Heдоволен клиент от "лечението" на Маргинала си е излял отрицателната (по Кундалини) енергия.optics написа:леко лирично отклонение:
Скопje (2004) На прв поглед е очигледно дека е наше, Бугарско!

Heдоволен клиент от "лечението" на Маргинала си е излял отрицателната (по Кундалини) енергия.optics написа:леко лирично отклонение:
Скопje (2004) На прв поглед е очигледно дека е наше, Бугарско!
Ми, щото е мизерия.myhata II написа:От 140 страници, така и не разбрахме "Защо България не е добро място за живеене" ????
Бистре, само за протокола, ти в момента пишеш от името на Бистра, нали така? Щото доколкото знаем Щерю е от Габрово и няма как майка му да минава всеки ден покрай "Одеон" в центъра на София и да споделя впечатления за миризмите в този район.Pyrelight написа:Гледам снимките, които майка ми е сложила във фейсбук от Великденската си екскурзия до Истамбул и ги сравнявам със сегашното състояние на София и си викам: Е, няма такава държава! Не е истина просто! И то в мирно време...
А в Турция има и атентати отгоре на всичко от време на време...
Бившото кино Дружба, сега филмотечно кино Одеон или и то зарязано, не знам (поне на Гугъл снимките не е)...Добре, че снимките не миришат! Тя каза, че кой минел през този ъгъл демонстративно се изпикавал, защото не можело да се мине пеша без противогаз. И друго каза...: "Младите си мразят града, затова го и осират." И като няма кой да чисти след тях, пололожението става плачевно.![]()
Не, че особено ме интересува, ама това е за съжаление действителността.
Протоколът се използва само накъсан на 5х10 см ивици в нужника.MrGeek написа: само за протокола
Pyrelight написа:Майка ми има апартамент в София и отсяда често там, когато ходи с бабите на екскурзия. Ми тъй де! Няма само Танграта да става софиянец!
На Лъвов Мост кръгово ли има вече!?joro написа:
Ха ха аха и после България била лошо място за живеене!Че ние сме ги стигнали американците и задминали канадците,германците ,англичаните и французите дори!Кой западен песионер може да си позволи да си купи жилище в друг град за да го ползва 3-4 пъти в годината.Pyrelight написа:
Майка ми има апартамент в София и отсяда често там, когато ходи с бабите на екскурзия. Ми тъй де! Няма само Танграта да става софиянец!