Канадски простотии

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Ivan1007

Re: Канадски простотии

Мнение от Ivan1007 »

ivandaman написа:
miteto написа: Може би не е в Тим Хортънс разковничето, а това просто да е предпочитаният метод за разрешаване на разгорещени спорове в British Columbia :rofl:
https://nationalpost.com/news/canada/cy ... ments-area"
Cyclist defecates, throws own poop at woman after vehicle collision in B.C.
Аз ви разправям че това не са нормални хора и обществото е болно... Тези изроди са продукт на нео-либралната глобо-хомо политика, защото нео-либерализма позволява на всякакъв вид дегенерати, перверзници, душевено болни, психопати, наркомани и тем подобни изроди да излязат от дупките и да си "разиграват коня" както на тях им изнася..
С други думи либерастията позволява на помията и гнусотията да изплува на повърхноста

Според е мен е по-"нормално" (не че го препоръчвам или одобрявам) да се сбият и да си разменят по няколко тупаника от колкото да си свалиш гащите на публично място да се изсереш и да почнеш да замеряш хората с лайна.. :x

Ъхъ.
Такова общество без цигани, евреи, негри, наркомани, психично болни, бисексуални, хомосексуални и т.н. се опитаха да създадат Хитлер и Сталин.
Изводът е ясен - концентрационни лагери и всичко ще се оправи :puke:
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Уф.. типично либерастка тактика... като нямат легитимни аргументи вадят картата "Хитлер" .. и по този начин разговора приключва..

Това са пълни глупости.. не е нужно да се правят концлагери.. Просто лудите трябва да са в психиатричните клиники, и обществото трябва да се придържа към по-традиционни ценности и да не изпада в либерастки крайности.. и да се дава поле на изява на ЛГБТта, джендъри и тем подобни девианти, перверзници и дегенерати..
Лесният достъп до наркотици също не помага в случая но това си е цяла отделна тема..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Да.
Ти определено би следвало да си в психиатрична клиника, щото всичко различно от традиционното според теб е ненормално и либерастко :fubar:

Кое е традиционно?
Хомосексуализмът е традиционен в животинския свят сега и вероятно е бил преди появата на човека, бил е традиционен в древен Египет, древен Китай, древна Гърция, откъдето идват думите педeраст и лeсбийкa, в Рим откъдето идват думите хетеро и хомосексуален.

Не е традиционен и е преследван главно в ислямските държави - там обществото е най-здраво. :fubar:
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
jovani

Мнение от jovani »

ivandaman написа:Уф.. типично либерастка тактика... като нямат легитимни аргументи вадят картата "Хитлер" .. и по този начин разговора приключва..

Това са пълни глупости.. не е нужно да се правят концлагери.. Просто лудите трябва да са в психиатричните клиники, и обществото трябва да се придържа към по-традиционни ценности и да не изпада в либерастки крайности.. и да се дава поле на изява на ЛГБТта, джендъри и тем подобни девианти, перверзници и дегенерати..
Лесният достъп до наркотици също не помага в случая но това си е цяла отделна тема..
Проблемът в твоята теза е, че ти искаш да определяш или налагаш някакви ценности на другите, които ти изнасят на теб.
Ако успееш да докажеш защо твоите ценности са по-рационални и "правилни" от моите или на някой друг ще се съглася с теб.
Аз например се самоопределям като рационален, хетеросексуален индивид, пасифист, социал-демократ, с либерални възгледи.
Ти, да кажем, си консервативен, традиционалист (какви точно традиции - например католически или други?), искаш да налагаш това, което ти смяташ за правилно на другите.
В моята ценностна система например няма проблем хората да са различни - тоест ти се вписваш съвсем нормално в моят мироглед, не искам да ти налагам никакви ограничения.
Защо смяташ, в края на краищата, че твоята ценностна система е по-приемлива, прогресивна, с какво точно спомага на обществото или допринася за прогреса на човечеството?
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Джовани, точно обратното се случва джендърите и извратеняците налагат техният начин на живот на останалите въпреки че са абсолютно мнозинство..
Хетеросекслуалните не правим паради, не развяваме байраци, не искаме привилегии, не боядистваме пешеходни пътеки с цветовете на дъгата (дъгата между другото е християнски и детски символ и е доста нагло да им бъде хайджакната от гейовете)
Като стана дума за Гей.. думата гей означава "Щастлив" .. отвлекли са и тази дума.. но както и да е

Аз нямам нищо против джендърите и ЛГБТ ако не парадират, и не се опитват да налагат техният начин на живот както и тяхната идеология в училищата..
Има нещо много сбъркано в хора за които тяхната сексулна ориентация е най-важното в тяхната самоидентификация..

