Хайде сега да познаете, разбирачите: кой е паметника и от кого са венците?
И защо турнА само "десетократно повече"? Що не стократно, или пък хилядократно?Ivan1007 написа:комунистите са избили десетократно повече от националсоциа листите при това от собствената си раса и националност
Нали вече се съгласих, че няма никакво значение бе, Гийк. Какво ще му придиряме толкоз. Цялата ни държава днес е американска територия, след като за американците намиращи се на тази територия българските закони не важат. А международното право е онова право, което е в интерес на американците. И това го знаем.MrGeek написа: Какво значение има дали е двор, стена, дупка или тоалетна? Паметникът е на американска земя, според международното право.
Аз отдавна съм заебал всякакви партии, Странджа. Ами ти заеби номерата на Иван1007 като си измисляш и ми приписваш какво съм правил и какво не съм в ония години.Странджата написа:Бай Линко,заеби Партията!Ако не беше Рейгън,щеше да влачиш още бидони с кукуруз на Предело с Москвето!А ти си пиеш бирата у съседо му!
Mного лесен ти е въпроса, 7Георге.7George написа:Хайде сега да познаете, разбирачите: кой е паметника и от кого са венците?
Много мъдрост се ширнала зад Либен!
Работливите и предприемчивите могат да успяват и на Запад, и в България. Нали и ние вече сме част от този Запад. Вярно е, че сме отскоро, нямаме все още 200 години капитализъм като Америка и Западна Европа. Но пък живота в България беше интересен за нашето поколение- кой друг може да преживее толкова промени, от Соца, през 90те години с мутрите и хиперинфлацията, валутния борд, Иван Костов, Царя, Европейския Съюз, Боко. Всеки българин на 45-50 години е жива историческа енциклопедия.optics написа:Това е много парадоксална логика. Значи излиза че на Запад "си живеят добре" и същевременно мързелуват. А пък в България, хем най-работливите останали, хем се скъсват от работа и пак са на тоя хал. Значи Любчо да остави чашката за малко и да си зададе въпроса - добре де, кое е сбъркано тогава?