Виза ... и к'во от това (да разлаеш кучетата)
ilke,ilka написа:хмм, точно един на бройzorina написа: илка от квебек??? колко ли човека пишат зад тоя никнейм......
а колкото де селянията, съкровищетакива като теб, дето говорят за селяния и я мерят по имената
май избиват комплекси
какво да направя аз, че ти си си избрала скапан никнейм??????? и , че 101% процента вече имаш комплекс заради това..... казах, смени си го... не става въпрос за комплекси, а за въпрос на вкус, който е индивидуален и се проявява при избора на лично име във виртуалното пространство....

Зорке ама за разлика от Илка Батето звучи добре.
щото е автентично с оригинала ,който няма нужда да се прикрива под разни по излъскани и напудрени никове прикривайки собственната си същност-мазен ,потен ,похотлив селски тарикат със склонност към силни напитки и леки жени.
Така де по добре е да играем себе си в виртуалния живот за да няма разочаровани в реалния при евентуална среща с някой съфорумник.

Така де по добре е да играем себе си в виртуалния живот за да няма разочаровани в реалния при евентуална среща с някой съфорумник.

На zorina озарената, поздрав!zorina написа:chinois написа:![]()
![]()
![]()
chinois премъдри,
това не беше гавра, а чист китайски гърч![]()
![]()
ще ти пратя и дна моя снимка да си поиграеш на "Открий разликите"в случая ще е по-лесно на "приликите" ...
и колкото "прилики откриеш" ще те помоля публично да ги оповестиш
![]()
специално за девойките от Квебек
![]()
Намирам кебекарските девойки от бг произход за достатъчно грациозни и като ги гледам как прескачат големите кебекарски преспи се радва сърцето ми. Затуй не съм дошъл в Торонто.

А снимка се праща като ти я поискат. ("А ликът ми скромен имай го за спомен")

Харесва ми позицията ти!Galadriel написа:Това е труден избор - когато си на 42. Наистина зависи какво искаш. Не е въпроса колко е хубаво в Канада и колко не е хубаво в България. Въпросът е готов ли си за нещо ново и това нещо да е ново начало.. някои хора наистина го искат и имат нужда да започнат пак, независимо от възрастта.
Само дето човека дето пусна темата доиде и си отиде и пусна друга тема, която направи 17 страници и я изтриха ...

Tи, наистина май се имаш за много остроумна?! Слез на земята. Не друг, а ти самата избиваш комплекси. Или "след като умря циганката, където те хвали", дай във форума да намерим друг, който да продължи тази мисия. А, като няма такъв, ти самата се справяш сравнително добре. Много ми приличаш на един друг известен съфорумник и той като теб само се хвали. Той с бизнеса си, ти с красотата ти....zorina написа:
ще ти пратя и дна моя снимка да си поиграеш на "Открий разликите"в случая ще е по-лесно на "приликите" ...
и колкото "прилики откриеш" ще те помоля публично да ги оповестиш
![]()
специално за девойките от Квебек
![]()

Последно промяна от AnnaR на Вто Сеп 11, 2007 8:14 am, променено общо 1 път.