Kan_Tangra написа:Малко ги гледахме тая зима из улиците на Монреала тамошните автобуси, пързаляйки се неконтролируемо по баира надолу, барабар с всичките пътници и събирайки се на стек като сардини. Барабар с полицейските интерсептори, дето имат гуми като трактори.
Говорим, супер центъра, през деня, делничен ден.
А колко е бюджета на Монреал по снегопочиствавне, колко е на София? http://www.upi.com/Odd_News/2016/12/06/ ... 481043342/"
Много яко, трябва всички недоволни шофьори в България да го гледат.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Забравихме какво е мьек акцьент; трябва ми преводач тоя не го издържах повече от минута. Да ме прощават бургазлиите
Нищо му няма на акцента.
Има къде по-фрапиращи (и мьеки) примери.
Ако чуете хората в Банско как говорят съвсем нищо няма да разберете.
На 1.55 мин, човека си казва, че живее в Бургас от 2 години и половина.
Бургазлии изобщо не говорят така
Но иначе е прав, 2 санта сняг, и децата във ваканция.
Ако беше Канада, то там и май месец има 100 пъти повече сняг. Децата трябваше да учат само през лятната ваканция
Забравихме какво е мьек акцьент; трябва ми преводач тоя не го издържах повече от минута. Да ме прощават бургазлиите
Нищо му няма на акцента.
Има къде по-фрапиращи (и мьеки) примери.
На 1.55 мин, човека си казва, че живее в Бургас от 2 години и половина.
Бургазлии изобщо не говорят така
Сериалът ” Къде е Маги ? ” първоначално трябвало да се казва ” Къде е Бети ? “, но заради Пловдив,Варна, Русе,Бургас и региона са го прекръстили на ” Къде е Маги ? “, защото ” Къдье и Бети ” звучало двусмислено…
Guinness написа:Сериалът ” Къде е Маги ? ” първоначално трябвало да се казва ” Къде е Бети ? “, но заради Пловдив,Варна, Русе,Бургас и региона са го прекръстили на ” Къде е Маги ? “, защото ” Къдье и Бети ” звучало двусмислено…
Guinness написа:Сериалът ” Къде е Маги ? ” първоначално трябвало да се казва ” Къде е Бети ? “, но заради Пловдив,Варна, Русе,Бургас и региона са го прекръстили на ” Къде е Маги ? “, защото ” Къдье и Бети ” звучало двусмислено…
Затова пък тези градове са най-богатите в България и на Балканите.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Те сега разбрах защо Германците са толкова бедни, щото говорят твърдо
И Тръмп говори английски с ужасен оклахомски акцент. Но това не му пречи да е президент.
joro написа:
И Тръмп говори английски с ужасен оклахомски акцент. Но това не му пречи да е президент.
?????? ??????
Поредната идиотщина на Йоро, от какъв зор някой роден и израснал в Ню Йорк ще има "ужасен оклахомски акцент" ? Може би го е прочел в някой ежедневник от Руси - най-богатия град на Балканите ...
joro написа:
?????? ??????
Поредната идиотщина на Йоро, от какъв зор някой роден и израснал в Ню Йорк ще има "ужасен оклахомски акцент" ? Може би го е прочел в някой ежедневник от Руси - най-богатия град на Балканите ...
румпи стига са прави на луд ,
дължиш ми от баса за Тръмп, една каса бира и тенджера кебапчета
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
joro написа:
?????? ??????
румпи стига са прави на луд ,
дължиш ми от баса за Тръмп, една каса бира и тенджера кебапчета
Дължа ти цървули, не помниш ли, че не пожела да се хванеш. Ама ако дойдеш насам може и да се смиля и да те черпя.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.