Кратък тест за кандидант-имигранти

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
Аватар
7George

Re: Кратък тест за кандидант-имигранти

Мнение от 7George »

http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=15280c55"

Калифорния, скъсан си на теста. За жените: ако си повтаряш тези мерки и теглилки и цветове докъм 40, така и ще си останеш валат. Затова давай неред, и след това ще подбираш кои каки да задържиш.
Embrace your climate change!
Mr.D
Баннат за 7 дни

Мнение от Mr.D »

SQA който изка да е мутра? Тук на дeйтинг сайт заприлича. :)
vaniliq
Изгонен от форума

Мнение от vaniliq »

Джовани гугълнах твоята професия, но не ми станя много ясно какво всъщност е тва чудо. Така и така 15 страници се дрънкат простотии, защо пък да не попитам за професията ти. Аз разбрах че: Използват се алгоритми за елецтронно търгуване. Какво ще рече това? Програмата ти следи някакъв пазарен параметър(цена, количество, или друго) и реагира по указан от алгоритъма начин(купува, продава или друго). Основното тука май е че прави това много бързо, многократно в секунда. Тоест се 1 компа е включен и автоматично търгува със активите на фирмата според алгоритъма. Тука ми е интересно 2 неща?
1 Каква логика, математика се използва за да се реализира печалба? Нали все пак ти трябва да предвидиш движението на цената и съответно да спечелиш или да загубиш.Най-интересното е защо, какво прави високо-честотноте търгуване по изгодно?. Според мен за по-дълги периоди можеш да използваш интерполационен полином за непозната величина(величини) и пак нямаш гаранция. При търгуване за милисекунди каква е логиката на печалбата?
2 Това готови програмни продукти ли са или всеки си го пише на Вижуал Бейсик например
Възможно е отговора ти да е професионална тайна или да не ти се издават тънкостите на професията, в правото си си.
27.02.09 DSC
07.03.09 accuse
05.10.09 получена покана
02.12.09 13:30ч интервю-Успешно
25.01.10 док. към Бурурещ
22.02.10 Баркодове
15.03.10 Медицински ф-ри
23.03.10 Медицински 13.04 втори мед. 10.05 ОК
09.06.10 Покани за визи
02.07.10 ВИЗИ
jovani

Мнение от jovani »

vaniliq написа:Джовани гугълнах твоята професия, но не ми станя много ясно какво всъщност е тва чудо. Така и така 15 страници се дрънкат простотии, защо пък да не попитам за професията ти. Аз разбрах че: Използват се алгоритми за елецтронно търгуване. Какво ще рече това? Програмата ти следи някакъв пазарен параметър(цена, количество, или друго) и реагира по указан от алгоритъма начин(купува, продава или друго). Основното тука май е че прави това много бързо, многократно в секунда. Тоест се 1 компа е включен и автоматично търгува със активите на фирмата според алгоритъма. Тука ми е интересно 2 неща?
1 Каква логика, математика се използва за да се реализира печалба? Нали все пак ти трябва да предвидиш движението на цената и съответно да спечелиш или да загубиш.Най-интересното е защо, какво прави високо-честотноте търгуване по изгодно?. Според мен за по-дълги периоди можеш да използваш интерполационен полином за непозната величина(величини) и пак нямаш гаранция. При търгуване за милисекунди каква е логиката на печалбата?
2 Това готови програмни продукти ли са или всеки си го пише на Вижуал Бейсик например
Възможно е отговора ти да е професионална тайна или да не ти се издават тънкостите на професията, в правото си си.
Ето един що-годе добър текст по въпроса (въпреки, че не съм имал време да го изчета целият):
http://www.econ.queensu.ca/faculty/miln ... rading.pdf
По принцип не смятам, че е добра идея да дискутирам спецификата на това, което работя в публичното пространство, поради някои клаузи на договорите които съм подписал, както и факта, че най-малкото не е в мой личен интерес да давам подобна информация.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Публикувай отговор