Къде това? Къде ги попита? На сбирките на българската църква ли? Че той-постоянният контингент, който ги посещава все още не работи. Aристократи са.newcomer написа:ама много се разглези тоя народ.информация тече от всякъде,то форуми,гугъли,яхота,търсачки,мапс,стрийт вю скайп,майп и кво ли не.
аз като имигрирах ходех да се обадя по телефона от пощата да ме чакат на летщето в канада,ама преди това си отворих имейл адрес да можем да си пишем с роднините ,ама се оказа,че тене били чували за компютър.
къде къде след 2-3 години го пуснаха тоя форум,после дойде гугъла искайпа
пълно лунно затъмнение.кацам аз в монтреал и питам старите пушки на по 5-6 месеца в канада ипитам тук къде работите,а те ми тук никой не работи,ами как така поне къде се ходи да се работи,а те ми откъде да знаеме ,кзахме ти,че тук никой не работи.е какво правите тогава-ами зубрим френски,ходим на кофи.е добре де то езика трябва ама от къде пари,а те ами кофито плаща,като свърши курса минаваш на социал
та така

Да си срещал някой от нашата фамилия там? ....Ми няма и да срещнеш! Който е добре социализиран (фиу , каква сложна дума изтипосах!) не си губи времето да се оплаква или анализира ситуацията сред българи. Живее си живота. Който - не...се връща оттам откъдето е тръгнал и ни обяснява на нас останалите колко сме се прекарали.