emili_vn написа:И още нещо - Мишо и Карелия - имате още 30 минути да звъннете пак и да разберете. Няма значение на какъв език - който ви е по-добър.

Не, аз лично не мисля да им досаждам повече. Сигурна съм, че много хора им звънят. Аз лично се радвам, че ще има още покани. Така или иначе скоро всички ще разберем кои са и останалите поканени.
Иначе за въпроса - вероятно си права. Може би не съм задала правилно нещата. Вдигна ми един господин, хладно любезен. Първоначално му обясних кога сме подали документи, по коя програма, той ме пита разни лични данни и каза да изчакам. Пусна ми музиката и се бави около минутка. След което вдигна и каза да, мадам, има такова досие - какво ви интересува. Аз му обясних, че има сесия през март 2013 и искам да попитам дали да очакваме покана. Той ме попита дали сме получили мейл и аз му казах, че именно това питам. Той отговори да си чакаме - ако получим, значи ще имаме интервю; без покана - няма интервю. Накрая имах чувството, че се прави, че не разбира какво го питам.