А сега си представи колко пари се хвърлят за енергийна и IT инфраструктура, финансови услуги, пък ако щеш и за кламери и телбод. :idea:Lub0 написа:значи строители и петролни инжинери
Защо Монтреалците които се изселиха това лято в албърта спря
Който не иска крави може да си седи в Калгари и да запрашва нa някъде за десетина дни по време на Stampede.hullboy написа:Koito pari da vzemesh trjbva da gazish v kal do shija i da slushash muchasti karvi ot koito sasto ponamirisva malko.А сега си представи колко пари се хвърлят за енергийна и IT инфраструктура
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Къде я тази кал бе Hully?hullboy написа:Koito pari da vzemesh trjbva da gazish v kal do shija i da slushash muchasti karvi ot koito sasto ponamirisva malko.А сега си представи колко пари се хвърлят за енергийна и IT инфраструктура
В Алберта има кал през април и май и тогава е мъртъв сезон за всичко - сондиране, строителство. През останалито време де я тази кал? Може би само в Сахара има по-малко кал и повече суша.

Крави има, ама те поне не рaсят глупости като hully.

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
- hullboy
- Изгонен от форума
Който не иска крави може да си седи в Калгари
Taka de toi i Hullboy tova kazva
Gradat Kalgari uspeshno moze da se zameni i s Toronto, Ottawa , Montreal za koito ne iska kravi a Hullboy ne iska kravi.
Kam Ivan
Gluposti moze i da ne rasjat sledobjad za raznoobrazite no si mirishat i koito iska da vzeme kintite ot Alberta ste trjbva da tarpi muchaneto i mirizmata.Крави има, ама те поне не рaсят глупости като hully.

Hully, спри да рaсиш глупости поне за разнообразие, ако не те затруднява особенно де.hullboy написа:Който не иска крави може да си седи в Калгари
Taka de toi i Hullboy tova kazva
Gradat Kalgari uspeshno moze da se zameni i s Toronto, Ottawa , Montreal za koito ne iska kravi a Hullboy ne iska kravi.
Kam IvanGluposti moze i da ne rasjat sledobjad za raznoobrazite no si mirishat i koito iska da vzeme kintite ot Alberta ste trjbva da tarpi muchaneto i mirizmata.Крави има, ама те поне не рaсят глупости като hully.

Кравите не се гледат в обор,а свободно на пасище през цялата година и не мирише от тях.
В Швейцaрия мерише повече отколкото в Алберта от кравите.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Абе истината е че в Албърта не разчитат само на нефта си, а правят нещо подобно на това, което направи Тексас - започнаха с нефта, ама след това започнаха да развиват и други, високотехнологични индустрии. Преди известно време бях чула че наливат огромни пари в университетите, а това също ще повлече развитието на високите технологии. Университетите им се качват все по-нагоре в класациите. Сега не се съмнявам че в Онтарио има повече високотехнологични работи, ама важна е и тенденцията. Инфраструктурата с времето ще я изградят, т.е. ще я синхронизират с нарастването на населението. Аз лично много им се радвам и се надявам да продължават да се развиват със същите темпове.
- simplyaven
- Обратна връзка:
абсолютно вярно. който се интересува да влезе в сайтовете на Глоуб и Нешънъл Пост, последните няколко седмици имаше страшно много материали за субсидиите за университетите и наливанията във високи технологии. и аз го знам, щото на СК не му харесв работата и ни гърбят всеки ден да мислим стратегии да правим и ние така 

Помогнете ни да им помогнем!
http://www.youtube.com/watch?v=1PDJV3z12CA
http://www.youtube.com/watch?v=1PDJV3z12CA
Как да няма кал в Алберта целогодишно бе Иване,ами то самото име на главната магистрала в Дед./ако може да се нарече селският път дето цепи града южно/ го казва -Уайт Мъд.Сега кажи ,че си измислям.
Сега и с просто око се вижда ,че пара се върти там ,целият Дед. е в :Техно Паркове: дето се заваряват винкели и тръби,за който не е ходил може да си представи комбинацията м/у корабостроителницата във Варна и нефтохима в Бургас.Ей така изглеждат албертианските технопаркове ,и много здрави и здраво бачкащи мъже Червеношийки.
Ваичко на всичко в Дед. има само два Го Го бара в които артистките са проверени другарки от революцията 1917 год.
На вас не ви се вярва ,ама на мен така ми се беше стегнала душата няколко месеца в този просташки град ,че като влязох в Отава на връщане ми се стори,че съм в Париж.От там ми излезе и лафа -:Цивилизацията:

