myhata II написа:След 45ия ден ти връчват чек по закон !
Муха не се пъни, на моя човек я върнаха и ако правилно помня беше около 3м., ще го питам утре и ще доложа.
fighter написа:Тони, дай малко повече подробности за хондата. Ти ли беше виновен, бабата ли, каква точно ти беше застраховката, какво стана после, остана си същата или се промени?
И като са ти дали тези добри пари, не забравяй кой те посъветва да отидеш да я видиш тая Хонда

Аз слизах надолу по Търлоу в един прекрасен дъджоден ден, лявта лента беше заета и аз карах в дяснята, тя изкочи от ляво набих спирачки но беше морко и спрях в задната и дясна врата. Нейна вина, застраховката беше нормална (за лични цели дор 10км на ден или нещо такова) с 30% отстъпка по това време мисля и не се промени, можех да заведа дело и да ходя по терапии, но не го направих. Имах тежка травма на левия крак (коляно) и лека на десния крака. Беше ръчна скоростна кутия и в момента на удара и 2та ми крака бяха на педалите.
Да, това е същата Хонда, която ти тогава ми каза да взема, имах пробелми с гумите, пръснах един път на магистралата и след това спуках друга, но като цяло под капака си беше стабилна.
Леко допълнение, ясно е че азиатците са изключително лоши шофьори, въпросната баба беше корава канадка.
Още нещо, нямаше течове или други видими проблеми, кормилната уредба беше леко увредена и предния капак леко смачкан. След катастрофата, се прибрах в къщи (даунтаун посока Окридж мола, 7км) на следващия ден ICBC пратиха tow truck, взе я за оценка и след няколко дни ми се обадиха и ми казаха ми нашата оценка за ремонт е по висока от стойността на колата и ви предлагаме $3950.