Виза ... и к'во от това (да разлаеш кучетата)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
survivor

Мнение от survivor »

bateto написа:Да знаете от мен Spain N 1.не плащат много ,но е супер за живеене ,от Барселона до Марбея по крайбрежната ивица всеки 4ти е испанец. :wink:
За теб и подходящо в Испания. Също за строителни работници, камериерки и сервитьорки.
bateto

Мнение от bateto »

ма те всичките българи в канада да знаеш генерални директори работят и никой не мие старчески гъзове и не чисти еврейски къщи.следва смях в залата. :D
Pehlivan

Мнение от Pehlivan »

Абе ти мислиш,че всички в Канада са нещастници като тебе,само едно и също повтаряш по форумите,колко е зле тука,като ти харесва Испания върви,че не се връщай.Може и да не сме директори,но всеки си е намерил своето място в живота тук и си е щастлив по своему.Доколкото си спомням то беше БГ та БГ,сега Испания... :?:
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

bateto написа:Да знаете от мен Spain N 1.не плащат много ,но е супер за живеене ,от Барселона до Марбея по крайбрежната ивица всеки 4ти е испанец. :wink:
Семейството на кръщелника ми живеят точно там и последните 2 години сме били 2 пъти там за дълго време.
Що мароканец и индианец се е навъдил там не е истина!!!!
Затова те искат да идват насам и да продават апартамент, бизнес и локал там.

Батето за пореден път е с поне 2 години назад! :idea:
survivor

Мнение от survivor »

bateto написа:ма те всичките българи в канада да знаеш генерални директори работят и никой не мие старчески гъзове и не чисти еврейски къщи.следва смях в залата. :D
Да, познавам 2-3 жени които преди няколко години чистеха еврейски къщи докато ходеха на КОФИ, ама това вече отдавна е в миналото.
zorina

Мнение от zorina »

привет на всички :)
хайде и аз да се вметна по темата:

по-ТЪПОУМЕН поглед от този на бял канадец не бях виждала.

Била съм във Франция, живяла съм малко и във Австрия , при положение, че незнам немски...... но такива "УМНИ" погледи като на белите канадци към "новозаселниците" не бях виждала.

Реализация и възприемане са две различни неща и смятам, че Европейците са много по-отворени към второто, докато канадците са трудно отворени и към двете понятия, но просто издишат по отношение на първото...
survivor

Мнение от survivor »

zorina написа:

Била съм във Франция, живяла съм малко и във Австрия , при положение, че незнам немски...... но такива "УМНИ" погледи като на белите канадци към "новозаселниците" не бях виждала.
Явно способността ми за абстрактно мислене не е на ниво :roll:
Гледат си тъпоумно по принцип белите канадци, или гледат тъпоумно само новоцаселниците, а иначе един друг си се гледат умно?
zorina

Мнение от zorina »

survivor написа: Явно способността ми за абстрактно мислене не е на ниво :roll:
Гледат си тъпоумно по принцип белите канадци, или гледат тъпоумно само новоцаселниците, а иначе един друг си се гледат умно?

аз се съмнявам, че думата "абстрактно" фигурира изобщо в речника им :)

Сървайвор, по моите изчисления, които са верни защото аз съм си ги правила, 3% НЕ гледат тъпоумно :lol: извадка: моя офис :wink:
останалите 97 % гледат и се гледат помежду си доста тъпоумно. а най-тъпоумния поглед вадят когато започнеш да им говориш бързо и те не са в състояние да асимилират инфото....... :lol: аз обаче не повтарям, да са си отваряли ушите :wink:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Аз чета бавно, ама пак не ти хващам инфото, може би защото пишеш бързо.
Извод: проблема с разбирането на Зорина не е само канадски, а интернационален.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
zorina

Мнение от zorina »

Ира,

на мен ми стига, че 3% от аудиторията ми ме разбира :lol:

ти пропускай мненията ми :lol: обикновено пиша неразбираеми неща :wink: за някои :wink:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ми ние тъпите сме известни с упоритостта си, така че опитите продължават. Ничие мнение не пропускам аз.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
zorina

Мнение от zorina »

Ира,

това ми хареса :wink: :wink: все пак сме в един отбор.... дамския :wink: :P
IFF

Мнение от IFF »

zorina написа:привет на всички :)
хайде и аз да се вметна по темата:

Това тук ме наведе на мисълта,че имаш предвид расизъм спрямо новите имигранти.
Сървайвор, по моите изчисления, които са верни защото аз съм си ги правила, 3% НЕ гледат тъпоумно извадка: моя офис
останалите 97 % гледат и се гледат помежду си доста тъпоумно. а най-тъпоумния поглед вадят когато започнеш да им говориш бързо и те не са в състояние да асимилират инфото....... аз обаче не повтарям, да са си отваряли ушите
Тук обаче ми се струва,че искаш да ни кажеш колко тъпи са белите канадци(между другото кои са черните?).Ако това е така обаче,какво значение имат новозаселниците(все пак те поне в началото не говорят бързо)?
zorina

Мнение от zorina »

IFF написа:
zorina написа: по-ТЪПОУМЕН поглед от този на бял канадец не бях виждала.

Това тук ме наведе на мисълта,че имаш предвид расизъм спрямо новите имигранти.

Тук обаче ми се струва,че искаш да ни кажеш колко тъпи са белите канадци(между другото кои са черните?).Ако това е така обаче,какво значение имат новозаселниците(все пак те поне в началото не говорят бързо)?
Не бихго нарекла точно расизъм...то е точно един "умен" поглед :wink: :lol:
Канадци има всякакви....... Казах , че имат тъпоумен поглед, който може би пък да е изражение на огромен умствен капацитет :?: :?:
Елементарни - да - в сравнение с българите.
Разбира се, че има изключения.
IFF

Мнение от IFF »

Кои са не-белите канадци?
Заключено