С английския сме добре , но този френски ми се струва мисия невъзможна

А ако подадем документи и точките не ни стигат дали ще ни изпратят писмо да добавим още точки /и тогава да приложим TSFQ/ или директно ще ни изхвърлят документите?
Доколкото знам, ако точките не ви стигат за праговете (50 и 57), ще ви върнат документите.ianavalkovavasileva написа:Много благодаря за отделеното време!
С английския сме добре , но този френски ми се струва мисия невъзможна![]()
А ако подадем документи и точките не ни стигат дали ще ни изпратят писмо да добавим още точки /и тогава да приложим TSFQ/ или директно ще ни изхвърлят документите?
сменете преподавателкатаСпоред нашата преподавателка е по-добре първо да подадем документите и след това да започнем с езика
Мисля, че бъркаш служебната бележка с атестацията.Sev написа:Благодаря, Dahila!
Представя се служебна бележка само от работодатели в рамките на последните 5 години, нали?! Аз съм при настоящия си работодател от 10 години.
Да, за последните 5 години, още по-добре че си бил само при 1 работодател, така няма да събираш бележки от различни. А служебна бележка или атестация, важно е съдържанието в случая да покрива изискванията. Изискването за фишовете от заплати е друго нещоSev написа:Благодаря, Dahila!
Представя се служебна бележка само от работодатели в рамките на последните 5 години, нали?! Аз съм при настоящия си работодател от 10 години.
Обърках се нещо...Feel_free написа:Мисля, че бъркаш служебната бележка с атестацията.Sev написа:Благодаря, Dahila!
Атестацията е хубаво да имаш за всяка една работа (виж пак т.23 от линка, който Dahila е публикувала).
Според т.25 ти трябват последните 3 фиша от настоящата ти работа.
За инфо, аз помолих за служебна бележка за 6 месеца.
Сега се замислих, че има няколко вида служебни бележки.Sev написа:Обърках се нещо...Feel_free написа:Мисля, че бъркаш служебната бележка с атестацията.Sev написа:Благодаря, Dahila!
Атестацията е хубаво да имаш за всяка една работа (виж пак т.23 от линка, който Dahila е публикувала).
Според т.25 ти трябват последните 3 фиша от настоящата ти работа.
За инфо, аз помолих за служебна бележка за 6 месеца.
Нали именно в т. 23 се казва Attestation ou certificat de travail (т.е. независимо дали по единия или друг начин е назован документа, в съдържанието трябва да са налични изброените данни)? Що се отнася до т.25 - да, ще приложа копия от 3-те последни фиша.
Как, така си помолил(а) за служебна бележка за последните 6 месеца? Какво съдържа тази служебна бележка всъщност?
За осигурновките се вземат белжки за НАП - води се Справка аз осигуряването по ЕГН за период (последните 5 години, а ако имаш и по-въдъл трудов стаж, може да изискваш за целия период).Sev написа:Благодаря ви!
Ако разбирам правилно, по т. 23 се изготвя служебна бележка от работодателя/ите (в моя случай само един) с описание на заеманите длъжности, длъжностна характеристика и т.н изисквания изброени в точката по регламент. Т. 24 касае осигуровките - тази бележка от кого се подготвя (тя също е за 5 години назад)?
Т. 25 - последните 3 фиша от заплатата - това е ясно.