7George написа:Даже и външно искате да сте като него, нали?
В такъв случай и Слави става, лично аз не виждам голяма разлика.
Тодор Живков по- симпатичен ли беше?
Той беше баш-тиквата, но все още си има доста подражатели, поне визуално.
Боко вероятно е най-малкото зло, но гледам нещо го е закършил напоследък, комунягите са му по петите.
На ваше място щях да заложа на Слави: две бири и чалгата да свири (и да отварят терминали 3 и 4).
Боко вероятно е най-малкото зло, но гледам нещо го е закършил напоследък, комунягите са му по петите.
На ваше място щях да заложа на Слави: две бири и чалгата да свири (и да отварят терминали 3 и 4).
Аз предпочитам комунетата пред такива като Слави и Патриотите. И без това цяла Източна Европа в момента се управлява от комунета.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Именно. Дето е Слави там и Боко. Арогантност до небесата богато гарнирана със селско-мутренски елементи.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
мДа.слави ше ви оправи
2 бири ,чалгата да свири и работата е свършена когато краката са във въздуха
Хитрино обяви премиера в оставка Бойко Борисов за свой почетен гражданин.Копирано от standartnews.com
§§§
Премиерът в оставка Бойко Борисов публикува в профила си във Facebook снимки на коледната картичка, която е получил от американския президент Барак Обама и неговото семейство.
7George написа:ББ е пак с едно шкембе пред всички нас...
Хитрино обяви премиера в оставка Бойко Борисов за свой почетен гражданин.Копирано от standartnews.com
§§§
Премиерът в оставка Бойко Борисов публикува в профила си във Facebook снимки на коледната картичка, която е получил от американския президент Барак Обама и неговото семейство.
Добър ден! Че той с Меркел, Ердоган, Путин, Камерън, Ципрас...... си правеше мохабети всеки ден.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Еее! Яко!
Дайте му повече плюсове. Тоя заслужава да събере 100 пъти по толкоз гледания.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.