За какво дойдохме в Канада.....
Re: За какво дойдохме в Канада.....
Ааа така може... 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ами муха - даже кварталът където се установяват хората през първата година, определя отношението им към Канадата. Има много мизерни квартали и ако не дай си боже попаднат на такова място, и ако поради обстоятелствата не могат да мръднат, край с оптимизма. Остава да ги крепи едната воля, но при някои волята хич я няма.
Годис съгласен съм ! 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Когато очакванията се разминават с действителността има и недоволство. Има период на нагаждане в новата среда , осмисляне на приоритетите и всичкое се подрежда.
Абсолютно всичко се подрежда
,вече и при нас 
п.с..... от седмица съм на друга работа,за по 16 на час....

Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Пожарникаря, тази тема не сте ли я чели преди,защото аз например я намирам много правдоподобна.Тук в този форум хората са много злобни и без капка съвест повечето от тях само ще ти обяснят какъв козел си,затова четете преди да правите нещо и най-вече мнения от проверени хора,на теб ли да го обяснявам....
И никога не е късно човек да се върне,много е важно в тоя живот да не ти пука от другите,свиркай си.Айде всичко ще се оправи не се коси.Успех!
И никога не е късно човек да се върне,много е важно в тоя живот да не ти пука от другите,свиркай си.Айде всичко ще се оправи не се коси.Успех!
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Сега вече нещата изглеждат по-различно, нали?Fireman написа:Абсолютно всичко се подрежда,вече и при нас

Айде успех ви желая

"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков

И, като казват пенсионерите, не е важно каква ти е пенсията, а колко време ще я взимаш....
Embrace your climate change!
- ablood
- Обратна връзка:
Браво бе пожарна! В Монреал ми трябваха почти три години за да докопам такава ставка!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Тази похвала щеше по-правдоподобно да звучи, ако жена ти си беше намерила лелеяната работа. Нали за нея ти беше жал в меморалната тема : "Защо дойдохме в Канада?" ... за нейните дипломи и квалификации. А че си намерил работа без дипломи и специални квалификации за 16 долара на час в Калгари - това си е абсолютно нормално. Какво се оказа сега: че Канада дава нормална работа даже на хора със средно специално образование от България в рамките на два месецаFireman написа:Абсолютно всичко се подрежда,вече и при нас

Какво стана между другото с онези по-тъмнички братя, с които те слагаха на равна нога ? Избегна ли ги в новото си амплоа

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Евала Файър само така, наздраве, ко се беше шашардисал незнам.

Dead Eyes See No Future
Кримонке,какво става с теб,направили нещо по въпроса за вечерята с вино и свещи или още се потиш сама 

явно утешаваш жена си с вино и свещиFireman написа:Кримонке,какво става с теб,направили нещо по въпроса за вечерята с вино и свещи или още се потиш сама

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
От къде знаеш,че е сама?!.....krimon написа:явно утешаваш жена си с вино и свещиFireman написа:Кримонке,какво става с теб,направили нещо по въпроса за вечерята с вино и свещи или още се потиш сама