Pyrelight написа:fighter написа:Чакай сега, тя каза че след ония клеймове са им вдигнали застраховката драстично, и това си е в реда на нещата.
Дали обаче новият застраховател е предоставил старите условия от предишния застраховател? Кака? И бъди честна, за да не подведеш Мухата с невярна информация

Вероятно ги е предоставил. Както всички знаем всяка кола има досие. Застраховката ни обаче беше в пъти по ниска за същата застрахователна отговорност.
Съпругът ми е лош шофьор, но за сметка на това моето досие е чисто от години. Така че може и затова да ни дават отстъпка, знам ли?!
Никога застраховките не са били нещото, което ми събаря семейния бюджет. Въпрос на стандарт, може би.

Ахаааа......
Да си дойдем на думата, Кака
Отново премълча някои подробности, та трябваше с ченгел да ти вадя думите

Значи по-ниската застраховка идва не щото застрахователя много е харесал семейството ти, а щото ти имаш чисто досие, и най-вероятно в момента Щерю си кара колата с твоето име като основен шофьор. Нека не смесваме нещата, да обобщим - Щерю има кола и застраховка на негово име, но Кака е вписана като основен шофьор в тази полица. Така ли е, Кака? Кажи честно, никой няма да ти слага етикети заради това

Пък я да те видим сега каква приятелка си на Мухата

Би ли се вписала като основен шофьор на новия му Мерцедес, да спести и той някой лев