Откъде да знам че вашия клауд е по-различен.
Всъщност очаквах в 100% от случаите пренебрежителен отговор. Предсказуемо.
https://www.vmware.com/products/cloud-foundation.html"
Ти стъпвал ли си в ЛА или във Ванкувър през живота си ?Kan_Tangra написа:Между ЛА и Ванкувър, кое е дупето на географията, надявам се, поне за това да няма спор!
Дискутирали сме Канада и САЩ многократно с колеги. На едно 95% им е през оная работа за вашия район на света.
Ама така е като тези обяви ги съчинява некой чиновник в Human Rerouces който си няма и понятие за кво става дума.."Търсим медицински специалист който да знае как да вади зъби, да слага пломби, да оперира мозъци, Да подменя органи (Сърца, бъбреци, дробове) както и да да прави лазерни операции на очи.
Да е лидер, да е мотивиран и да е способен на "мултитаскинг" сиреч... Да прави всичките описани по-горе неща в едно и също време.
Има една очевидна и много съществена подробност, която вече казах, и пак натъртвам.roumensp написа:Ти стъпвал ли си в ЛА или във Ванкувър през живота си ?Kan_Tangra написа:Между ЛА и Ванкувър, кое е дупето на географията, надявам се, поне за това да няма спор!
Дискутирали сме Канада и САЩ многократно с колеги. На едно 95% им е през оная работа за вашия район на света.Аз не бих предпочел ЛА пред Ванкувър и който е бил там знае защо. Можеш и Павел да питаш дето е живял години там.
Да не говорим, че ти си на Балканите и можеш само да си мечтаеш и за двата.
Не е баш така ... като казват "3-5+ years of experience with Cloud platforms such as Amazon Web Services (AWS), Cisco Cloud, Azure, etc." считай че е достатъчно само една от горните. Който се занимава с MS Azure не го интересува AWS и обратното. Точно същото като Оракъл и MS SQL, може да си пипал и двете, но специализираш и работиш само с едното.ivandaman написа:Това е позиция която изисква знания на няколко вида proprietary technologies (Амазон, Сиско и т.н.)
То и аз имам теоретична възможност да се кандидатирам за депутат ...Kan_Tangra написа:Има една очевидна и много съществена подробност, която вече казах, и пак натъртвам.
И аз, и колегите ми, имаме възможността да идем и във Ванкувър, и в ЛА, но не щем.
Не само, че нещем, но като ни доскучае, си правим разбор какво не ни харесва там, и колко Сф ни харесва повече.
Ако щеш го вярвай, с ръка на сърцето го пиша.
Ти можеш да живееш навсякъде в Канада, но не можеш да прогресираш, както вече видяхме.Kan_Tangra написа:ХАХАХАХ!
ОК!
На мен много ми се иска да живея във Ванкувър, но не мога!
Така по-добре ли е!
![]()
![]()
Нещо повече!
Всички хора по земята много искат да живеят точно във Ванкувър и никъде другаде!
Но не могат!
Заради престъпността ли? Все пак в ЛА има много neighborhoods където живеят милионери и милиардери - Beverly Hills, Bel-Air и тем подобни?roumensp написа:Аз не бих предпочел ЛА пред Ванкувър и който е бил там знае защо.
Съпругата ти трябва да поживее поне година в София и да се пробва и да работи там. Тогава ще разбере за какво става дума.ivandaman написа:Съпругата ми, която ти бегло познаваш.. е на твоето мнение.
Според нея София е по-добро място от Ванкувър.
Разбирам поинта ти, и че искаш да кажеш че за чужденци може би Ванкувър е по-добре.. Това по принцип е така.roumensp написа:Съпругата ти трябва да поживее поне година в София и да се пробва и да работи там. Тогава ще разбере за какво става дума.ivandaman написа:Съпругата ми, която ти бегло познаваш.. е на твоето мнение.
Според нея София е по-добро място от Ванкувър.