Покана за виза
Пишете ни и нас от 16.10.2008 ОК на медицински.
Нямаме думи ....
Нямаме думи ....
Последно промяна от tanq82 на Чет Яну 15, 2009 2:30 am, променено общо 2 пъти.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Е като има толкова чакащи, не можете ли да направите нещо с общи усилия?
Радостната новина е, че очевидно става въпрос за проблем с обработката на досиетата и грешката не е в никой от вас...
Ако някой го повикат на интервю и в Букурещ, то това е допълнително интервю, а не се започва от начало. Преди години, ако не се лъжа, така викаха бивши военни и т.н., ама не знам подробности.
Радостната новина е, че очевидно става въпрос за проблем с обработката на досиетата и грешката не е в никой от вас...
Ако някой го повикат на интервю и в Букурещ, то това е допълнително интервю, а не се започва от начало. Преди години, ако не се лъжа, така викаха бивши военни и т.н., ама не знам подробности.
Представителна извадка тип "паплач"

- drifter
- Обратна връзка:
С уговорката, че става въпрос за единичен случай и то по федералната процедура през Бъфало, пак ще напиша нашите дати, за да не ви се струва че дълго сте чакали 
подадени документи - юни 2003
първи медицински - април 2004
след година и половина чакане
втори медицински октомври 2005
получени визи август 2006

подадени документи - юни 2003
първи медицински - април 2004
след година и половина чакане
втори медицински октомври 2005
получени визи август 2006
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Drifter,определено си чакал много,но както сам каза сте били по федералната процедура ,а по онова време (а може би и сега все още е така) самата процедура е била по-дълга.
Тук се говори за процедура Квебек и не е въпроса кой колко е чакал,а защо не се случват нещата.
Всички си плащаме таксите по равно,и очакваме равно отношение,а не "тото лото Марадона".
За всички дето чакаме,до колкото е известно срока от подаване на документите към Букурещ и получаване на визи е 6-9 месеца.
Ако в последния месец на изтичане на срока останем една част от всички без визи да се организираме и да отидем групово до Букурещ.
Какво мислите?
Тук се говори за процедура Квебек и не е въпроса кой колко е чакал,а защо не се случват нещата.
Всички си плащаме таксите по равно,и очакваме равно отношение,а не "тото лото Марадона".
За всички дето чакаме,до колкото е известно срока от подаване на документите към Букурещ и получаване на визи е 6-9 месеца.
Ако в последния месец на изтичане на срока останем една част от всички без визи да се организираме и да отидем групово до Букурещ.
Какво мислите?
Applications for permanent residence 2007 - Skilled workers (Quebec)
http://www.cic.gc.ca/english/informatio ... u-perm.asp

http://www.cic.gc.ca/english/informatio ... u-perm.asp
15.08.2008 - Документи Букурещ
24.09.2008 - Баркодове
23.10.2008 - ОК на медицинските
05.05.2009 - Покана за визи
28.05.2009 - Визи
24.09.2008 - Баркодове
28.05.2009 - Визи
- angelheart
Не става въпрос за виза а ПОКАНА ЗА ВИЗА. Все пак честитоangelheart написа:- с уточнение, че става дума за вашата сесия! Визите за моето семейство дойдоха още в първия работен ден за тази година.Jekov35 написа:... за януари никой не се е похвалил !

15.08.2008 - Документи Букурещ
24.09.2008 - Баркодове
28.05.2009 - Визи
24.09.2008 - Баркодове
28.05.2009 - Визи
- angelheart
Здравейте,съдружници по неволя
Имаме си една идея,а всички вие,които чакате като нас покани за визи ще решите дали се включвате в каузата
Идеята е сладната,ако приемем че сме 10 семейства - от 1 февруари до 10 февруари всяко едно семейство изпраща писмо(ако сме повече семейства се променят и дните).Писмото на всяко семейство ще си е индивидулано,но основата ще бъде- Въпроса относно Визите..Всеки един ден в Букурещ ще се получава по едно писмо.
Тук ще записваме графика,аз ще го допълвам:
01.Февруари - Tanq82

Имаме си една идея,а всички вие,които чакате като нас покани за визи ще решите дали се включвате в каузата

Идеята е сладната,ако приемем че сме 10 семейства - от 1 февруари до 10 февруари всяко едно семейство изпраща писмо(ако сме повече семейства се променят и дните).Писмото на всяко семейство ще си е индивидулано,но основата ще бъде- Въпроса относно Визите..Всеки един ден в Букурещ ще се получава по едно писмо.
Тук ще записваме графика,аз ще го допълвам:
01.Февруари - Tanq82
Привет на всички!
Пиша по повод предложението на Таня82 за изпращане на писма от 01.02.09г.. Искам да Ви кажа,че ние в разстояние на 3 месеца им пишем 3 пъти и отговорът винаги е един и същ - трябва да чакате! Аз бих им писала всеки ден, но в крайна сметка може би не трябва да сме толкова настоятелни при условие, че и от МОМ ни казват да не ги безпокойм поне до 6 месеца.Опасяваме се от това да не обърнем нещата срещу нас.Мисля, че би било по-разумно да изчакаме поне до началото на март.Това е наше решение тъй като февруари е 6 месец от датата на нашия ОК.Тъй като преди нас има доста чакащи с по-ранна дата на ОК ,може би те биха се включили в писмата през февруари.Нека потърпим още малко,дано да започнат с поканите скоро.
Пиша по повод предложението на Таня82 за изпращане на писма от 01.02.09г.. Искам да Ви кажа,че ние в разстояние на 3 месеца им пишем 3 пъти и отговорът винаги е един и същ - трябва да чакате! Аз бих им писала всеки ден, но в крайна сметка може би не трябва да сме толкова настоятелни при условие, че и от МОМ ни казват да не ги безпокойм поне до 6 месеца.Опасяваме се от това да не обърнем нещата срещу нас.Мисля, че би било по-разумно да изчакаме поне до началото на март.Това е наше решение тъй като февруари е 6 месец от датата на нашия ОК.Тъй като преди нас има доста чакащи с по-ранна дата на ОК ,може би те биха се включили в писмата през февруари.Нека потърпим още малко,дано да започнат с поканите скоро.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Идеята е чудесна, ама не забравяйте, че всичко трябва да е с мярка.
Братовчед ми праща писмото всяка седмица, а след първия отговор други не са последвали...Мисля си дали да не пробваме нова тактика...
От друга страна - не се стеснявайте да питате и да се интересувате! Каква е тази параноя??? И къде пише, че трябва да сте по-ниски от тревата!!!
Освен че е ваше право, длъжни сте да знаете какво става! Нали?
Принципно си имам доста ангажименти, ама ако някой има затруднения с написването на текста на френски - тук съм.
Братовчед ми праща писмото всяка седмица, а след първия отговор други не са последвали...Мисля си дали да не пробваме нова тактика...
От друга страна - не се стеснявайте да питате и да се интересувате! Каква е тази параноя??? И къде пише, че трябва да сте по-ниски от тревата!!!
Освен че е ваше право, длъжни сте да знаете какво става! Нали?
Принципно си имам доста ангажименти, ама ако някой има затруднения с написването на текста на френски - тук съм.
Представителна извадка тип "паплач"