Pyrelight написа:Oптикс ни манипулира некомпетентно за живота в България. Жорко ни убеждава компетентно за живота в Канада. По същия начин, както ни убеждава и за покривите.
Неслучайно има поговорка: "Сиромах човек-жив дявол!"
Значи не мога да разбера, защо в богатата държава, където хората са по-богати, биха отвличали повече деца? Може ли някой да ме заубеждава, плс!
Ами, гениалний мозък, щото повечето не ги отвличат за да ги продават после
На кого бе, мозък? Ти ще си купиш ли дете, при положение, че полицията довтасва за отрицателно време у вас само защото съседът ти е заподозрял, че става нещо нередно? Кога ще доживеем да видим същото и у Булгаристан?
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
Pyrelight написа:Oптикс ни манипулира некомпетентно за живота в България. Жорко ни убеждава компетентно за живота в Канада. По същия начин, както ни убеждава и за покривите.
Значи не мога да разбера, защо в богатата държава, където хората са по-богати, биха отвличали повече деца? Може ли някой да ме заубеждава, плс!
На кого бе, мозък? Ти ще си купиш ли дете, при положение, че полицията довтасва за отрицателно време у вас само защото съседът ти е заподозрял, че става нещо нередно? Кога ще доживеем да видим същото и у Булгаристан?
Уникална си - не можеш дори да ходиш и дъвчеш едновременно - как избута курсовете по чертане?
Да повторя възможно най-глупавото изречение, писано някога в този форум - "Значи не мога да разбера, защо в богатата държава, където хората са по-богати, биха отвличали повече деца" Питай Щерьо - той все пак е архитект, каква връзка имат отвличанията на деца и това дали една държава е бедна или богата?
Не съм бе! Аз не мога дори да чертая. Работя на компютър (ли се казваше) като по-тъп.
Викаш, в бедните държави не е нужно да ги отвличат. Те сами ги оставят в боклукчийските кофи, както канадците-ненужните им вещи пред дома.
P.P. Има връзка, дотолкова доколкото в богатите общества защитават слабите членове на обществото и ги пазят: жени, старци, деца, мързеливи бивши военни и т.н., докато в бедните - кучета ги яли!
powered by pumpy
Едно време полицията в България идваше само защото съседът е чул, че разказваш вицове за Бай Тодор. В днешна България равнището на пресръпност е много по- ниско от това в Америка, Русия, Западна Европа. Въпреки калпавата полиция. Явно равнището на престъпност не зависи от това каква е полицията.
С полицейщина не бива да се хвалите.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
joro написа:В днешна България равнището на пресръпност е много по- ниско от това в Америка, Русия, Западна Европа. Въпреки калпавата полиция. Явно равнището на престъпност не зависи от това каква е полицията.
Йорко,
Това освен в "Наръчника на партийния агитатор за ГЕРБ " някъде другаде пише ли го?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Едно време полицията в България идваше само защото съседът е чул, че разказваш вицове за Бай Тодор. В днешна България равнището на пресръпност е много по- ниско от това в Америка, Русия, Западна Европа. Въпреки калпавата полиция. Явно равнището на престъпност не зависи от това каква е полицията.
Но хората пък са щастливи и възпитани. Приветливи, усмихнати.
joro написа:В днешна България равнището на пресръпност е много по- ниско от това в Америка, Русия, Западна Европа. Въпреки калпавата полиция. Явно равнището на престъпност не зависи от това каква е полицията.
Йорко,
Това освен в "Наръчника на партийния агитатор за ГЕРБ " някъде другаде пише ли го?
Жорко, да я беше прочел тази статистика преди да напишеш , че в България равнището на пресръпност е много по- ниско от...Западна Европа. А се оказа даже по-високо.
Още повече прекрасно се знаем колко сме толерантни към тарикатшините и че хората в Канада и западна Европа звънят в полицията за неща, които в Българи се приемат за нормални. Това ни е 90% от проблема.
Още те чакаме да кажеш защо обяви Венецуела за "недокосната от социализъм"?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Тая тема е малко делекатна. Значи в БГ проблемът е в органите на реда. Никой не си мърда пръста за нищо. Ти трябва сам да си движиш нещата. Няма толкова престъпност, но "ние ги ловим, те ги пускат".
В Канада, от това което съм чел, има прекалено много престъпност. Полицията си върши работата, но не могат да смогнат.
Това са две различни неща. Същото е и Западна Европа.
Къде си го чел точно? В коментарите на озлобена към целия свят булгаристанска свинкя?
За 15 години - само едно откраднато колело и то защото дъщеря ми 2 поредни нощи го остави на улицата.
Инак училищата са на един разкрач разстояние - начално и хай скуул.
Всеки ден съм свидетел гледайки през прозореца как крадат прибиращи се от училище съвсем сами деца.