А коментар относно историята булгарс(т)ка не виждам

Pyrelight написа:Хъм, името не е обида. Тя се е назовала 'прасе', не аз.![]()
А коментар относно историята булгарс(т)ка не виждам, а ти?
Ако наистина си решил да емигрира - просто спри да четеш. Няма нищо по-добро от личния опит. Ще ти кага нещо лично на теб - предполагам вече прочетеш , хе не съм впечатлене от живота в Канада. И предполгама си задавш въпросът - ако е така защот си още там. Един от отговорите е - главата ми свикна да живее без престъпност и агресия, които пряко да ме засягат и явно това ми харесва. Тук на място ще ми се наложи da правя компромиси с други неща. Но инвестициата в гражданство на миролубива държава е добра инвестиция.Ttorontoo написа:@Pyrelight , и от твоя пост нищо не разбрах. Сега за 15 години колело, ама после това с децата пак ли е ирония?
Абе аз ли съм зле, че не мога да разбера какво искате да кажете? :O
Понякога за да разбереш кой какво иска да каже трябва да си чел други писания, които евентуално може да са и в други теми. Не си зле, просто нямаш време (или желание) да четеш всяка глупост, която се изписва на тоя форум.Ttorontoo написа:@Pyrelight , и от твоя пост нищо не разбрах. Сега за 15 години колело, ама после това с децата пак ли е ирония?
Ами, отговори си сам! Аз казах ясно - 1 кражба за 15 години... на колело.Ttorontoo написа:@Pyrelight , и от твоя пост нищо не разбрах. Сега за 15 години колело, ама после това с децата пак ли е ирония?
Имал съм подобни усещания. Дойде ли този момент бъди сигурен че имаш нузда от промяна. За мое огромно сугаления и разочерование все повече интелигентни, образовани и разумни хора от нашата родина казват- от това държава не става.Ttorontoo написа:Ма не. Не мога да нарека тия неща "глупости". Това е experience. Значи аз имам собс. жилище тук в БГ. От гр София съм, не плащам наем, но пак БГ ми се струва супер ограничен проект. Навсякъде трябва да се разправяш. Просто като те видят, че си такъв възпитан и мразиш разправиите, дори и полицайте не им пука за тебе. Все едно и също. Младите хората тук разправят, как чужбината е зле и взимат добри пари, но дори и те някак не са щастливи. А се залъгват.
Атмосферата е една супер, не знам как да се изразя. Една такава супер демотивираща. Сякаш няма развитие, виждаш едон и също нещо. В работата всичко е едно и също. По БГ телевизията също. Излезнеш навън, хората еднакви. Някой да изпъкне пред другия все. Да се покаже. Някакви комлексирани сме всички тук. Не знам. Казват , че навън е по-зле, но от години не се чувствам добре и все си викам, по-натам, по-натам.
Нивото е ниско на работа. Назначават хората, само защото няма хора. По call центрове, на IT длъжности. Ходят вечер на фитнес, мислят си, че правят нещо.
Не знам. Това е болно общество. Някак хората с всяка следваща година тук стават все по-големи егоисти и лайна. Мислят за собствения си задник, имат объркани представи за нещата. За живота, за всичко. Мислят си, че те са в центъра на прожекторите, а не. Нямат нищо, а си вярват до небесата. Видят нещо нередно и казват "ако на мен се случи ще го убия от бой", а стане нещо и тези хора реагират по-друг начин.
Гледат по улиците и казват, ей и БГ се оправя, виж какви сгради, има работа в ИТ сферата много, ама това е просто е една огромна делюзия. Неравенството е още по-голямо...повече от всякога.
И това общество тук е още по-болно от всякога.
Абсолютно си прав!NightMartini написа: първо - ти обиждаш себе си по този начин, не нея
второ - в поведението и реакциите на една жена винаги могеш да прочетеш дали е задоволена или не. Това тук е под въпрос, защото ти се луташ в това дали си мъж или жена, но това са си лично твой извращения.
трето - няма щастлив канадец, които непрекъснато да бълва само агресия и злоба.
и за твое сведение Праце е град в Чехия
Сугелиавам, но ясна индикация затова дали си мъж или жена моге да се получи само при една реална среща. Стила на писане, начина на изразяване, емотиконите, иронията - всичко това напомня болезнено за една жена, които навремето се фръцна и отиде да танцува.Pyrelight написа:Абсолютно си прав!NightMartini написа: първо - ти обиждаш себе си по този начин, не нея
второ - в поведението и реакциите на една жена винаги могеш да прочетеш дали е задоволена или не. Това тук е под въпрос, защото ти се луташ в това дали си мъж или жена, но това са си лично твой извращения.
трето - няма щастлив канадец, които непрекъснато да бълва само агресия и злоба.
и за твое сведение Праце е град в Чехия![]()
Особено, когато тя във всеки втори свой пост ме нарича тъпа при положение, че съм дал ясна индикация, че съм мъж. WTF? Това се оставя без последствия от модераторите, но както и да е! Така че моля не ме модерирай в сянка!И си прочети форумните правила! Също е забранено.
П.П. Не става въпрос за никакъв град в Чехия, а за ник "прасе", както тя нееднократно е изтъквала, че си е сложила "просто за фън"
Ха-ха-ха! Ти на среща ли ме каниш? За да ти охладя мераците и любопитството - няма да има такава!NightMartini написа:
Сугелиавам, но ясна индикация затова дали си мъж или жена моге да се получи само при една реална среща. Стила на писане, начина на изразяване, емотиконите, иронията - всичко това напомня болезнено за една жена, които навремето се фръцна и отиде да танцува.
Нали не намекваш, че трябва да започнем да вярваме на форумните индикации?Pyrelight написа: Особено, когато тя във всеки втори свой пост ме нарича тъпа при положение, че съм дал ясна индикация, че съм мъж. WTF?
Прав си. Извинявам се. Истината е, че пиша през гоогле преводач.roumensp написа:NightMartini, не можеш ли да си оправиш клавиатурата някак си и да пишеш на нормален български като всички останали ? Ако не можеш ползвай вградения кирилизатор на форума. Според мен е срамно човек студент, при това претендиращ, че си обича Родината да пише по тоя начин на родния си език.