радва сърцето ми. Затуй не съм дошъл в Торонто. :D
А снимка се праща като ти я поискат. ("А ликът ми скромен имай го за спомен") :lol:
chinois

Мнение от chinois »

Galadriel написа:Това е труден избор - когато си на 42. Наистина зависи какво искаш. Не е въпроса колко е хубаво в Канада и колко не е хубаво в България. Въпросът е готов ли си за нещо ново и това нещо да е ново начало.. някои хора наистина го искат и имат нужда да започнат пак, независимо от възрастта.
Харесва ми позицията ти!
Само дето човека дето пусна темата доиде и си отиде и пусна друга тема, която направи 17 страници и я изтриха ...
:lol:
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

zorina написа:
Tи, наистина май се имаш за много остроумна?! Слез на земята. Не друг, а ти самата избиваш комплекси. Или "след като умря циганката, където те хвали", дай във форума да намерим друг, който да продължи тази мисия. А, като няма такъв, ти самата се справяш сравнително добре. Много ми приличаш на един друг известен съфорумник и той като теб само се хвали. Той с бизнеса си, ти с красотата ти.... :roll: , все сте си лика-прилика.
Последно промяна от AnnaR на Вто Сеп 11, 2007 8:14 am, променено общо 1 път.
Заключено