И на нас ни искат нови документи - предимно като на velkov. Искат и от чужбина на мъжа ми, въпреки че пратихме. Разглежда ни ги Ruzica Spasojevic.
Снощи по ймейл е дошло писмото

Имайки предвид последния абзац от публикуваното от Велков писмо, бих казал че по-скоро обратното би било проблем т.е. представянето на бележки от работодателите. Имам предвид следното:sundance написа:Мартин, имах предвид, че най-вероятно няма да успея да издействам бележки от всички работодатели и това може да е проблем.
Това ще рече, че повече такива документи като: трудови книжки, служебни книжки, служебни бележки, работни (служебни) характеристики, атестации и тям подобни, вече не се приемат като доказателство за трудов стаж. Остават само документите издавани от НОИ и НАП т.е. удостоверения за трудов/осигурителен стаж и такива за платени данъци и социални осигуровки.Attention!
Tous les documents attestant la légalité de l’expérience professionnelle doivent être émis par une autorité gouvernementale. Les documents émis par un employeur ou un comptable ne sont pas acceptés.
Съгласен. Аз приех, че забележката в края се отнася за всички изброени по-горе документи.Dahila написа:Това се отнася за последната точка, която е за осигуровките. По-нагоре в точка 23 си е написано ясно какво да съдържа документа, приготвен от работодател и че не приемат за доказателство трудови договори.