Здравейте да се запишем и ние в списъка с чакащи. Подадохме си документите на 8.03.2011 и вчера получихме обратната разписка сега започва голямото чакане за акюзето. Ако някои има желание да ни добави в табличката, че аз нещо не успях.
08.03.2011-Виена
05.04.2013-Интервю
03.04.2014-Получени документи в Сидни
01.08.2014-Направени медицински
Привет на всички нови кандидат -имигранти 2011. Решиихме и ние да се включим в списъка на чакащи акюзето. Пратихме документи на 4.02.2011. Сега чакаме и се надяваме всичко да е наред.И учим езика естествено.
ttonybul и dimman съм преместила в раздела Втора емигрантска вълна 2010 (есенно-зимна сесия), тъй като ми се ще статистиката за 2011 да се отнася за започнали процедурата тази година.
perlichka написа:Здравейте съфорумци !
Понеже темата отиде доста назад, а ние все още сме без тъй чаканото акюзе да попитам някой получил ли е скоро ? Писахме до посолствието във Виена- отговориха ни още на другия ден, но отговорът беше автоматичен и за съжаление не ни даде никаква информация. Ще се радвам ако някой сподели някакъв резултат.
Ние нямаме нищо още. Чакаме.[/
И ние все още чакаме! Изпратени документи до Виена на 15.11.2010!
highflyer написа:ttonybul и dimman съм преместила в раздела Втора емигрантска вълна 2010 (есенно-зимна сесия), тъй като ми се ще статистиката за 2011 да се отнася за започнали процедурата тази година.
Megi_82 и venaza - добавени сте.
И ние да се запишем към тези, които са подали документи тази година - 26.01.2011 (документи Виена), само че и аз не можах да разбера как да попълня в табличката. Ако не представлява трудност, моля да ни добавите и нас
mi6eto_i_jivko, ttonybul е получил акюзе на 21.03, а са подали на 11.11.2010. По груби сметки трябва много скоро да го получите, да речем на 28 март... успех!
sugar4e написа:
highflyer написа:ttonybul и dimman съм преместила в раздела Втора емигрантска вълна 2010 (есенно-зимна сесия), тъй като ми се ще статистиката за 2011 да се отнася за започнали процедурата тази година.
Megi_82 и venaza - добавени сте.
И ние да се запишем към тези, които са подали документи тази година - 26.01.2011 (документи Виена), само че и аз не можах да разбера как да попълня в табличката. Ако не представлява трудност, моля да ни добавите и нас
Добавени сте. За редакции на Статистиката във Уики, първо трябва да се регистрирате с потребителското ви име във форума. Скоро получавате права с известие по мейл и можете да правите корекции.