IELTS. Кой и кога ще се явява?

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
Аватар
EkaterinaSt
Обратна връзка:

Re: IELTS. Кой и кога ще се явява?

Мнение от EkaterinaSt »

tonny написа:EkaterinaSt, целия изпит се провежда в хотел Димят. Само говоренето е в различни дати в някои случаи като има много хора и за хора от Варна. В случая ние с вас със сигурност ще сме в различни дни от 10.07. С предимство на същата дата са хора от други градове с идеята да не преспиват тук и да губят повече от ден.
:y:
Как е озвучаването? Чува ли се добре на Listening-a?
tonny

Мнение от tonny »

Да в голямата зала озвучаването е съвременно. В малката не съм бил и незнам как е там.
kadima

Мнение от kadima »

Минах първия, аз каквото и да правя 29-30 верни все ги докарвам, после като се проверявам ме е яд за някоИ грешки. Оставям си тази седмица да мина останалите и да преговарям малко. :y:
Аватар
EkaterinaSt
Обратна връзка:

Мнение от EkaterinaSt »

Получих имейл с подробна информация. Спийкинга ми е на 09-ти следобед. Яко ме хвана гипса :(
tonny

Мнение от tonny »

И аз съм на 9 от 14:20, ти кога си?
Чакай да видиш гипса на 9 към обед къв ще е :D
Както каза spaneva старички сме за такива емоции. :D
Аватар
EkaterinaSt
Обратна връзка:

Мнение от EkaterinaSt »

tonny написа:И аз съм на 9 от 14:20, ти кога си?
Чакай да видиш гипса на 9 към обед къв ще е :D
Както каза spaneva старички сме за такива емоции. :D
Ужас, ужас! :D Мъжа ми е от 16:20, аз от 16:40...
Дай някакви съвети за устния?
tonny

Мнение от tonny »

Последния път не го взех заради устния. |(
Не ти трябвам аз. :D
spaneva

Мнение от spaneva »

Aaa Тони, сега аз да цитирам ли ти какво ми отговори тогава :D
Само спокойствие и всичко ще е наред :y:
kadima

Мнение от kadima »

Ние сме от 15.40 и 16.00, все си мислех, че ще сме на 10-ти. Сега направо я закъсах, ще се обаждам утре да питам може ли да се промени нещо.
tonny

Мнение от tonny »

spaneva, моя коментар беше за повдигане на духа ти, сега не се брои. :lol:
kadima, бях ви писал как стоят нещата и че вероятно няма да сме в същия ден, не знам защо не го имаше предвид, навсякъде тръбя че се явявам за 5-и път. Няма смисъл да ви лъжа, а и не съм такъв.
М/у другото ако в писмото ви пише зала "Uniblan" значи сме в голямата зала в ъгъла навряни при останалите папардаци. :D
Аватар
EkaterinaSt
Обратна връзка:

Мнение от EkaterinaSt »

kadima написа:Ние сме от 15.40 и 16.00, все си мислех, че ще сме на 10-ти. Сега направо я закъсах, ще се обаждам утре да питам може ли да се промени нещо.
И аз малко се притесних, но очаках да е в друг ден. За 10-ти имаме детегледач, но за 9-ти ще сме с бебето и с батко. Аз ще съм с тях докато мъжа ми е вътре и после обратното. :( Няма как иначе...

Гледате/слушате ли примерни изпити и ако да къде? В youtube няма много...аз гледам основно за band 6 или 7.

Тони, Униблан да....
kadima

Мнение от kadima »

tonny, когато се обаждах преди да се запиша ме увериха, че за хората от други градове се правят двете части в един ден. Затова бях спокойна, предполагах, че ще сме по-късно през деня. Естествено, че нямам избор и ще трябва да си освободя и 9-ти. Все пак им писах емейл, утре ще им и обадя, ей така да опитам.

Кате, ще помагаме за децата, гледачи да искаш :y:
tonny

Мнение от tonny »

kadima, моя грешка, бях останал с впечатление, че сте от Варна. В такъв случаи наистина би трябвало да ви сложат в същия ден, но ако има много хора ги изтеглят по някаква тяхна схема. Може би идеята им е че щом сте от друг град ще доидете предния ден по рано и ще можете да отидете към 4-5 следобед. Не знам предположение, просто. Имаи предвид, че според мен така е по-добре, защото в противен случаи щяхте да сте в края на деня, а тогава повярваи ми няма да ти е до спикинг. Имах такъв ден в София в 18:30, бях и болен и беше красота, просто...

EkaterinaSt, щом сте в униблан няма се притеснявате за аудио уредбата гарантирам, че е на добро ниво.

Щом имате гледачи, може да напраим някои кръчма за след това да ударим по едни миди/раци/сафрид/бириииии :party: :drinks:
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

EkaterinaSt написа:Получих имейл с подробна информация. Спийкинга ми е на 09-ти следобед. Яко ме хвана гипса :(

Изобщо няма какво да се гипсираш - наблягаш на варненския диалект и всичко ще е на 6. Майтапа на страна, но от няколко години с жена ми забелязваме една тенденция сред по-младите фльорци, да омекотяват някои думи като "пьентис", "моумьент" и др, предполагам някакъв вид на кокетничене. Ако гледате понякога дъ ментал кейсовете по Бачелорета, ще се спукате от смях.

Ениуейс - успех!
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
EkaterinaSt
Обратна връзка:

Мнение от EkaterinaSt »

tonny написа:Последния път не го взех заради устния. |(
Не ти трябвам аз. :D
Кажи какво да не правим тогава? :) Ти с 5.5 ли го взе последния път?
Публикувай отговор