За мен традиционно е това което е естествено и което функционира..
За да се продължи съществуването на човечеството има нужда от мъж и жена - ФАКТ

Ако някой помаха с магическа пръчка и всички се превърнем в гейове и трансджендъри човечеството ще загине.. It's that simple

(Сеа бай Хасан ще се пръкне и ще ми излезе с теории за бисексуални връзки, но това не е валиден аргумент, защото деградацията ще е толкова дълбока че само ще забави неизбежното)

Точно заради това според мен е контрапродуктивно, тъпо и неетично да се окуражават начини на живот които са деструктивни и непродуктивни
jovani

Мнение от jovani »

ivandaman написа:Джовани, точно обратното се случва джендърите и извратеняците налагат техният начин на живот на останалите въпреки че са абсолютно мнозинство..
Хетеросекслуалните не правим паради, не развяваме байраци, не искаме привилегии, не боядистваме пешеходни пътеки с цветовете на дъгата (дъгата между другото е християнски и детски символ и е доста нагло да им бъде хайджакната от гейовете)
Като стана дума за Гей.. думата гей означава "Щастлив" .. отвлекли са и тази дума.. но както и да е

Аз нямам нищо против джендърите и ЛГБТ ако не парадират, и не се опитват да налагат техният начин на живот както и тяхната идеология в училищата..
Има нещо много сбъркано в хора за които тяхната сексулна ориентация е най-важното в тяхната самоидентификация..

За мен традиционно е това което е естествено и което функционира..
За да се продължи съществуването на човечеството има нужда от мъж и жена - ФАКТ

Ако някой помаха с магическа пръчка и всички се превърнем в гейове и трансджендъри човечеството ще загине.. It's that simple

(Сеа бай Хасан ще се пръкне и ще ми излезе с теории за бисексуални връзки, но това не е валиден аргумент, защото деградацията ще е толкова дълбока че само ще забави неизбежното)

Точно заради това според мен е контрапродуктивно, тъпо и неетично да се окуражават начини на живот които са деструктивни и непродуктивни
Така написано тези доводи звучат разумно - значи твоят проблем е с хомосексуалистите и смяташ, че те не трябва да парадират с това, никой не ги гони или ги кара да се крият, просто не е необходимо да демонстрират своите наклонности пред всички. Аз разбирам защо го правят - в миналото са били гонени и малтретирани, в момента махалото е минало в другата крайност, може би е време за малко модерация?
А какъв ти е проблемът с другите раси и да кажем различни религиозни възгледи?
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Аватар
ivandaman

Мнение от ivandaman »

мисля че съм го обяснявал това доста пъти но ще направя специално изключение за теб :) и ще споделя пак..

По принцип нямам нищо против различни раси и култури стига да не са съзнателно и целенасочено натрапвани единствено и само на европейците..

С други думи след 30 години в Индийските училища все още ще има индийчета, в Японските училища япончента, в Китайските училища китайчета, в Нигерийските училища нигерийчета, в арабстие държави ще има арабчета..

Благодарение на социалното инжинерство и задължителният мултикултурализъм в Европейските училища няма да видиш европейчета (бели деца) а ще видиш пак азиатци, африканци, араби и т.н.

Аз отстоявам тезата че Европейските държави също имат право да запазят демографският си интегритед, така както всички останали .. Аз лично не виждам в това абсолютно нищо лошо, хейтърско или ненормално..

Съхраняването на култура, етнос, език, и традиции е human right и тези които съзнателно се опитват да унищожат европейският етнос и култура за мен извършват престъплени срещу човечеството..

