Fireman написа:Efirna,никой не определя часове
И ние бяхме в Грийнберг,и това си е една поликлиника,която си работи като всяка друга,но има договор за приемане кандидати за Канада.
А тези часове дето уж си уговаряме,са формални.
Видяхме я ние
Грийнберг,даже се чудихме как изобщо тази клиника е получила "привилегията" да обслужва кандидатите за Канада,тъй като всичко си беше като в гето.А онази жена дето питаше за какво ли не беше върха на сладоледа.
+1
Много ми е чудно и на мен колко пари са шарили за да одобрят клиники като тая тип късен социализъм от 80-те
И оделно пък и се разкарваш до София и на всичкото отгоре тва удоволствие ти струва супер скромната сума 800 и кусур лева ,аз за 50-100 лв щях да си направя всички тези изследвания и в Пловдив в някоя супер луксозна частна клиника която е 100 нива над тая.За пример само ще дам ,нашето дете го теглиха с тея кантари където дядовците ги изкарват на улицата и те теглят за 50стотинки,та тоя кантар го измери 13кг. което всъщност е 40% над реалното му тегло
Отделно го мериха с някъв прокъсан шивашки метър които пък го изкара едва ли не великан
друго което ме учуди че работят до 12.30 само :nenam:
Ние отидохме в 11.30 и на рецепцията ни казаха,влизаите бързо че ренгена затварял

отношението също беше доста враждебно бих казал още от рецепцията където ти попълват док.като 5 пъти на казаха седнете на столовете ние " не,не си седи седнали" ...те " но вие ТРЯБВА да седнете смущавате ме като пиша" и така 5 пъти докато оная не миряса но по погледа и съдя че не и станахме любимци.Тоалатнтите бих казал и те са от 50г ,продънени и мирише на убити порове вътре
Забравих че вътрешни болести,очи нос и гърло + 1000 тъпи въпроса + очен лекар + заключение се прави само от 1 доктор накрая !
а и ренгена ми се струва че със сигурност е по дърт и от мен