PS. Това не нарушава правилата за кирилица, защото е българе, вместо franglais

Специален поздрав, нищо че не слушаш песнички! Заслушай се в текста на тази...pumpy написа:Quand tu me chante Пенке ле, qui ли ми t'écoute.....
PS. Това не нарушава правилата за кирилица, защото е българе, вместо franglais
I am a dentist Lyrics
When I was young and just a bad little kid My momma noticed funny things I did Like shootin' puppies with a B B gun
I'd poison guppies, and when I was done I'd find a pussy cat and bash its head That's when my momma said
What did she say? She said "My boy, I think someday You'll find a way to make your natural tendencies pay"
You'll be a dentist (Be a dentist) You have a talent for causing things pain (Pain) Son, be a dentist (Son, be a dentist) People will pay you to be inhumane (Humane)
Your temperament's wrong for the priesthood And teaching would suit you still less Son, be a dentist you'll be a success
Here he is folks, the leader of the plaque Watch him suck up that gas, oh my God He is a dentist and he'll never ever be any good
Who wants their teeth done by the Marquis De Sade? Oh, that hurts, wait, I'm not numb Ehh, shut up, open wide, here I come
I am your dentist ([Incomprehensible]) And I enjoy the career that I picked (Love it) I am your dentist (That's what you're best at) And I get off on the pain I inflict (Really love it)
I thrill when I drill a bicuspid (Bicuspid) It's swell though they tell me I'm maladjusted (Dentist) And though it may 'cause my patients distress (Distress)
Somewhere, somewhere in heaven above me I know, I know that my momma's proud of me Oh, momma 'Cause I'm a dentist and a success
Say aah (Ahh) Say aah (Ahh) Say ahh (Ahh) Now spit
ами аз не съм виновен,че търговския закон е калпаво списан и ме обезсърчава да плащам даже и 10% данък печалба след като съм направил 20 000 инвестиция която не ми се признава за разход.амортизационните разходи които се приспадат от тази инвестиция са едва 1/3 от стойноста и .за да бъдат приспаднати на 100% тези коли трябва да се движат 10 години,а те след 3,4 вече са за скрап и трябва да извадиш едни нови 20 000 за да продължиш бизнеса които отново няма да се признаят за разход.pumpy написа:Ето това е хубава канадска мечта:
10% процента данък общ доход и ако може и да се скътаваме и от него.
Само едни проблем има - къде да имигрираме след няколко години
Който иска намира начин, който не иска - причина. Твоята е "нова математика"newcomer написа:ами аз не съм виновен,че търговския закон е калпаво списан и ме обезсърчава да плащам даже и 10% данък печалба след като съм направил 20 000 инвестиция която не ми се признава за разход.амортизационните разходи които се приспадат от тази инвестиция са едва 1/3 от стойноста и .за да бъдат приспаднати на 100% тези коли трябва да се движат 10 години,а те след 3,4 вече са за скрап и трябва да извадиш едни нови 20 000 за да продължиш бизнеса които отново няма да се признаят за разход.pumpy написа:Ето това е хубава канадска мечта:
параграф 22
новата математика е и старата математика.като направиш дадена инвестиция докато не я изплатиш няма как да акомулираш печалба,а търговския закон казва,че 10% данък се дължи в/у печалбата,това не е данък общ доход.pumpy написа:Който иска намира начин, който не иска - причина. Твоята е "нова математика"newcomer написа:ами аз не съм виновен,че търговския закон е калпаво списан и ме обезсърчава да плащам даже и 10% данък печалба след като съм направил 20 000 инвестиция която не ми се признава за разход.амортизационните разходи които се приспадат от тази инвестиция са едва 1/3 от стойноста и .за да бъдат приспаднати на 100% тези коли трябва да се движат 10 години,а те след 3,4 вече са за скрап и трябва да извадиш едни нови 20 000 за да продължиш бизнеса които отново няма да се признаят за разход.pumpy написа:Ето това е хубава канадска мечта:
параграф 22
fighter написа:Хехе, темата отива към Бългериън дрийм![]()
Бате, я кажи, ама честно - с мащаба на твоя бизнес, ако част от него не е в сивия сектор, нещата отиват ли на "през куп за грош" ?
Само да питам ти откъде пишеш в момента? Ако е от Канада да те шунтирамmyhata II написа:От България по убаво нема,там се яде и се пие,а по чужбина се блъскате като луди за да изкарате една почивка на гьола ,то това ако е живот ,ако ще и 10 000 заплата да ти плащат,не си струва !
Коничиуа, мухЪ!myhata II написа:От Япония
Ти си истински ясновидец.myhata II написа:...в България никога не си си помислял даже да си вдигнеш ръката.