tanyatais написа:
)) Иване- и мъжа ми си е харесал едно районче около и близо до Калгари,но ако зависи от мен няма да сме баш там ,но вкусове различни

Парите за парцела са налице и сега ,но е истина,че обявите извън града са в пъти по-евтини парцелите ,
както и в Сърри ,Делта и Лангли ,които с аоколо Ванк.
Ето и сайта за къщи ,който предлага страхотни оферти. Мъжът ми има по-малка от тази ,но такава фирма и се занимава с това, та надали ще плаща за монтажа

Има цени за постройка само и за монтаж с конструкцията.
http://www.maplehomes.com/linwood/"
Та ,оказа,че тук няма такива с работни визи ,както и такива с къщи по тази програма та д апомогнат с някой сайт или личен опит най-вече?

Много мислех да не се вкючвам с повече от една мъдрост

ама вече не се трае.
Скъпа, просто не можеш да си предствиш в какви високи облаци летиш. Много ми е трудно да преценя за кое си по-заблудена - за близостта на Делта и Ленгли до Ван, или за прекрасния живот дето ще имаш в Индия, пардон Съри. Там не само къщата ти трябва да бъде булет-прууф, ами и колата, а бронежилетката ис ей мъст, колкото и да е нелегална.
Не знам дали разбираш, че всичкото което изписа за последните няколко дни цели не да убеди нас, колко правилно решение си взела, а по-скоро за да докажеш на себе си последното.
Ти не си първата, която с такъв хъс и надежди си се запътила насам, както няма и да си последната, която ако СЛУЧАЙНО дойде и се разочарова, няма да си го признае, разписвайки се пак в този форум.