Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Аз мернах една снимка в интернет и хич не ми се видя млад.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- roumensp
53-годишен е.IRA написа:Аз мернах една снимка в интернет и хич не ми се видя млад.
Ето как гласуват хората в България
https://m.youtube.com/watch?v=FNORJD4bWoU"
https://m.youtube.com/watch?v=FNORJD4bWoU"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- roumensp
А ето и за кого гласуват:

А ти трябваше да "си ходиш" - радвай се начи...myhata II написа:Гошко, бащицата ти се обърна като фурнаджийска лопата, днес трябваше да има оставки

Embrace your climate change!
И ДПС тръгнаха надолу
http://www.mediapool.bg/mestan-obyavi-c ... 56614.html"
http://www.mediapool.bg/mestan-obyavi-c ... 56614.html"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
По времената когато България все още имаше бойна авиация, това беше една от професиите с най-висока смъртност, малцина доживяваха до пенсия.krimon написа:Толкова млад, а вече пенсионер!
Някой знае ли защо пенсионират пилотите толкова рано
А иначе за президент възраст от 53 години е наистина младежка.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Koko написа:По времената когато България все още имаше бойна авиация, това беше една от професиите с най-висока смъртност, малцина доживяваха до пенсия.krimon написа:Толкова млад, а вече пенсионер!
А иначе за президент възраст от 53 години е наистина младежка.
да бе , пак си говориш колкото да не заспиш

щото моя съсед на 45 години се пенсионира и си живя живота като цар
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
-
- Обратна връзка:
За теб незнам, но аз съм виждал пилот след полет. Хем учебен полет. Човека изглежда буквално като мат пиян. Сренах го в заведение на мои приятели и си помислих че наистина се е насърбал здраво. После те ми обясниха. Предполагам, че подобно нещо не се отразява добре на човешкия организъм. И трябва да бъдат пенсионирани по-рано. По-късно се срещнах отново с него, оказа се че той изобщо не пие алкохол.krimon написа:Толкова млад, а вече пенсионер!
Аз исках да стана пилот - ГОЛЯМА грешка.
С много желания, въпреки очевадния ми ръст, който не ми позволяваше да кандидатствам, аз упорито отидох за отоневролог за тестване. Хората ми направиха един много прот тест на вестибуларния апарат.....добре, че бях вързан за стола, че не се озовах на земята, едвам успях да изляза от мазетата на Военна Болница и да стигна до улицата да си взема такси, вкъщи след като си изповръщах червата заспах, спах 24 часа и когато се събудих продължих да повръщам.....
А той, колегата ми предложи да отида пак на другия ден ако искам пак да ме тествал. Е отидох пак до Военна Болница, но явно съм объркал сградите, защото станах зъболекар
С много желания, въпреки очевадния ми ръст, който не ми позволяваше да кандидатствам, аз упорито отидох за отоневролог за тестване. Хората ми направиха един много прот тест на вестибуларния апарат.....добре, че бях вързан за стола, че не се озовах на земята, едвам успях да изляза от мазетата на Военна Болница и да стигна до улицата да си взема такси, вкъщи след като си изповръщах червата заспах, спах 24 часа и когато се събудих продължих да повръщам.....
А той, колегата ми предложи да отида пак на другия ден ако искам пак да ме тествал. Е отидох пак до Военна Болница, но явно съм объркал сградите, защото станах зъболекар

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Е, ти пропусна най-интересното... в какво се изразява теста?
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- сядаш на един стол и те завързват към него за да не паднеш;
- навеждаш се напред и си слагаш главата между краката;
- въртят стола около оста му за минута ( тази процедура задвижва много силно течността във вестибуларния ти апарат в една от повърхностите);
- като ти кажат се изправяш и си протягаш ръцете напред ( проблема тук е че променяш положението на вестибуларния си апарат с 90 градуса и тази завъртяна течност удря друг канал и му е...ва мамата. Даже като го пиша в момента ми се повдига само от спомена)
Добре, че си вързан за стола та не падаш. Това е теста с отоневролог...
- навеждаш се напред и си слагаш главата между краката;
- въртят стола около оста му за минута ( тази процедура задвижва много силно течността във вестибуларния ти апарат в една от повърхностите);
- като ти кажат се изправяш и си протягаш ръцете напред ( проблема тук е че променяш положението на вестибуларния си апарат с 90 градуса и тази завъртяна течност удря друг канал и му е...ва мамата. Даже като го пиша в момента ми се повдига само от спомена)
Добре, че си вързан за стола та не падаш. Това е теста с отоневролог...
Е, те пък на някои летци само като чуят за зъболекар и им става лошо.
- optics
- Модератор
ЦАР КИРО ВЛИЗА В ЗАТВОРА !
Разгеле! И други трябва да го последват...
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
How about Хилари?optics написа:ЦАР КИРО ВЛИЗА В ЗАТВОРА !

Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.