интервю Март 2011

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Joya

Re: интервю Март 2011

Мнение от Joya »

Е надали чак толквоа държат на английския.
Но аз за там нямам притеснения, все ще скалъпя нещо.
Вчера в колата след работа, си говорих с радиото, опитах се да проведа разговор, ами оказа се че въпреки усилията, не знам точно как да се изкажа. Така че аз зарязвам граматиката, и без това почти всичко основно минах, и запшочвам само да тренирам говорене.
Между другото преди няколко месеца бях на интервю за нова работа, с един ирландец, точно след изпита ми за ниво във френския институт. АМи ако ви кажа че едно здравей не можах да му каза на английски, започнах с бонжур, и си продължих една дума на английски една на френски. Добре че човека имаше чувство за хумор, та се разбрахме, че не съм някоя откачалка :)
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

:D
Последно промяна от mufc на Сря Май 18, 2011 6:34 pm, променено общо 1 път.
YUNACOVA

Мнение от YUNACOVA »

Здравейте,
по мое мнение зарязвайте тая граматика и почвайте да говорите. по времето на подготовка - например аз като си отговарям на примерните въпроси всичко което ми идва на акъла че може да ме питат - си го записвам, после се консултирам с учителката как да го кажа на френски, уча само думите, които изникват по време на подготовката.
действайте целенасочено че време няма....
а колкото до английския - няколко пъти като се напъне човек, по някое време почва да му се получават нещата.
Аз съм си изрязала въпроси и на английски и на френски и съм ги сложила в един плик, каквото си изтегля на него отговарям. става добре, защото е миксирано и по смисъл и езиково. това е моя метод, но да му се не види нямам никакво предчувствие как ще мине тоя зор....
минах 3 нива в ИЧС /втория кампус до половината/ и малко частни уроци и съм писала ниво 4/5 за френския, да се надяваме че ще си го защитя. Успех по подготовката на всички!
Joya

Мнение от Joya »

Аз завършвам 6-то ниво в института, писала съм 5/6 по френски и се надявам да ги защитя.
Ама трябва да се говори.
Мъжът ми съм го писала 2/3 и се надявам много да не го питат :)))
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
shikata81

Мнение от shikata81 »

escape написа:Здравейте! Честита нова година!
Току-що получих в пощенската кутия (по пощата) писмо от Виена за насрочено интервю за 16 март 2010 в х-л Радисън - София

Очаквайте и вие! :y:
4estito na vsi4ki :clap: i uspex na inervuto,az oste dokumenti puskam :wasntme: ,nadiavam se i nas da ni ogree
Аватар
mishka77

Мнение от mishka77 »

До колко е решаващ субективния фактор колеги? Слушала съм вече какви ли не истории,за такива които нищо не знаят и преминават успешно, съответно и за други които са учили и владеят езика и не успяват да преминат интервюто.
Joya

Мнение от Joya »

Точно за това, трябва да говорим много. Да свикнем. Защото може много да знаеш, ама ако се спечеш и забравиш всичко, как ще убедиш изпитващият, че си адаптивен и ще се справиш там.
От дрга страна може да знаеш по-малко, но точно това което трябва, и да можеш да отговориш.
Късмет и самообладание......
desitta7

Мнение от desitta7 »

di_liana написа:и ние нямаме ,но се надяваме да получим. Аз днес им писах дано да ми отговорят. :^)
и аз моля да публикувате ако имате отговор, защото и ние чакаме, а сме подали в началото на март 2010
geronimo

Мнение от geronimo »

desitta7 написа:
di_liana написа:и ние нямаме ,но се надяваме да получим. Аз днес им писах дано да ми отговорят. :^)
и аз моля да публикувате ако имате отговор, защото и ние чакаме, а сме подали в началото на март 2010
Ние подадохме средата на март 2010, но все още нямаме покана.
nini

Мнение от nini »

ха-ха, какво съвпадение. И нашето досие е от март /акюзе от 8.03.2010/ и няма покана още. Да не би служителят, който разглежда досиетата от този период, да е изчезнал с тях или пък е в отпуск...много интересно???!!!
Аватар
emili_vn

Мнение от emili_vn »

Ще има още покани до края на месеца. Няколко човека, които знам, че са подали през март получиха покани, включително и аз (01.03).
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
MVM

Мнение от MVM »

М, на 2.3. ги почваме в 10ч сутринта.
Успех на всички! Ние готвим мотивации, граматики :)
Дано всички сме спокойни и вземем сертификатите!
Karadjova

Мнение от Karadjova »

MVM, браво! :) Бяхте се загубили нанякъде:) Ами късмет, аз съм на същия ден, най- после някой познат на мойта дата :)
И честито и за поканат Ви;)
wild_cat

Мнение от wild_cat »

Здравейте на всички ! Днес ме терзае един въпрос . Има ли някой , който да е потвърдил присъствието си на интервю , по факс ? Ако да , то въпросът ми е - получихте ли някакво потвърждение за получаването ? Виждам , че повечето от поканените са изпратили потвърждението по мейл и са получили отговор . Интересува ме , има ли някой , който е потвърдил по факс ? Желая успех на всички в подготовката ! :y:
Аватар
mishka77

Мнение от mishka77 »

аз :) -не съм получила потвърждение,но съм сигурна,че всичко е наред :y:
Публикувай отговор