Огромно е виртуалното пространство. Местата, където можеш да избълваш нелепостите си, са безбройни. Защо го правиш точно тук?!?Bistra написа:...
Събиране в подкрепа на протестите в България
Re: Събиране в подкрепа на протестите в България
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- ablood
- Обратна връзка:
Отивам да си направя пуканки.
Перманентният отбор Крими/Линко пак захапаха някого. И този път не мене.
Перманентният отбор Крими/Линко пак захапаха някого. И този път не мене.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Bistra
- Напуснал форума
Запазена територия? Аре, ходи си вземи един душ и успокой топката! Нямам вкус да споря точно пък с теб.agent Ozo написа:Огромно е виртуалното пространство. Местата, където можеш да избълваш нелепостите си, са безбройни. Защо го правиш точно тук?!?

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Bistra, чувстваш ли се така по-велика като постоянно се стараеш да обидиш другия и да го уязвиш е, ако можеш да му лепнеш и някакъв етикет или петно, абе с една дума да го омаскариш още по-добре? Интересно това доставя ли ти върховно удоволствие? Предполагам какъв е резултата след като ти харесват бълвочите на един шизофреник...
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
- Bistra
- Напуснал форума
Не разбирам какво искаш да кажеш. Не съм обиждала никого. Казах си само мнението за протестите, след което ми скочихте с Агента ще станете вече 3-ма...А и онзи изпарилият се, "Спасител на изгубени души ин дъ мидъл ъф дъ найт"...4 значиivalin написа:Bistra, чувстваш ли се така по-велика като постоянно се стараеш да обидиш другия и да го уязвиш е, ако можеш да му лепнеш и някакъв етикет или петно, абе с една дума да го омаскариш още по-добре? Интересно това доставя ли ти върховно удоволствие? Предполагам какъв е резултата след като ти харесват бълвочите на един шизофреник...

Кой е шизофреникът, ако не е тайна?

Не ми говори за етикети, петна и прочие, изфабрикувани и изсмукани от пръстите при това, много моля!...Те са запазена територия на един друг Форум, откъдето аз съм изгонена, но и да не бях, не бих писала...Агентът обаче не е изгонен. Попитай го, защо той не пише там, а ме праща мен в други посоки на Интернет пространството?

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

-
Бистра в 23 часа вечерта трябва да се бориш с мъжа си в леглото, а не с потребители във форума.Bistra написа:Не разбирам какво искаш да кажеш. Не съм обиждала никого. Казах си само мнението за протестите, след което ми скочихте с Агента ще станете вече 3-ма...А и онзи изпарилият се, "Спасител на изгубени души ин дъ мидъл ъф дъ найт"...4 значиivalin написа:Bistra, чувстваш ли се така по-велика като постоянно се стараеш да обидиш другия и да го уязвиш е, ако можеш да му лепнеш и някакъв етикет или петно, абе с една дума да го омаскариш още по-добре? Интересно това доставя ли ти върховно удоволствие? Предполагам какъв е резултата след като ти харесват бълвочите на един шизофреник...![]()
Кой е шизофреникът, ако не е тайна?
Не ми говори за етикети, петна и прочие, изфабрикувани и изсмукани от пръстите при това, много моля!...Те са запазена територия на един друг Форум, откъдето аз съм изгонена, но и да не бях, не бих писала...Агентът обаче не е изгонен. Попитай го, защо той не пише там, а ме праща мен в други посоки на Интернет пространството?
- Bistra
- Напуснал форума
Ти си като Джин, бре!!! Потърках вълшебната лампа и ей го на!
Абра кадабра, а сега се изпари...фиууу...

Абра кадабра, а сега се изпари...фиууу...

- Bistra
- Напуснал форума
Пак си ровил здраво с Гуглето...
Е, и? Това, че харесвам идеите на Ницше не ме прави нито фашист, нито комунист...Виж антихрист, може би. Нещо против?...Или оттук вадиш заключения как аз ще приключа земния си път? 
Ама вие нещо много сте се загрижили! Ти се грижиш за идеите ми ...Онзи за сексуалния ми живот...Ама, аз протестирам, бе! Недейте така!...Ей, ще ме вкарате накрая в правия път и аз да почна да протестирам....

Ама вие нещо много сте се загрижили! Ти се грижиш за идеите ми ...Онзи за сексуалния ми живот...Ама, аз протестирам, бе! Недейте така!...Ей, ще ме вкарате накрая в правия път и аз да почна да протестирам....

Аз цял живот ровя мила къде ли не и в какво ли не, но за Гулето в конкретния случай не позна, а и как би могла...? Разбирам те напълно... нямам нищо против каква си и каква искаш да бъдеш имаш пълното право на свободния избор... Ти ми зададе въпрос и аз се опитах да отговоря, но какво се получи е друг въпрос... Карай смело напред!
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Абе темата не беше ли за протестите?
Или много бързо се изчерпа
Или много бързо се изчерпа

Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!