Истината за КАНАДА!!!
- Lub0
- Обратна връзка:
jovani, каква възможност има един с 2к в БГ-то, че не можах да схвана? Къде там има нормален квартал с еднофамилни къщи? За джакузита и яхти няма да говорим за да не разводняваме темата.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
А това вече е 100% истина и важи за горе-долу всяка държава. Ако искаш повече прожектори, ще трябва да смениш позицията с нещо по търговско и маркетингово.jovani написа:Другият проблем който аз срещам е, че за определен тип сделки никой не се обръща директно към мен - аз съм един незнаен специалист, който извършва работата, а на игрището за голф други хора обират лаврите и вероятно винаги ще бъде така. Онзи ден в офиса дойде маркетинговата директорка на една от новите борси - "Pure" и донесе някакви чантички за лаптопи с логото на борсата, пък и да се запознае с екипа - чантички имаше за шефовете, за Патрик, а не и за моя милост, нищо че аз им написах регрешън-тестинг програмата за да им помогнем да си оправят грешките. Такива ми ти работи, сега отново имаме много добър продукт, дето го написах сам за 7 месеца: тоя път ако не попадна в светлините на прожекторите и аз ще си търся друго местенце...

За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Не че не ме оценяват - даже миналата седмица се договорихме за по-добър контракт от догодина, проблема е че ще ми е трудничко да почна да дърпам конците (както в БГ са ме учили), ами недоверчиви са към имигрантите - няма какво да се лъжеме. Капитализъм, знаете. А работата си не мога да сменя, защото никой в Канада няма да ми даде тези пари, ако отида да работя при него. Изобщо дал съм дума, че в Канада няма да работя за никого другиго освен за себе си (или за текущите ми шефове, които по една или друга причина много уважавам). Ти кажи сега защо не си си купил яхта, дето е толкова достъпна и при толкова много приказки във форума - сменяй работата, ако работодателите ти не ти позволяват да си постигнеш мечтите... Апропо един мой колега се оглежда за яхта в момента, ако изкаш мога да ви запозная да обмените опит - гледа някакви репосесвани на много добри пари (според него)...Lub0 написа:jovani, тебе мога да те посъветвам да си смениш работата, ако не те оценяват за това, което правиш... Смятай, че ако работеше в БГ-то борса щеше да видиш на живо на кукуво лято, камо ли софтуери за нея да пишеш...
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Пълно е в подножието на Витоша с такива квартали - Бояна, Драгалевци, Симеоново, Горнобански път и всичко, дето е между тях.Lub0 написа:jovani, каква възможност има един с 2к в БГ-то, че не можах да схвана? Къде там има нормален квартал с еднофамилни къщи? За джакузита и яхти няма да говорим за да не разводняваме темата.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
значи от цялата работа разбрах ,че в България 90% от хората живеят на палатки в палаткови лагери,а тука като дойдеш в Канада ти дават една къща с джакузи.
кратка справка по дебитно кредитните ми сметки показва ,че са залежали едни 100К долара с които мога да си купя доста приличен апартамент на Сл.Бряг да кажем или в центъра на Пловдив.я обаче ме светнете какво жилище мога да си купя с тях в Канада освен Палатков лагер или Трейлър в Нова Скошия ,че нещо съм зле с аритметиката.
кратка справка по дебитно кредитните ми сметки показва ,че са залежали едни 100К долара с които мога да си купя доста приличен апартамент на Сл.Бряг да кажем или в центъра на Пловдив.я обаче ме светнете какво жилище мога да си купя с тях в Канада освен Палатков лагер или Трейлър в Нова Скошия ,че нещо съм зле с аритметиката.

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Не искам да държа речи Митангелес, а да споделя как и другите си краднаха без да са комунисти и без да ги е срам от това.miteto написа:И виж кво става в последните бастиони на комунизма - Северна Корея и Куба, е точно там е голямата мизерия, а не в даунтаун Монреал както някои отговорни червени другарки се опитват да ни обясняват![]()
Сега какво, ще ми изнесеш реч в стил "Социалистическа Младеж в България" как по бай Тошово време всичко било ок, всички били равни и доволни и после дошли лошите седесари и сринали икономикатаНе забравяй да включиш в речта кой свали бай Тошо от власт, чие беше първото правителство след това и на коя партия агентите продължават директно и индиректно да са във властта почти 20 години след това. Не пропускай и множеството частни честни бизнесмени дето отвориха банки и бизнеси за милиони веднага след 9-ти (въобще не е за да перат парите на партията), ей така както всички бяха равни със заплати 200-300 лева
Не искам да отговарям на смехотворните догадки, че съм имал нещо общо с комунистите и сега съм засегнат

Вярно е , че бях силно засегнат, когато видях юнаците провъзгласили се за антикомунисти и дошли в името промяната да крадат без свян.
Така, че за да си крадец съвсем не е нужно да си комунист , социалист , седесар и прочие .
явно и аз съм зле с аритметиката... не знам от колко години си на тръстиката (да кажем 10), ама все не ми се отдава да получа резултата 100К в банка, ако беше въртял геврека в БГ и плащаше наем (няма ядене и пиене - фотосинтеза) за тези 10 годиниbateto написа: ...кратка справка по дебитно кредитните ми сметки показва ,че са залежали едни 100К долара
.... ,че нещо съм зле с аритметиката.
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
-
- Обратна връзка:
че континента е прокълнат смята и Хенри Милър - Тропика на козирога затова човека имигрира във франция както и много други писатели от неговото поколение и малко по-късно - Скот Фидзжералд, Хемингуей и др.bateto написа:Проблемът тук е точно това чудо ;качество на живот; дето му викаме.Нещото дето не се измерва със заплати,тракове,коне и евтини пържоли.Нещото което или го има или го няма.За мен лично на тоя прокълнат континент го няма ,независимо дали правиш 2,3,5 или 10000 на месец.Е ,ако правиш 20-30К може би да можеш да си го купиш имайки възможност да обикаляш други географски ширини,но на мен лично това чувство не ми е познато.
моето мнение, което в този форум е без всякакво значение, съвпада с това на вас двамата:)
точно така мисля по въпроса:)
А континенталният шелф прокълнат ли е?peter_pan написа: че континента е прокълнат смята и Хенри Милър - Тропика на козирога затова човека имигрира във франция както и много други писатели от неговото поколение и малко по-късно - Скот Фидзжералд, Хемингуей и др.
моето мнение, което в този форум е без всякакво значение, съвпада с това на вас двамата:)
Не шипки, ами за гори тилилейски е тази тема.

За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
бате, бате - ти мой си Одеал - при това положение само мога да започна да си представям колко пари си хвърлил за ядене, пиене и купони...bateto написа:аз в България за 10 г. съм платил над 200 000 американки наеми
цяла област требе да се е издържала от твойте харчове...
хвала на таквиз!

Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
-
Абе Бате, ти за 10 години само 100К ли си направил, ха ха ха ха хаbateto написа:значи от цялата работа разбрах ,че в България 90% от хората живеят на палатки в палаткови лагери,а тука като дойдеш в Канада ти дават една къща с джакузи.

Баси и базика. Много си зле тогава.
Бегай си купувай така заветната панелка и да мирясваш.

If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');