Сега и с просто око се вижда ,че пара се върти там ,целият Дед. е в :Техно Паркове: дето се заваряват винкели и тръби,за който не е ходил може да си представи комбинацията м/у корабостроителницата във Варна и нефтохима в Бургас.Ей така изглеждат албертианските технопаркове ,и много здрави и здраво бачкащи мъже Червеношийки.
Ваичко на всичко в Дед. има само два Го Го бара в които артистките са проверени другарки от революцията 1917 год.
На вас не ви се вярва ,ама на мен така ми се беше стегнала душата няколко месеца в този просташки град ,че като влязох в Отава на връщане ми се стори,че съм в Париж.От там ми излезе и лафа -:Цивилизацията:

- hullboy
- Изгонен от форума
Znaeh si az che Bateto ste kaze istinata.
Eto i imeto na ulitsata im takava Уайт Мъд.

Bate kazi i za kravite i da znam che sam prikluchil s Alberta v sedvastite 50 godini.
Bate napushi me smjah, misleh si che se maitapish i si kazvam ste go hvana v laza bateto pone vednaz a to kakvo stana.
Ne edna a dve ulitsi ima s takova ime.
Ednata e Rd. a drugata e Drive.
Koito ne vjarva da klikne na tozi link.
Ednata e tazi pod zelenata strelka, a drugata e zaltata magistrala v djasno.
http://maps.google.ca/maps?ie=UTF-8&oe= ... &tab=wl&q=
Eto i imeto na ulitsata im takava Уайт Мъд.

Bate kazi i za kravite i da znam che sam prikluchil s Alberta v sedvastite 50 godini.

Bate napushi me smjah, misleh si che se maitapish i si kazvam ste go hvana v laza bateto pone vednaz a to kakvo stana.
Ne edna a dve ulitsi ima s takova ime.
Ednata e Rd. a drugata e Drive.
Koito ne vjarva da klikne na tozi link.
Ednata e tazi pod zelenata strelka, a drugata e zaltata magistrala v djasno.

http://maps.google.ca/maps?ie=UTF-8&oe= ... &tab=wl&q=
Последно промяна от hullboy на Вто Фев 20, 2007 9:43 pm, променено общо 1 път.
Ми има си специални пешеходни пътеки на хай уея -Иелоу Хед/
,ако така може да се нарече основнато шосе свързващо каубойските провинции/ които са само за преминаващи крави.Светне ли изображение на крава на червен фон движението по Жълтата Глава блокира докато не се изнесе кервана.Изобщо там кравата е на почит както в Индия и местните хора много я уважават и боготворят ,дори по вече и от коня.Обаче това как миришат кравешките екстраденти на не мога да го обясня защото това си е аромат и не се обеснява с думи,ама се усеща на десетки километри,най вече зависи от посоката на вятъра. 

Верно бате! Ти като си въртял геврека на тахито из Едмонтон със сигурност си минавал и по White Mud и по Yellow Mud. Това са имената на две бари в Едмонтон и те взели че си кръстили улиците на тях. Ама кал нема бе бате. Да ева пепеля му да ева, кал нема!
И за кравите не е верно. Виж сърни, елени и мус колкото щеш и наистина треба да внимаваш щото те си минават където им е кеф, ама кравите са си по оградените пасища и не излизат от там.
Миризмата дето я усещаш ще е от онова гребенче дето си го носиш да разчесваш вълната ша знайш. Само от него ще да е, не ще да е от кравите.
И за кравите не е верно. Виж сърни, елени и мус колкото щеш и наистина треба да внимаваш щото те си минават където им е кеф, ама кравите са си по оградените пасища и не излизат от там.
Миризмата дето я усещаш ще е от онова гребенче дето си го носиш да разчесваш вълната ша знайш. Само от него ще да е, не ще да е от кравите.
Последно промяна от Ivan1007 на Сря Фев 21, 2007 1:46 pm, променено общо 1 път.