В този процес няма абсолютно нищо ЕСТЕСТВЕНО .. Това е социално инжинирано и много добре координирано демографско унищожение..
jovani

Мнение от jovani »

ivandaman написа:мисля че съм го обяснявал това доста пъти но ще направя специално изключение за теб :) и ще споделя пак..

По принцип нямам нищо против различни раси и култури стига да не са съзнателно и целенасочено натрапвани единствено и само на европейците..

С други думи след 30 години в Индийските училища все още ще има индийчета, в Японските училища япончента, в Китайските училища китайчета, в Нигерийските училища нигерийчета, в арабстие държави ще има арабчета..

Благодарение на социалното инжинерство и задължителният мултикултурализъм в Европейските училища няма да видиш европейчета (бели деца) а ще видиш пак азиатци, африканци, араби и т.н.

Аз отстоявам тезата че Европейските държави също имат право да запазят демографският си интегритед, така както всички останали .. Аз лично не виждам в това абсолютно нищо лошо, хейтърско или ненормално..

Съхраняването на култура, етнос, език, и традиции е human right и тези които съзнателно се опитват да унищожат европейският етнос и култура за мен извършват престъплени срещу човечеството..

В този процес няма абсолютно нищо ЕСТЕСТВЕНО .. Това е социално инжинирано и много добре координирано демографско унищожение..
Според мен това е едно нормално преселение на народите, каквото е имало по всяко време в историята. Племена и народности, притискани от други или от други обстоятелства са се местели, водели войни и борели за оцеляването си. Завоеватели са търсели богатства по нови места. Европа е цивилизована и се опитват да спазват своите принципи, научени от уроците на кръвопролитни войни, диктатури и революции.
Между другото в много арабски държави има вероятно толкова чужденци, колкото и местно население - например Саудитска Арабия и по-малките кралства около нея. Китай ще имат сериозен демографски проблем след, да кажем, 15-20 години и ще им се наложи да си внасят хора и те, ако не искат да буксуват на едно място, като Япония. Нигерия е нетен експортьор, защото нямат проблеми с раждаемостта.
Според мен никой не се опитва "съзнателно" да унищожава "европейският етнос и култура", даже напротив, опитват се да ги запазят.
Аватар
ivandaman

Мнение от ivandaman »

jovani написа: Според мен никой не се опитва "съзнателно" да унищожава "европейският етнос и култура", даже напротив, опитват се да ги запазят.
Тук напълно грешиш, но това е по-дълъг разговор и за съжаление вече е късно и ще трябва да го отложим..

Ако нямаш нищо против дай ми примери как и кой се опитва да спаси европейският етнос и аз най-вероятно ще ти дам примери как и кой се опитва да го унищожи..
jovani

Мнение от jovani »

ivandaman написа:
jovani написа: Според мен никой не се опитва "съзнателно" да унищожава "европейският етнос и култура", даже напротив, опитват се да ги запазят.
Тук напълно грешиш, но това е по-дълъг разговор и за съжаление вече е късно и ще трябва да го отложим..

Ако нямаш нищо против дай ми примери как и кой се опитва да спаси европейският етнос и аз най-вероятно ще ти дам примери как и кой се опитва да го унищожи..
Преди това би било добре да се разберем какво означава "европейският етнос и култура", за да знам какви примери точно да ти дам.
jovani

Мнение от jovani »

Ето един пример: за да запазят своят етнос и традиции европейците натурализират футболни играчи от други етноси. Ако не го правеха, нямаше да печелят футболните първенства, което е част от европейските традиции и култура.
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума

Мнение от Pyrelight »

jovani написа:Ето един пример: за да запазят своят етнос и традиции европейците натурализират футболни играчи от други етноси. Ако не го правеха, нямаше да печелят футболните първенства, което е част от европейските традиции и култура.
Тц! Не ги натурализират. Дават им пари за да приемат съответното гражданство, защото имат изгода от това. А изгодата е пари, пари и още пари спечелени от реклама и съответните турнири, нямащо нищо общо с европейските традиции.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''