За теб и подходящо в Испания. Също за строителни работници, камериерки и сервитьорки.bateto написа:Да знаете от мен Spain N 1.не плащат много ,но е супер за живеене ,от Барселона до Марбея по крайбрежната ивица всеки 4ти е испанец.
Виза ... и к'во от това (да разлаеш кучетата)
Абе ти мислиш,че всички в Канада са нещастници като тебе,само едно и също повтаряш по форумите,колко е зле тука,като ти харесва Испания върви,че не се връщай.Може и да не сме директори,но всеки си е намерил своето място в живота тук и си е щастлив по своему.Доколкото си спомням то беше БГ та БГ,сега Испания... 

- bgmontreal
- Обратна връзка:
Семейството на кръщелника ми живеят точно там и последните 2 години сме били 2 пъти там за дълго време.bateto написа:Да знаете от мен Spain N 1.не плащат много ,но е супер за живеене ,от Барселона до Марбея по крайбрежната ивица всеки 4ти е испанец.
Що мароканец и индианец се е навъдил там не е истина!!!!
Затова те искат да идват насам и да продават апартамент, бизнес и локал там.
Батето за пореден път е с поне 2 години назад! :idea:
привет на всички
хайде и аз да се вметна по темата:
по-ТЪПОУМЕН поглед от този на бял канадец не бях виждала.
Била съм във Франция, живяла съм малко и във Австрия , при положение, че незнам немски...... но такива "УМНИ" погледи като на белите канадци към "новозаселниците" не бях виждала.
Реализация и възприемане са две различни неща и смятам, че Европейците са много по-отворени към второто, докато канадците са трудно отворени и към двете понятия, но просто издишат по отношение на първото...

Била съм във Франция, живяла съм малко и във Австрия , при положение, че незнам немски...... но такива "УМНИ" погледи като на белите канадци към "новозаселниците" не бях виждала.
Реализация и възприемане са две различни неща и смятам, че Европейците са много по-отворени към второто, докато канадците са трудно отворени и към двете понятия, но просто издишат по отношение на първото...
Явно способността ми за абстрактно мислене не е на нивоzorina написа:

Гледат си тъпоумно по принцип белите канадци, или гледат тъпоумно само новоцаселниците, а иначе един друг си се гледат умно?
survivor написа: Явно способността ми за абстрактно мислене не е на ниво![]()
Гледат си тъпоумно по принцип белите канадци, или гледат тъпоумно само новоцаселниците, а иначе един друг си се гледат умно?
аз се съмнявам, че думата "абстрактно" фигурира изобщо в речника им

Сървайвор, по моите изчисления, които са верни защото аз съм си ги правила, 3% НЕ гледат тъпоумно

останалите 97 % гледат и се гледат помежду си доста тъпоумно. а най-тъпоумния поглед вадят когато започнеш да им говориш бързо и те не са в състояние да асимилират инфото.......

Аз чета бавно, ама пак не ти хващам инфото, може би защото пишеш бързо.
Извод: проблема с разбирането на Зорина не е само канадски, а интернационален.
Извод: проблема с разбирането на Зорина не е само канадски, а интернационален.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Това тук ме наведе на мисълта,че имаш предвид расизъм спрямо новите имигранти.zorina написа:привет на всички![]()
Тук обаче ми се струва,че искаш да ни кажеш колко тъпи са белите канадци(между другото кои са черните?).Ако това е така обаче,какво значение имат новозаселниците(все пак те поне в началото не говорят бързо)?Сървайвор, по моите изчисления, които са верни защото аз съм си ги правила, 3% НЕ гледат тъпоумно извадка: моя офис
останалите 97 % гледат и се гледат помежду си доста тъпоумно. а най-тъпоумния поглед вадят когато започнеш да им говориш бързо и те не са в състояние да асимилират инфото....... аз обаче не повтарям, да са си отваряли ушите
Не бихго нарекла точно расизъм...то е точно един "умен" погледIFF написа:Това тук ме наведе на мисълта,че имаш предвид расизъм спрямо новите имигранти.zorina написа: по-ТЪПОУМЕН поглед от този на бял канадец не бях виждала.
Тук обаче ми се струва,че искаш да ни кажеш колко тъпи са белите канадци(между другото кои са черните?).Ако това е така обаче,какво значение имат новозаселниците(все пак те поне в началото не говорят бързо)?

Канадци има всякакви....... Казах , че имат тъпоумен поглед, който може би пък да е изражение на огромен умствен капацитет

Елементарни - да - в сравнение с българите.
Разбира се, че има изключения.