Млади зъботехници в Канада
Re: Млади зъботехници в Канада
ако пумпъла е лъгал за работа преди, се води в черния списък, и ще го размотават вечно за щяло и нещяло
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
С конуслския служитен не сме обсъждали религията му, а доколкото си спомням беше бял, но това няма нищо общо.Pavel M написа:то май ти си бил маймуната,а служителя от консулството дресьораpumpy написа:Която от личен опит НЕ се получава по-лесно от преди това......Една маймуна в консулството ме размотава месеци наред и то малко преди да получа паспорт и да нямам нужда от него изобщо повече през живота си.speedy написа:Да. С виза.![]()
и защо всички с различен цвят на кожата от твоя и религия която ти не изповядваш да са маймуни
с какво си по гоУем от тях
А е маймуна защото след като жена ми е получила студентска виза и заминава да учи, да каже "ти и българското ти дете няма за какво да пътувате с нея" е малко малоумно. За човек, който е имал туристическа виза за години и нокога по никакъв повод не съм създавал проблеми е странно. Не само това, ами ме пита и дали съм подал за гражданство и когато му казах "да" и чакам всеки момент теста, защото вече ми е "дошло времето" безсмисления му отговор беше" е тогана няма да имаш нужда от виза и ще можеш да пътуваш спокойно".......
Това ако не е "маймунско поведение" не знам кое е. Все едно, аз си заминах с туристическата виза и след няколко месеца си взех паспорта и правилната виза на границата вече, не при същия чичка.
[quote="pumpy"][quote="Pavel M"][quote="pumpy"][quote="speedy"]Да. С виза.[/quote]
Която от личен опит НЕ се получава по-лесно от преди това......Една маймуна в консулството ме размотава месеци наред и то малко преди да получа паспорт и да нямам нужда от него изобщо повече през живота си.[/quote]
то май ти си бил маймуната,а служителя от консулството дресьора
и защо всички с различен цвят на кожата от твоя и религия която ти не изповядваш да са маймуни
с какво си по гоУем от тях[/quote]
С конуслския служитен не сме обсъждали религията му, а доколкото си спомням беше бял, но това няма нищо общо.
А е маймуна защото след като жена ми е получила студентска виза и заминава да учи, да каже "ти и българското ти дете няма за какво да пътувате с нея" е малко малоумно. За човек, който е имал туристическа виза за години и нокога по никакъв повод не съм създавал проблеми е странно. Не само това, ами ме пита и дали съм подал за гражданство и когато му казах "да" и чакам всеки момент теста, защото вече ми е "дошло времето" безсмисления му отговор беше" е тогана няма да имаш нужда от виза и ще можеш да пътуваш спокойно".......
Това ако не е "маймунско поведение" не знам кое е. Все едно, аз си заминах с туристическата виза и след няколко месеца си взех паспорта и правилната виза на границата вече, не при същия чичка.[/quote]
лошо пумпъла, повредата е в твоя телевизор, нас хората от бившия източния блок, САЩ ни имат за по мангали от най големите мангали от Индия и Пакистан
звучи невероятно но е факт !
Която от личен опит НЕ се получава по-лесно от преди това......Една маймуна в консулството ме размотава месеци наред и то малко преди да получа паспорт и да нямам нужда от него изобщо повече през живота си.[/quote]
то май ти си бил маймуната,а служителя от консулството дресьора

с какво си по гоУем от тях[/quote]
С конуслския служитен не сме обсъждали религията му, а доколкото си спомням беше бял, но това няма нищо общо.
Това ако не е "маймунско поведение" не знам кое е. Все едно, аз си заминах с туристическата виза и след няколко месеца си взех паспорта и правилната виза на границата вече, не при същия чичка.[/quote]
лошо пумпъла, повредата е в твоя телевизор, нас хората от бившия източния блок, САЩ ни имат за по мангали от най големите мангали от Индия и Пакистан
звучи невероятно но е факт !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
зелена граница, хванат за какво?Pavel M написа:можеш,но само през зелена граница и при условие че не те хванатTtorontoo написа:Мен ми стана интересно...като Canadian resident можеш ли да влизаш и излизаш нормално в US?
ако имаш ус виза вече е друга работа
с перманант резиданс си влизаш и излизаш спокойно в Щатите...
Ти ги следиш тия работи ...grozdan написа:Бе-е-е-е, бе-е-е-е ...
Цуци като чу за трева се превъзбуди. Пита дали е сочна?
Ба-а-а-а ...
А люцерна дали има? То май сега й е сезона.
Ба-а-а-...? Ме-е-е... ще ти ходи повече, или Бе-е-е...
- roumensp
Без US виза ?succes написа:зелена граница, хванат за какво?Pavel M написа:можеш,но само през зелена граница и при условие че не те хванатTtorontoo написа:Мен ми стана интересно...като Canadian resident можеш ли да влизаш и излизаш нормално в US?

С виза, само с виза-да, без виза не става, така е ...roumensp написа:Без US виза ?succes написа:зелена граница, хванат за какво?Pavel M написа:можеш,но само през зелена граница и при условие че не те хванатTtorontoo написа:Мен ми стана интересно...като Canadian resident можеш ли да влизаш и излизаш нормално в US?
- klisurov
- Обратна връзка:
Come again!!!succes написа:зелена граница, хванат за какво?Pavel M написа:можеш,но само през зелена граница и при условие че не те хванатTtorontoo написа:Мен ми стана интересно...като Canadian resident можеш ли да влизаш и излизаш нормално в US?
След като получих емигрантска виза за Канада, с покана от родителите ми в САЩ получих безпроблемно туристистическа виза за САЩ.
Две седмици след получаване на статус PR (преди да съм получил пластиката) ми отказаха влизане в САЩ на Buffalo (от Niagara).
Влязох, след като баща ми изрично декларира, че отивам при него и ще напусна САЩ до определена дата.
При последващи влизания в САЩ с българския паспорт винаги са ми изисквали туристическата виза.
С канадски паспорт виза не е необходима.
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
- optics
- Модератор
Клисуров го е казал много точно
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel