abozhilov написа:cocose написа:Жената е доволна, поколението и то доволно, а даже и на знае и една дума български

,
На това се казва гяурско мислене! И сигурно в България тези деца нямат баби дядовци? Или си забравил за всички близки хора в България? Интересно ако ги доведеш тези деца тук, ти ли ще си им преводача?

Забравих, ти изказа мнението че езика след 50г. щял да умре. След 50г. може да ни няма мен и теб но българският език ще е тук много много след нас. Както е бил преди нас! Това колкото по скоро го осъзнае ограниченият ти мозък, толкова по-добре. Винаги съм се чудил защо България е била 500г. под турско робство. Като чета тук и като наблюдавам хората в България определено си има причина. Хора без ценностна система! Хайде понеже си високо интелигентен кажи нещо страшно тривиално.
Какво обичаш?
Хора като теб не обичат нищо! Това че си дигнал картонена кула в Канада нищо не означава. За Канада ти си просто един емигрант. Едно дърво без корен! Канада не е твоята родина. Ако знаеш какво означават тези думи: "родина", "татковина" и прочие. Хора като теб обичат да кротуват. Да си живуркат... Това е точната дума. Ей заради това живуркане България е страдала... И честно казано много се радвам, че хора като теб са извън България! Просто ти не заслужаваш такава родина като България. Защото между държавата България и родината България разликата е покъртителна! Лошото е че хора като теб никога няма да го осъзнаят. Хората като теб търсят лесният път. "Аз мразя България", "Аз когато съм в България съм в чужбина". И какво успокоение ви дава това нещо? Като мразите България, вие мразите себе си! А ако в България сте в чужбина, значи навсякъде сте в чужбина. Хайде със здраве! И като дойдете в България си купете копие от "История славянобългарска"! Пък и след това може да прочетете повода на Вазов за "Епопея на забравените", за да се успокоите че не сте единствените роби с българско потекло.
Хайде със здраве. Отивам на балкона да пуша и да гледам паметника на Васил Левски. Ако въобще знаете кой е този човек...
Не знам защо, ама винаги като чета подобни простотии, и се сещам за Васил Левски....и кво е казал за турците, за толерантността, за така нареченето дивърсити (на български май тази думичка няма превод а

).......но кой е Левски, престъпник, нал тъй пиле шарено? Или пък Христо Ботев, един емигрант терорист, или Вапцаров......с две думи, не народ, а МЪРША. Фъни, пич, не знам кво ти е образованието, ама ако някой те е излъгал че си на ти с логиката, иди и го гръмни в празната тиква

Лесният път викаш? Смехурко си ми ти човеченце малко, пълен спехурко.