Събиране в подкрепа на протестите в България

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
agent Ozo

Re: Събиране в подкрепа на протестите в България

Мнение от agent Ozo »

Bistra написа:...
Огромно е виртуалното пространство. Местата, където можеш да избълваш нелепостите си, са безбройни. Защо го правиш точно тук?!?
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Отивам да си направя пуканки.
Перманентният отбор Крими/Линко пак захапаха някого. И този път не мене.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

agent Ozo написа:Огромно е виртуалното пространство. Местата, където можеш да избълваш нелепостите си, са безбройни. Защо го правиш точно тук?!?
Запазена територия? Аре, ходи си вземи един душ и успокой топката! Нямам вкус да споря точно пък с теб. |-)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Bistra, чувстваш ли се така по-велика като постоянно се стараеш да обидиш другия и да го уязвиш е, ако можеш да му лепнеш и някакъв етикет или петно, абе с една дума да го омаскариш още по-добре? Интересно това доставя ли ти върховно удоволствие? Предполагам какъв е резултата след като ти харесват бълвочите на един шизофреник...
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

ivalin написа:Bistra, чувстваш ли се така по-велика като постоянно се стараеш да обидиш другия и да го уязвиш е, ако можеш да му лепнеш и някакъв етикет или петно, абе с една дума да го омаскариш още по-добре? Интересно това доставя ли ти върховно удоволствие? Предполагам какъв е резултата след като ти харесват бълвочите на един шизофреник...
Не разбирам какво искаш да кажеш. Не съм обиждала никого. Казах си само мнението за протестите, след което ми скочихте с Агента ще станете вече 3-ма...А и онзи изпарилият се, "Спасител на изгубени души ин дъ мидъл ъф дъ найт"...4 значи :D
Кой е шизофреникът, ако не е тайна? :^)
Не ми говори за етикети, петна и прочие, изфабрикувани и изсмукани от пръстите при това, много моля!...Те са запазена територия на един друг Форум, откъдето аз съм изгонена, но и да не бях, не бих писала...Агентът обаче не е изгонен. Попитай го, защо той не пише там, а ме праща мен в други посоки на Интернет пространството? |(
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
NightMartini

Мнение от NightMartini »

Bistra написа:
ivalin написа:Bistra, чувстваш ли се така по-велика като постоянно се стараеш да обидиш другия и да го уязвиш е, ако можеш да му лепнеш и някакъв етикет или петно, абе с една дума да го омаскариш още по-добре? Интересно това доставя ли ти върховно удоволствие? Предполагам какъв е резултата след като ти харесват бълвочите на един шизофреник...
Не разбирам какво искаш да кажеш. Не съм обиждала никого. Казах си само мнението за протестите, след което ми скочихте с Агента ще станете вече 3-ма...А и онзи изпарилият се, "Спасител на изгубени души ин дъ мидъл ъф дъ найт"...4 значи :D
Кой е шизофреникът, ако не е тайна? :^)
Не ми говори за етикети, петна и прочие, изфабрикувани и изсмукани от пръстите при това, много моля!...Те са запазена територия на един друг Форум, откъдето аз съм изгонена, но и да не бях, не бих писала...Агентът обаче не е изгонен. Попитай го, защо той не пише там, а ме праща мен в други посоки на Интернет пространството? |(
Бистра в 23 часа вечерта трябва да се бориш с мъжа си в леглото, а не с потребители във форума.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ти си като Джин, бре!!! Потърках вълшебната лампа и ей го на! :rofl:
Абра кадабра, а сега се изпари...фиууу... :P
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Пак си ровил здраво с Гуглето... :D Е, и? Това, че харесвам идеите на Ницше не ме прави нито фашист, нито комунист...Виж антихрист, може би. Нещо против?...Или оттук вадиш заключения как аз ще приключа земния си път? :|
Ама вие нещо много сте се загрижили! Ти се грижиш за идеите ми ...Онзи за сексуалния ми живот...Ама, аз протестирам, бе! Недейте така!...Ей, ще ме вкарате накрая в правия път и аз да почна да протестирам.... :rofl:
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Аз цял живот ровя мила къде ли не и в какво ли не, но за Гулето в конкретния случай не позна, а и как би могла...? Разбирам те напълно... нямам нищо против каква си и каква искаш да бъдеш имаш пълното право на свободния избор... Ти ми зададе въпрос и аз се опитах да отговоря, но какво се получи е друг въпрос... Карай смело напред!
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Pointzero

Мнение от Pointzero »

Абе темата не беше ли за протестите?
Или много бързо се изчерпа :lol:
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Заключено