Стига с тия сгради и офиси, време е за по-сериозни инвестици
Re: Стига с тия сгради и офиси, време е за по-сериозни инвес
За хора които не са и стъпвали в Торонто и не знаят за какво иде реч,човек няма за какво да се хаби изобщо !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Визията на Торонто, която becks показа съм я виждал вече.
Наистина уникален град!
Наистина уникален град!
- optics
- Модератор
Пикам аз на тая графика.
И в Македония и в Румъния хората на еквивалентни позиции като моята тогавашна вземаха и продължават да вземат двойно по-високи заплати.
И в Македония и в Румъния хората на еквивалентни позиции като моята тогавашна вземаха и продължават да вземат двойно по-високи заплати.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Ами това не са заплатите, а БВП на глава от населението. А как се разпределя е друг въпрос - някои глави имат по-голяма уста и захапват повече.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- optics
- Модератор
Тва за захапката е вярно, но не и в тоя случай. Аз говоря за държавна политика за какво трябва да се дават пари.speedy написа:Ами това не са заплатите, а БВП на глава от населението. А как се разпределя е друг въпрос - някои глави имат по-голяма уста и захапват повече.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Интересна графика... 

И какъв е анализът на графиката?
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- optics
- Модератор
Моя анализ е, че е сбъркана, гледайки Дания колко ниско я представят и имайки трудов опит оттам. За другите не знам, но се сетих за Жора Депардийович как кара моторетка по син потник, ако не сте виждали снимката, ще я кача че е култова.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Проекти, които скоро би трябвало да започнат:
Sofia Plaza

Карфур Люлин

От модератора:
Снимките да не надвишават 600 пиксела. Използвай
.
Sofia Plaza

Карфур Люлин

От модератора:
becks написа:Торонто, 2020 година, ако всичко планирано се построи:
![]()
бетонно стъклена джунгла,грозно,ама много грозно.тия изобщо си нямат понятие от архитектура
От модератора:
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
SFBG82, виждам че се интересуваш от инфраструктурата, та де питам нещо. Има ли подписани договори за започването на строежи на заводи, фабрики и т.нат. Те са важни, а не търговските комплекси?
И аз да питам: има ли стратегия за развитието на икономиката на България за следващите 5-10 години?
‘You can’t control what happens in life, but you can control the way you respond’
Засега няма. За съжаление. Само популистки обещания "ще вдигнем пенсиите, ще накажем богатите" и т.н. А всичко е толкова елементарно и описано в учебниците по икономика- производство и търговия, внос и износ, строителство на пътища, пристанища, летища, намиране на нови пазари за българските стоки, улесняване на търговията и създаване на условия за бизнес. Правителството не може да вдига заплатите, може само да създава условия фирмите да работят и печелят повече, от там ще дойдат по-високите заплати и по-високия стандарт.dea написа:И аз да питам: има ли стратегия за развитието на икономиката на България за следващите 5-10 години?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Последно промяна от SFBG82 на Чет Мар 28, 2013 11:13 am, променено общо 1 път.