Въпрос за кола
Това от вики-тоrolyd написа:Абе гледах ги и тези , Додж и Понтиак, но понеже Понтиак съм карал-Pontiac Transport automatic transmision на старата си работа в митницата ми беше служебен имах доста проблеми с него........ Много добър автомобил /ван/, но много капризен за българските пътища.....
А пък возията му няма сравнение.........с обикновен автомобил......
Не знам но пречувствието за тези Plymouth Van ми е положително.......
Гледам разни сайтове и виждам доста добре изглеждащи автомобили на възраст .......на мен в началото не ми трябва нов автомобил и много скъп автомобил, а такъв който ще ми върши работа и ще ми бъде комфортно да се возя....дано не се налага да пипам по него често .....
Plymouth (founded 1928 - dissolved 2001) was a marque of automobile based in the United States, marketed by the Chrysler Corporation and DaimlerChrysler.
Така че този ван е с карантии на Додж Караван, няма никаква разлика, както имаше модел Неон на Крайслер, Додж и Плимут, разлика само в емблемата.
Изобщо в Щатите има 3 компании,
ЖеЕМ - General Motors в него влизат Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, GM Daewoo, Holden, Hummer, Opel, Pontiac, Saab, Saturn, Vauxhall and Wuling
Крайслер тук са Chrysler, Dodge, Jeep, Plymouth (вече не)
Форд - с Ford, Lincoln, Mercury, Volvo, Aston Martin, Jaguar and Land Rover, последните две наскоро продадени на индиици.
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Plymouth Van
Информация от миналия век. Всъщност за Плимутите е актуална, понеше те този век не се произвеждат.miteto написа:Ако ще търсиш по-евтин миниван (американски), погледни Dodge Caravan или Pontiac Montana/Chevrolet Venture. Първите много им се чупят скоростните кутии...
Ти Шевролет Авео къде мислиш че е правен? На корейския конвейр на Daewoo motors.rolyd написа:По скоро корейските коли се предпочитат за такситаFireman написа:Но пък иначе в България в момента страшно много се купува Шевролет Авео и то предимно за таксита.
Ако беше от миналия век, Караванките вече щяха да се на една цена с японските ванове, ама не саablood написа:Информация от миналия век. Всъщност за Плимутите е актуална, понеше те този век не се произвеждат.miteto написа:Ако ще търсиш по-евтин миниван (американски), погледни Dodge Caravan или Pontiac Montana/Chevrolet Venture. Първите много им се чупят скоростните кутии...

- MrGeek
- Путлер Капут
Митето говори за модел автомобили, който както и да го гледаш все си е пълен боклук и това е простичък факт. В случая ти се засягаш и го приемаш като лична обида. Защо бе човек? Дори и да беше акционер на Крайслер, пак няма логика.ablood написа:Дразниш ме, когато се правиш на недоразбрал. Трансмисията на Caravan 2001+ е концепционално различна. Нищо общо със старите, които искаха смяна на маслото, иначе се скапваха.
Търси си друго занимение! Спри да се заяждаш за всякакви глупости!

Пич, ти май имаш некъв фетиш към Доджablood написа:Дразниш ме, когато се правиш на недоразбрал. Трансмисията на Caravan 2001+ е концепционално различна. Нищо общо със старите, които искаха смяна на маслото, иначе се скапваха.
Търси си друго занимение! Спри да се заяждаш за всякакви глупости!

Понеже трансмисията е концепционално различна, затва Даймлер ги отсвириха концепционално и затва са първите от Тройката които концепционално гризнаха банкрута

ablood написа:Ти Шевролет Авео къде мислиш че е правен? На корейския конвейр на Daewoo motors.rolyd написа:По скоро корейските коли се предпочитат за такситаFireman написа:Но пък иначе в България в момента страшно много се купува Шевролет Авео и то предимно за таксита.
След прочитане на тази статия, си мисля вече че Шевролет Авео се произвежда в Полша........За добро или за лошо, продаваните в България автомобили с марката "Шевролет" си носеха родословието от Корея. Понякога това беше свързано и с недобрата слава на някакъв остатък от "Деу", но пък се компенсираше с изгодната цена и американския имидж на марката. Сега "Шевролет" тръгва в нова посока, подменя кръвта и с изцяло нова физиономия ще се опита да запази една от основните си характеристики - да бъде ценово конкурентен, но вече по европейски. Дизайнът на "Шевролет Авео" е правен специално за европейския пазар и ще се произвежда в Полша. Европейският "Шевролет" напълно отговаря на политиката на "Дженеръл мотърс" да произвеждат колите там, където ще се продават.

Early awoken chicken early sings (Рано пиле рано пее)

Абе не е баш така, платформите са еднакви верно, но дотам,myhata II написа:Шеви- американски Опел
същата работа е да сравниш един Форд Фокус, Волво S40 и Мазда 3 и те имат една и съща платформа, но разликата е голяма

Сега ми дай еквивалента на прословутото Кавалие на Опел в Европа, или на Шевролет Кобалт от 2005 насам, Опел просто нямат такива ''технически недоразумения''.
Опел вече показаха новия модел Астра 2010, но никъде не се споменава за нов модел заместник на Кобалта, та незнам, дано вземат Астрата за новия им модел, ама те стратегически още пикапи Ве 8, им са в главите

В Лонгьой съм виждал Лада Нива. А веднъж на пркинга на Плас Вертю точно след коледа видях Лада Самара на която пишеше Милиция и отпред беше с руски номер. Направо се озъбих като я видях, жалко че не се сетих да направя снимка с телефона си. Има няколко архивни Ситроена, които съм виждал тук, а пък веднъж в едно списание за коли имаше загадка снимка на едно Трабантче и читателите да познаят каква е колата на снимката. Като го видях направо се просълзих от умиление 

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Виждал съм Лада Нива със Надпис Милiцiя, но на друго място.aseto написа:В Лонгьой съм виждал Лада Нива. А веднъж на пркинга на Плас Вертю точно след коледа видях Лада Самара на която пишеше Милиция и отпред беше с руски номер. Направо се озъбих като я видях, жалко че не се сетих да направя снимка с телефона си. Има няколко архивни Ситроена, които съм виждал тук, а пък веднъж в едно списание за коли имаше загадка снимка на едно Трабантче и читателите да познаят каква е колата на снимката. Като го видях направо се просълзих от умиление